1.Rahim flimi ister
2.Aşılamaya geçer
3.Göbekten iğnelere geçer :jeyyar:
Kızlar klomendi,Aşılamaydı,tüp bebekti hepsi faso fiso.RAABbim vericekse doğalındanda verir.Defalarca tüp bebe yapsakta zamanı değilse tutmazz.Ben bazı şeyler için acele edilmemesii düşüncesindeyim her zaman
selam kıslaaarr, ben geldiiimmm..
nasılsınız canım arkadaşlarım,inşallah herkes iyidir.geçmişi okuyamadım ama ara ara göz attım.aramıza yeni gelen arkadaşlarımız var.hepiniz hoş geldiniz,RABBİM hayırlısıyla tez zamanda,çifter çifter bebişler ,nasip etsin inşallaaahhh..yeni hamişlerimizide tebrik ediyorum,RABBİM tamamına erdirsin inşş..ceroott,aşkkızıı,seldaa,balsuraat,nostook, isimlerini unuttuğum arkadaşlarım nasılsınız??canım dinazorum hamiş olmana çook sevindimm,kendine ve bebişe dikkat et canım benimm..
kıslaaarr beni unutmadınız inşş,ben hiçbirinizi unutmadım daima kalbimde ve dualarımdasınız..
uzuuuunn bir aradan sonra ancak, net başına oturabildim.mide bulantılarım ve çıkartmalarım geçmedi,artık midem acıyor..sürekli yatıyor kalkamıyorum.iki gündür serum taktırıyorum, şimdi çok şükür biraz iyiyim.hayırlısıyla bir haftayıda bi atlatsam, tamam bulantılarım geçecek inşallaaahh..
kıslar bu arada sormayın başıma geleni..sağ elimi bıçakla kestim,pıhtılaşmadan dolayı iğne kullandığım için,kanı durduramadık apar topar hastaneye gittik.dr 4 dikiş attı,çok derin kesilmiş,1 hafta sonra dikişlerim alındı ve tutmamış.tam 1 aydır elim sargıda ve kıpırdatamadım,3gün önce sargılar alındı,elim hafif kireçlenmeye başlamış.neyse şimdi iyiyim ya RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN..
canlarım bu arada,ikili testim için kan verdim.sonucunu salı günü alacağım,dr boynunu ölçtü 1,9 ,boyu 7cm,ağırlığı 65 gr, herşey normal dedi..testimde inşallah güzel çıkar..
kıslar dr cinsiyeti belli olurmu dedim önce hayır,daha erken dedi,ama bakarken %90 erkek dedi.. oğlum kardeşinin erkek olacağını duyunca resmen uçtu..
canım arkadaşlarım benden şimdilik bu kadar,bulantılarım tamamıyle geçsin sizleri hiç ihmal etmeyeceğim..hepinizi çoookk öpüyorumm..
gulcangulcan adet oldum malesef ve bu arada ne yapcagımı bılmıyom neye uzulcegımıde bugun babamı hastaneye kaldırdık ve ogrendıkkı basında tımor var ne yapcam bılmıyom tedavıye ara verıcem zaten ılk ayımdı ıkıncıye baslayacaktım sımdı baslasam doktora gıdıp gelemıycem off ama babam daha onemlı benden benden bu ay msj beklemeyın dua edın babamın amelıyatı ıyı gecsın hayat gercekten cok acımasız herkes kendıne ıyı baksın hoscakalın
Yaa kızlar ben şimdi size bişi soracam. Az önce yengemin hamile olduğunu öğrendim. Ki hiiçç adını bile anmıyordu bebişin. Telefon ettim. Korunmayı bıraktığı gibi hamile kalmış. Tam 12,5 yıldan bu yana doğum kontrol hapı kullanıyordu. Bi tarafım sevindi, diğer tarafım öyyyle bi buruldu beesenağlama Bense 18 aydan beri her ay umut etmeye, beklemeye bıktıım. Sabahki umutlu ben değilim sanırsam arkadaşlar. Şimdi size sormak istediğim şu; ben böyle düşündüğüğm için kötü bir insan mıyım acaba? Normalde hiç böyle değildim. Herkesin sevinciyle havalara ucardım. Ama bu defa farklı oldu kızlaarr.akannehir
nostokcum canım arkadaşım çok sevindim.kaydirigubbakcemile3 İnşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun. :Saruboceq: Sakın korkma güzel şeyler düşün kendin ve bebeğin için. Öpüyorum seni....
Kızlar inşallah hepiniz tez zamanda HAYIRLISIYLA hamile kalırsınız. Yazdıklarınızı okudum. Bir sürü yeni arkadaşımız, kaderdaşımız olmuş. Ama ben özellikle,cerotun, balsuratın,aşkkızının,emelin,umutlunun tabi artık buralara uğramayan sevgili nazanın en kısa zamanda hamile kalmalarını can-ı yürekten diliyorum.
Hepinize sevgiler..
slm arkadaşlar
bugün çok güzel bi haber aldım ve sizlerle paylaşmak istiorum. bundan 15 gün evvel klomenle hamile kaldığımı sölemiştim size bugün de ikiz bebek beklediğimi sölüorum. çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim. sakın ümitsizliğe kapılmayın sakın. ben 2 sene bebek için uğraştım. sonra ilaç ve simdi hamileyim. Rabbim isteyen herkese versin. kimseye aratmasın inşallah. bu heber de size umut olsun . benim oldu sizin neden olmasın ?????????
slm arkadaşlar
bugün çok güzel bi haber aldım ve sizlerle paylaşmak istiorum. bundan 15 gün evvel klomenle hamile kaldığımı sölemiştim size bugün de ikiz bebek beklediğimi sölüorum. çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim. sakın ümitsizliğe kapılmayın sakın. ben 2 sene bebek için uğraştım. sonra ilaç ve simdi hamileyim. Rabbim isteyen herkese versin. kimseye aratmasın inşallah. bu heber de size umut olsun . benim oldu sizin neden olmasın ?????????
slm arkadaşlar
slm arkadaşlar
slm arkadaşlar
bugün çok güzel bi haber aldım ve sizlerle paylaşmak istiorum. Bundan 15 gün evvel klomenle hamile kaldığımı sölemiştim size bugün de ikiz bebek beklediğimi sölüorum. çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim. Sakın ümitsizliğe kapılmayın sakın. Ben 2 sene bebek için uğraştım. Sonra ilaç ve simdi hamileyim. Rabbim isteyen herkese versin. Kimseye aratmasın inşallah. Bu heber de size umut olsun . Benim oldu sizin neden olmasın ?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?