Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Slm kızlar. Cuma benim gene bişeyelr dürttü ve apar topar test i.n işten çıktım. Kayınvalideme arayım dedim snra vazgeçtim. Tam araba beklerken 2 saat sonuç bekliyorum beraber gideriz muhabbet ederiz vakit geçer dedim. Kadıncağızı aradım hastaneye yeni gitiş oda bileği ayak bileği incimiş parmağı kırlmış düşmüş. Tabi ben apar topar onun yanına gittim. Cumateside gene onla gittik hastanedeydik. Kısacası benim test yattı. Artık işte başladı sanırım izin alıp tekrar test yaptırmaya gidemeyeceğim.

slm arkadaşlar bende klomen kullandım şu anda bekliyorum.bu ayın 9 da kontrolüm var doktor ona göre bakacağız demişti aşılama için. belki çooook uzun süre sizlerle görüşemiyeceğim çünkü ben yaşadığım yerde tedavi olmayacağım yani anlıyacağınız eşimden, evimden ayrı biryerde olacağım çok zor olacak eşim yanımda olmayacak yani beni zor günler bekliyor allah yardımcım olsun .kızlar allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar ne olursunuz dualarınızı esirgemeyin.

İnşallah emeklerin boşa çıkmaz herşeye değer. Dualarım seninle.

kızlar benım calısma gunlerım bıttı su an beklemedeyım bakalım sadece mıdem cok bulanıyor sanırım buda ıgnenın etkısı bırde kasıklarımdakı kramplar gecmedı acayıp sankı bıcak saplıyorlar sanırım bu etkılerde 1 hafta ıcınde gecer ıgnenın etkısı azalınca

İnşallah canım benimde rahim filmimden sonra belli olacak herşey açıkçası ben daha fazla beklemek istemiyorum aşılamaysa aşılama gerekirse sonra tüp ...ama belkide kendiliğinden olabilir bu arada.....kısmetdelikafadulden

Alminas meraba canım. İnşallah bu ay olur. Ben bişey sorucam yani iğneden sonraki 3 günün dışında calısma yapmanın bir anlamı yokmu? Bebiş olmaz mı yani?

Alminas meraba canım. İnşallah bu ay olur. Ben bişey sorucam yani iğneden sonraki 3 günün dışında calısma yapmanın bir anlamı yokmu? Bebiş olmaz mı yani?

sanmam cunku yumurta hucrelerın 48 saat yasıyor benım dr um ılk ıgne oldugun gun ve onu takıben 3 gun ılıskı onerıyor

Merhaba arkadaşlar bişey sorcam beim bu klomende 2. ayım yarın doktora gitcem. Doktor bana 3 ay klomenle olmazsa başka tedavi dedi ama ne olduğunu söylemedi. Bana bu tedavinin sırasını yazarmısınız. Benim anladığım bundan sonr çatlatma iğnesi olmazsa rahim filmi, aşılama gibi... Yarın doktora soracam sizden alacağım cevaplara göre. Sağolun

yarın 5. gün klomende ama bende hiç ağrı falan yok. Normal mi ? Ben çok stres yapıyorum nasıl atıcam bunu bilmiyorum ne düşünecem offf..

1.Rahim flimi ister
2.Aşılamaya geçer
3.Göbekten iğnelere geçer :jeyyar:

Ben dün eczacı bir bayan var onla konuştum. Oda aynı şeyleri söyledi. Yumrutaların büyüyü çatlaması önemli değil önemli olan kalitelli olması dedi. Tüp bebekte kullanılan ilaçlar yumurtaları kaliteli bir şekilde büyütüyor dedi. Ayrıca klomen progestronla desteklenmeli dedi. Klomen kaliteyi etkiliyormuş.

Yani yumurtanın kalitesinimi düşürüyomuş?

Evet canım klomen tüp bebk ilaçlarına göre düşürüyormuş. Tüp bebektekiler daha kaliteli büyütüyormuş. 5 yumurtam çatladı ve biri tutmadı. Demekki kaltesizler.

Bu arada bhcg sonuçlarına bakıyorum. Bayanlar adtelerine 2-3 gün kala hatta adet günü 50-60 değer görüyorlar. Bu 11. 12. gün çok erkenmiş gerçekten. En azından 15 gün geçmeli.

Zeyhatım ben özellikle doktoruma soruyordum Klomenle kaliteli oluyormu diye yumoşlarımm evet kaliteli oluyor yumoşların diyorduu..O yüzden biz iğneye geçmemiştikk

Zeyhatım ben özellikle doktoruma soruyordum Klomenle kaliteli oluyormu diye yumoşlarımm evet kaliteli oluyor yumoşların diyorduu..O yüzden biz iğneye geçmemiştikk

Canım kalitesini anlıyorlarmı ultrasonda. Ben aslında bu ay iğnelere geçmek istiyorum. Dr la konuşacağım bakalım ne diyecek muhterem.

İnan bende simdi aynı kaonulara bakıyodum. Biliyomusun bende dayanamayıp 12. gün test yaptırdım sonuc 4.Cok kotu oldum. Benim doktorda erken dedi. Burdada baktım gercekten de erken. Ben doktorumla konusucam sonucta iğneler daha fazla sansı arttırıyorsa ona gecm dicem. Yani ben bunu TUS kitaplarıdan okudum. Bide ben seye dikkat ettim ilacı bıraktıgı ay hamile kalanda cok var. Bakalım Allah hepimizin gönlüne göre versin.

inşallah canım kısmet bakalım..cok tedirginim yarın için bakalım ne olacak.doktorun yanına gidince bişey soramyırrorum aklımda olanda aklıma gelmiyor doktorda sormadan söylemiyor.yarın kac yumurtam var kalitesi nasıl diye sorucam inşallah unutmazsamkaydirigubbakcemile3

Canım kalitesini anlıyorlarmı ultrasonda. Ben aslında bu ay iğnelere geçmek istiyorum. Dr la konuşacağım bakalım ne diyecek muhterem.

aNLAşılıyor tabikide kaliteli yumoş olup olmadıgını usgdeyerimseniben

ığneler geçmek istiyorsun ama :)masraflı onlarr hemde tutmadımı havaya uçuyorr sonra.

canım benim bildiğim iğneler yumurta üretimi zor olan (yumurta rezervi sıkıntılıyken) bayanlarda öneriliyor yada ki aynı kapıya çıkan bi örnek polikist over durumu olanlarda ama polikist over sendromluda nasıl bilmiyorum daha karışk bir durum....
eğer sebepsiz intefilite ise klomen en basit yollusu ben aylarca içtim ama tutmadı demek ilaca olan bahanemiz değil yumurtaların kaçının kaliteli olduğu usgde belli oluyo....
tüp bebekte cerrahi müdahale ile alınan en az 10 yumurtadan bahsediliyor oysaki klomen 4-5 adet yapar doğal aşılama için uygundur.çoğul gebelik olma şansını çok zorlamamak isteniyor normal bişekilde yumurta üretiyorsan eğer iğneler dahada arttırıyor sayıyı.

Kızlar klomendi,Aşılamaydı,tüp bebekti hepsi faso fiso.RAABbim vericekse doğalındanda verir.Defalarca tüp bebe yapsakta zamanı değilse tutmazz.Ben bazı şeyler için acele edilmemesii düşüncesindeyim her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…