sende ilk klomenden sonramı çatlatma iğnesi vuruldun
valla ben senelerdir denemediğim şey kalmadı.son bir formül buldum.yememek.kaydirigubbakcemile3 valla .canım bişey isteyince kendime hakaret ediyorum.zıkkım ye emi diyorum.ozaman yemiyorum.ama kararlıyım bayramdan sonra full diyet.eşimle iddaya girdik.1 ayda 7 kilo verirsem 200 lirasını alıcam.kaydirigubbakcemile3
200 az kilo başına 100 liradan 700
bu biraz fazla dersen iç olmazsa kilo başına 50den 350 olsun be kuzum
7 kilo bu dile kolay..
evet canım klomenin peşine vuruluyo çatlatma iğnesi...slm arkadaşlar bugun tekrar doktora gittim klomen biteli 6 gün oldu doktor ulturasyona koyup baktı biöncekinde 14 cm demişdi en büyüğü bugun 16 cm olmuş dedi ama pek belli olmuyor dedi.pazartesi gel alttan muayene edelim dedi..ilaç pek etkili olmadı dedi.pazartesi bakalım ona göre çatlatma iğnesimi yapıcaz karar verelim dedi.arkadaşlar hiç alttan muayene olmadım ne yapacak.çatlatmaiğnesi nasıl oluyor.birde daha ilk kutumdu klomen hemen çatlatma iğnesinemi geçiliyor.yardımlarınızı bekliyorum.
Evittt bende pkoluyımm ve klomen tedavisii bana da uygulandı :)aşılamada oldum:)kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar merhaba bilirsiniz ben klomen kullandım bu 2 ci ayımdı fakat kklomeni kullandıktan sonra kontrole gittiğimde 3 yumurtam olduğunu fakat küçük olduğunu söylemişti doktor sonra ben o doktoru bıraktım beni çok strese sokuyordu ve ilgisizdi herneyse dolayısı ile yarım kaldı klomen tedavisi 2 gün sonra başka doktor buldum çok öneriyorlar doktora daha hikayemi anlatırken bana polikistik over teşhisini koydu bile zaten biraz sdonra ultrasyonda da çıktı eşimle beraber hepsini gördük şimdi önceki doktorum bana böyele bişey söylememişti çok şaşırdım vede üzüldüm yeni doktorumu çok sevdim oraya giderkende umutluydum ve halada öyle bu ay bunun üzerinew birşey yapmak istemiyorum dedi sadece düzenli ilişki ama adet bittikten sonra rahim filmi çekilecek bu arada bana gluchopagen ilaç verdi 1 hafgtadan beri kullanıyorum beni oldukça sarsıyor ama bu ilaçla bile bir şans olabiliyormuş herşeyi en iyi şekilde anlattı rahim filminin sonucuna göre tüpler açoksa aşılama yaparız kapalıysa tüp bebek dedi bakalım beni neler bekliyor herşeyin hayırlısı.... Şimdi arkadaşlar bişey sormak istiyorum polikistik over olan kişilere direk olarak klomen tedavisi uygulanır mı?
Evittt bende pkoluyımm ve klomen tedavisii bana da uygulandı :)aşılamada oldum:)kaydirigubbakcemile3
Rahim filmide sanırım çekildin ve sanırım açık tüp bebek düşünüyormusun?
nostokcum canım arkadaşım çok sevindim.kaydirigubbakcemile3 İnşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun. :Saruboceq: Sakın korkma güzel şeyler düşün kendin ve bebeğin için. Öpüyorum seni....
Umutlucum mesajını gördüm. Çok giremiyorum nete arkadaşım. Sen de sıkıntı yapmışın azıcık. Okudum yazdıklarını. O düşünceler kötülükten fesatlıktan kaynaklanmıyor canım. O kadar özlemimiz var ki bebek sahibi olmaya kendimize acımaya başlıyoruz. Nedenler niçinler kafamızda dolaşıp duruyor. ama inan ki gün gelince bu sıkıntılar da yok olup gidecek.
Beni sormuşsun ben ikizlerden birini kaybettim biliyorsun Ondan sonrada şiddetli kanamam oldu ve 2 gün hastanede yattım. Sağlıklı bebek duruyor çok şükür. 3.5 aylık oldu ama biz de üç buçuk attık adeta. Hala da sıkıntılar bitmedi. Hafif kanamalar var. Riskli bir hamilelik benimki. İnşallah bebeğim bırakmaz bu sefer beni.
Kızlar inşallah hepiniz tez zamanda HAYIRLISIYLA hamile kalırsınız. Yazdıklarınızı okudum. Bir sürü yeni arkadaşımız, kaderdaşımız olmuş. Ama ben özellikle,cerotun, balsuratın,aşkkızının,emelin,umutlunun tabi artık buralara uğramayan sevgili nazanın en kısa zamanda hamile kalmalarını can-ı yürekten diliyorum.
Hepinize sevgiler..
selam kıslaaarr, ben geldiiimmm..
nasılsınız canım arkadaşlarım,inşallah herkes iyidir.geçmişi okuyamadım ama ara ara göz attım.aramıza yeni gelen arkadaşlarımız var.hepiniz hoş geldiniz,RABBİM hayırlısıyla tez zamanda,çifter çifter bebişler ,nasip etsin inşallaaahhh..yeni hamişlerimizide tebrik ediyorum,RABBİM tamamına erdirsin inşş..ceroott,aşkkızıı,seldaa,balsuraat,nostook, isimlerini unuttuğum arkadaşlarım nasılsınız??canım dinazorum hamiş olmana çook sevindimm,kendine ve bebişe dikkat et canım benimm..
kıslaaarr beni unutmadınız inşş,ben hiçbirinizi unutmadım daima kalbimde ve dualarımdasınız..
uzuuuunn bir aradan sonra ancak, net başına oturabildim.mide bulantılarım ve çıkartmalarım geçmedi,artık midem acıyor..sürekli yatıyor kalkamıyorum.iki gündür serum taktırıyorum, şimdi çok şükür biraz iyiyim.hayırlısıyla bir haftayıda bi atlatsam, tamam bulantılarım geçecek inşallaaahh..
kıslar bu arada sormayın başıma geleni..sağ elimi bıçakla kestim,pıhtılaşmadan dolayı iğne kullandığım için,kanı durduramadık apar topar hastaneye gittik.dr 4 dikiş attı,çok derin kesilmiş,1 hafta sonra dikişlerim alındı ve tutmamış.tam 1 aydır elim sargıda ve kıpırdatamadım,3gün önce sargılar alındı,elim hafif kireçlenmeye başlamış.neyse şimdi iyiyim ya RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN..
canlarım bu arada,ikili testim için kan verdim.sonucunu salı günü alacağım,dr boynunu ölçtü 1,9 ,boyu 7cm,ağırlığı 65 gr, herşey normal dedi..testimde inşallah güzel çıkar..
kıslar dr cinsiyeti belli olurmu dedim önce hayır,daha erken dedi,ama bakarken %90 erkek dedi.. oğlum kardeşinin erkek olacağını duyunca resmen uçtu..
canım arkadaşlarım benden şimdilik bu kadar,bulantılarım tamamıyle geçsin sizleri hiç ihmal etmeyeceğim..hepinizi çoookk öpüyorumm..
gulcangulcan adet oldum malesef ve bu arada ne yapcagımı bılmıyom neye uzulcegımıde bugun babamı hastaneye kaldırdık ve ogrendıkkı basında tımor var ne yapcam bılmıyom tedavıye ara verıcem zaten ılk ayımdı ıkıncıye baslayacaktım sımdı baslasam doktora gıdıp gelemıycem off ama babam daha onemlı benden benden bu ay msj beklemeyın dua edın babamın amelıyatı ıyı gecsın hayat gercekten cok acımasız herkes kendıne ıyı baksın hoscakalın
Arkadaşlar merhaba bilirsiniz ben klomen kullandım bu 2 ci ayımdı fakat kklomeni kullandıktan sonra kontrole gittiğimde 3 yumurtam olduğunu fakat küçük olduğunu söylemişti doktor sonra ben o doktoru bıraktım beni çok strese sokuyordu ve ilgisizdi herneyse dolayısı ile yarım kaldı klomen tedavisi 2 gün sonra başka doktor buldum çok öneriyorlar doktora daha hikayemi anlatırken bana polikistik over teşhisini koydu bile zaten biraz sdonra ultrasyonda da çıktı eşimle beraber hepsini gördük şimdi önceki doktorum bana böyele bişey söylememişti çok şaşırdım vede üzüldüm yeni doktorumu çok sevdim oraya giderkende umutluydum ve halada öyle bu ay bunun üzerinew birşey yapmak istemiyorum dedi sadece düzenli ilişki ama adet bittikten sonra rahim filmi çekilecek bu arada bana gluchopagen ilaç verdi 1 hafgtadan beri kullanıyorum beni oldukça sarsıyor ama bu ilaçla bile bir şans olabiliyormuş herşeyi en iyi şekilde anlattı rahim filminin sonucuna göre tüpler açoksa aşılama yaparız kapalıysa tüp bebek dedi bakalım beni neler bekliyor herşeyin hayırlısı.... Şimdi arkadaşlar bişey sormak istiyorum polikistik over olan kişilere direk olarak klomen tedavisi uygulanır mı?
200 az kilo başına 100 liradan 700
bu biraz fazla dersen iç olmazsa kilo başına 50den 350 olsun be kuzum
7 kilo bu dile kolay..
slm arkadaşlar bugun tekrar doktora gittim klomen biteli 6 gün oldu doktor ulturasyona koyup baktı biöncekinde 14 cm demişdi en büyüğü bugun 16 cm olmuş dedi ama pek belli olmuyor dedi.pazartesi gel alttan muayene edelim dedi..ilaç pek etkili olmadı dedi.pazartesi bakalım ona göre çatlatma iğnesimi yapıcaz karar verelim dedi.arkadaşlar hiç alttan muayene olmadım ne yapacak.çatlatmaiğnesi nasıl oluyor.birde daha ilk kutumdu klomen hemen çatlatma iğnesinemi geçiliyor.yardımlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?