Klomen ve çatlatma iğnesi

senanur 1345

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
3
1
6
34
Merhaba kızlar ben bu ay ılk kez Klomen kullandım. Cumartesi günü Klomen bitti. Bugün kontrole gittim sol tarafta ıkı tane yumurtam gelısmıs 18 mm doktorum çarşamba günü çatlatma ıgnesi yap. 36 saat sonra ilişki sonrasında da cumartesi pazar da ilişki önerdi. İlk ayda bu sekılde olup gebe kalanlar var mı acaba

İlk klomen denememle hamile kalamadim . Tek yumurta büyümüştü. Daha sonra aşılama yaptırdım. Ve sonra tekrar klomen kullanarak iki yumurta büyüdü ve hamile kaldım . İçini ferah tut stres yapma gün aşırı ilişkiye gir

Merhaba hangi sebepten klomen verdi doktor? Eger pko varsa bel baglamayin su ilaca 6 sene evliyim cok kez kullandigim ilac. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz her bünye bir degil ama gecerli bir aciklamam var böyle dedigim icin. Özellikle de pko varsa.

Merhaba Klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi kullandınız mı

Bende kullandım 16 21 temuz günde 2 tane tek seferde içtim 24 temuz kontrole gittim kendiliğinden çatlamış sıvı izlendi dedi yani iğneyi gerek duyulmaz bazen kendiliğinden çatlayabiliyo ama çatlaması kiste donuyo o yüzden kullanırsanız ılac bittikten 4. Gunu kontrole gitmeyi öneririm

Ben yumurta takibine gidiyorum sürekli en yumurtam kiste dönüştü dedim hocaya adet olursan belli olur dedi sizin çatlamoş yumurtanız usg de nasıl duruyordu kağıdı varmı normal de bende alırım da aksilik alamadım

Görmedim ben çatlamış dedi bende bekliyorum inşallah pozitif gorururz yumurta buyumuşse iğne dene ve doktorda onemli iyi bir doktorda takıp et

Ve takipte zaten yeterince buyumuş ise doktor kendi der yani iğne yapılacak nasıl bir ihmalsizlik doktoru değiştr derim resmen kist olmasını sağlatmş

Görmedim ben çatlamış dedi bende bekliyorum inşallah pozitif gorururz yumurta buyumuşse iğne dene ve doktorda onemli iyi bir doktorda takıp et
26 Temmuz Cumartesi günü çatlama hissettim zaten doktora Salı günü gittim evet çatlamış duruyor dedi ama ben Klomen vs kullanmadım. O günden beri aklımda acaba kiste mi dönüştü yoksa çatlayan yumurtamıydı diye . Bu arada doktorum ameliyat doktorum özele gidiyorum kendisi çok iyi manevi olarak çok ilgili.

Ve takipte zaten yeterince buyumuş ise doktor kendi der yani iğne yapılacak nasıl bir ihmalsizlik doktoru değiştr derim resmen kist olmasını sağlatmş
Benim önceki aylarda da kiste dönüştü aşılama zamanı bile dönüştü devlette yaptırdım ovitrelle vurulduğum halde dönüşmüştü bu doktorum iğne bulamazsan Batum’dan getirtirim dedi ama ben üstüne düşmedim ekstra ücret alırlar diye

Ekstra ücret bilmiyom benim bulunduğum uerde sadece bir tane iyi doktor var ona gidiyorum 3 gebeliğimde düşk riskm vardı daha 3 haftalık zaten kese vs görülmez acile gittim yerleşme denildi gnderdiler ertesi artı kanama tekrar acile gittim kan tahlili yaptı bu sefer gebelik var poliknklk dedi pztesı gittim mecbur sıradan Bi doktor dış gebelik denildi kendim dedim doktora düşük riskim olabilir ilaç vs yazmayacak mısınız ne ilacı dedi Progsstan ddm yok araştırma hastanesine git dedi oraya gittim zaten 5 haftalık oldu o zamana kadar parçalar vs düşürdüm gitti dedim herhalde araştırma hastanesine gidince kalp atışı kese herkes var duydum ama gec kaldın maalesef çok kanama olmuş günde 3 adet progestan 3 günde bir iğne yazdı ama tutmaz dedi oylede oldu ilaca rağmen durmadı 14 ocak devlette gittim kalp atışı kese hala var ama kanamam o kadar yoğun parçalar 21 ocakta araştırma hastanesine tekrar gittim muaneye girmeden lavaboya gittimki bebeğin cenini gördüm muaneye girinceye zaten doktor bebek yok dedi biliyorum düştü dedim o yüzden doktor onemli diyorum bana dıs gebelik diyen doktor kızımdada kalp atışı yok kürtaj dedi dinlemedim iki hafta sonra başka doktora gittim gayet ıyı sağlıklı dedi

Çocuğunuz var gebe kalabiliyorsunuz. Benim öyle bi durumum yok maalesef ama devlette ki doktor bana tüp bebek yapalım ona da şans vermiyorum dedi özelde ki doktorum rahime bakalım dedi çünkü kimyasal gebelik bile yaşamadım şuana kadar sonra perde vardı dedi yumurta takibine başlayalım dedi yumurtamın kiste dönüştüğünü biliyordum bu sefer de böyle oldu. Siz evde ne durumdasınız ben evden çıkmıyorum bile belki oluşmaz tutunmaz diye. Doktorum kendini rahat bırak kısıtlama dedi ama olmuyor

Aynı bende kafana takma olacağı varsa muhakkak olur femara denedin mi yada rahmin kaymış olabilir mi yada göbeğin düşmüş olabilir mı bunlardan anlayan biri varsa git baktır bence

Aynı bende kafana takma olacağı varsa muhakkak olur femara denedin mi yada rahmin kaymış olabilir mi yada göbeğin düşmüş olabilir mı bunlardan anlayan biri varsa git baktır bence
Femara denemedim yumurtam güzel büyüyor olgunlaşıyor ama gebelik yok. Rahim de güzel kalınlaşıyor dedi göbek düşmesi için ne yapılması lazım

Femara denemedim yumurtam güzel büyüyor olgunlaşıyor ama gebelik yok. Rahim de güzel kalınlaşıyor dedi göbek düşmesi için ne yapılması lazım
Göbek düşmesi bilen varsa yanına git etrafına sor tıpta yeri var mı bilmiyorum sert yere uzan baş parmağına göbek deliğinin ortasına bastır kalp atışı gibi birey varsa yerindedir yoksa düşmüş kaymış

Şuan dediğinizi yaptım nabız gibi atıyor sanırım düşmemiş ben zamanında çok bardak taktım kendime

İlk seferde kullanmadım İkinci klomen kullandığım da da çatlatma iğnesi kullanmadim . Dr rahim duvarı çok ince tutunma ihtimali düşük dedi . Bende gerek yok o zaman dedim kendi çatlar zaten diye . Ama sonra başka doktor ilk klomen kullandıktan sonra duphaston önermişti kendim onu içmeye başladım . Nasip ya iki yumurtadan biri tutundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…