slm arkadaşlar bende klomen kullandım şu anda bekliyorum.bu ayın 9 da kontrolüm var doktor ona göre bakacağız demişti aşılama için. belki çooook uzun süre sizlerle görüşemiyeceğim çünkü ben yaşadığım yerde tedavi olmayacağım yani anlıyacağınız eşimden, evimden ayrı biryerde olacağım çok zor olacak eşim yanımda olmayacak yani beni zor günler bekliyor allah yardımcım olsun .kızlar allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar ne olursunuz dualarınızı esirgemeyin.
cansam zaten pco olduğumuz için yumurtamızın gelişmesini engelliyor.klomenlede yumurta olmasını sağlıyorlar.yok eğer çocuk düşünmüyorum dersen doğum kontrol haplarıyla bu kistlerin azalmasını sağlıyorlar.biz direk çocuk istediğimiz için klomen veriyorlar.
ama bizimde yapmamız gerekenler var tabi,doğal olarak bu kistleri eritecek bişeyler kullanmak,kilo vermek,ilaçlarımızı düzgün kullanmak.ben glukofen ve klomen kullanıyorum.inşallah faydası olur.
kızlar benım calısma gunlerım bıttı su an beklemedeyım bakalım sadece mıdem cok bulanıyor sanırım buda ıgnenın etkısı bırde kasıklarımdakı kramplar gecmedı acayıp sankı bıcak saplıyorlar sanırım bu etkılerde 1 hafta ıcınde gecer ıgnenın etkısı azalınca
Alminas meraba canım. İnşallah bu ay olur. Ben bişey sorucam yani iğneden sonraki 3 günün dışında calısma yapmanın bir anlamı yokmu? Bebiş olmaz mı yani?
Merhaba arkadaşlar bişey sorcam beim bu klomende 2. ayım yarın doktora gitcem. Doktor bana 3 ay klomenle olmazsa başka tedavi dedi ama ne olduğunu söylemedi. Bana bu tedavinin sırasını yazarmısınız. Benim anladığım bundan sonr çatlatma iğnesi olmazsa rahim filmi, aşılama gibi... Yarın doktora soracam sizden alacağım cevaplara göre. Sağolun
Ben dün eczacı bir bayan var onla konuştum. Oda aynı şeyleri söyledi. Yumrutaların büyüyü çatlaması önemli değil önemli olan kalitelli olması dedi. Tüp bebekte kullanılan ilaçlar yumurtaları kaliteli bir şekilde büyütüyor dedi. Ayrıca klomen progestronla desteklenmeli dedi. Klomen kaliteyi etkiliyormuş.
Zeyhatım ben özellikle doktoruma soruyordum Klomenle kaliteli oluyormu diye yumoşlarımm evet kaliteli oluyor yumoşların diyorduu..O yüzden biz iğneye geçmemiştikk
Evet canım klomen tüp bebk ilaçlarına göre düşürüyormuş. Tüp bebektekiler daha kaliteli büyütüyormuş. 5 yumurtam çatladı ve biri tutmadı. Demekki kaltesizler.
Bu arada bhcg sonuçlarına bakıyorum. Bayanlar adtelerine 2-3 gün kala hatta adet günü 50-60 değer görüyorlar. Bu 11. 12. gün çok erkenmiş gerçekten. En azından 15 gün geçmeli.
valla canım inşallah ilk aydan tutarda bizim yaşadıklarımızı yaşamazsın.çatlatma iğnesi göbekten,koldan ve kalçadan yapılanları var.yumurtanın çatlaması için bu.
alttan muayene işine gelince aletle bakmasına alışmışken birde parmakla bakması beni çileden çıkarmıştı.o gün çok ağlamıştım.çok zoruma gitmişti.artık neyi bakmak istediyse.
ama mecburuz napalım daha neler görücez kimbilir.:1shok:
Canım kalitesini anlıyorlarmı ultrasonda. Ben aslında bu ay iğnelere geçmek istiyorum. Dr la konuşacağım bakalım ne diyecek muhterem.
Canım kalitesini anlıyorlarmı ultrasonda. Ben aslında bu ay iğnelere geçmek istiyorum. Dr la konuşacağım bakalım ne diyecek muhterem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?