Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:Saruboceq:amin canıma.sinş. bebişini sağlıkla kucağına alırsın... doğum tarihin çok güzelmişbenim evlilik yıldönümüm keşke yıldönümü hediyesi olarak bende hamiş kalsam offf offf

kızlar ben kırmızıları gordum moralım sıfır gene olmadı artık baska bahara doktora gıdıcem bakalım bu ay neler yapacak

hihoyyttt hamiş haberimi geliyor ne.
kız lekelenmeler ve ağrılar hayraalamet değil.var bişey sende.hadi bakalım inşallah hamilesindir.kanda baktırsana.

gulcangulcancımm maleseffyaaaaaaa bugun patladım ama nıye 4gundur leke gelı anlamadım ılactan heralde keske hamıle haberı verseydım ama olmadı cok uzulmekte ıstemıyorum rabbım bılır en ıyısını ben 3 aydır doktora gıdıyorum bu aay esım gıdecek ılk kez bana doktor yumurta takıbı tahlıl falan yaptı hepsı duzgun cıktı hıc sorun yok bakalım esımı ıkna edersem ogrenıcez bır yıllık evlıyım 9 aydır cocuk ıstıyorum doktor rahım fılmı dedı yaptıranınız varmı herkes cok kotu bıse dıyo gozum korktu doktorumda normal muayıne gıbı dedı benımı kandırdı acaba neyse gorecez bakalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

a.s. gulcancim, canim insallah en yakin zamanda gelir ben boyle kendime teselli veriyorum laelaelaelaelae. kendimizi bu kadar hirpalamayalim, biliyorum bunu desekte yapamiyoruz.
cunki biri gebe kalinca yada anne olunca, ben ne zaman anne olucam sorusu kafamizi boyle karistiriyor :uhm:
ama yinede unutmayalim ki biz de insallah anne olucaz :dance:
insallah allah her kese nasip eder sana, bana ve burdaki her kese amin insallah :Saruboceq: bebisler gelsinler de biz de onlari şımartalim

ilk başlarda çok hırpalıyordum kendimi,çok ağlıyordum.1 dk.bile aklımdan çıkmıyordu.günleri hatta saatleri saymaya başlamıştım.
ama çok şükür yaradanıma derdini veren allahım sabrınıda veriyor.artık dayanmayı öğrendim,alıştım.tabiki yine günümü heyacanla bekliyorum umut fakirin ekmeğidir biliyosun.umut etmedende olmuyor.önceki gibi kafama takmıyorum ama.

canım olsun bak biz sabretmeyi öğrendik sende sabırlı ve sakin ol.ne yapılması gerekiyorsa yap.aksatma tedavini.
rahim filmine gelince valla burda bakıyorum hep rahim filmi çektirmişler.benim teyzemin 11 sene olmadı çocuğu 5-6 senelikken rahim filmi çektirmiş çevreden okdar kızdılarki ona sen delimisin bir kadın için ne kadar sakıncalı bişey diye.sonra doktorunu değiştirdi.10.senesinde o da demişki senin yaşın kaç kendini neden bukdar hırpalattın.sana hiçbişey vermiyorum demiş.bekliceksin senin hiçbişeyin yok demiş.(kocasında sperm yoktu gibi bişeydi çünkü) çok şükür rabbime "onun verdiğini kimse veremez,vermediğinide kimse veremez"veeee 11.yılın sonunda kendiliğinden hamile kaldı.şimdi 6 aylık hamiş.
canım tavsiyem eşinde mutlaka muayene olsun öyle tek taraflı olmuyor bu işler.sadece kendini yıpratma.gidecek istiyorsa bebişi oda gidecek.

ayy nekadarda yamışım yahuuu.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya sana imreniyorum vallahi.nekadar şen şakrak birisisin.hayat dolusun.ne mutlu sana.hep böyle ol.hayatın tadı başka türlü çıkmıyor zaten.a.s.

Son düzenleme:

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
*************KLOMEN VEYA GONAPHENE ıLE HAMıŞ KALANLAR**************

KıM................................NE KULLANDI.................................................MUHTEMEL DOĞUM TARıHı

1.BABYFACE::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
10.xzeynep::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YıĞıDO17::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin çağatay bebek:ecrin_bebek:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek:ecrin_bebek:
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek:ecrin_bebek:
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇ SIZ
17.esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
18.MıLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin selin bebek :ecrin_bebek:
19.BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 temmuz hoşgeldin burçin bebek :ecrin_bebek:
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
23.melek_law::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
26.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
28.deryamatrix:::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::KLOMEN
30.sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::KLOMEN
31.samyeli26::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
32.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇS IZ
34.melankolia:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::AŞILAMA
38.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
39.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::
45.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
47.beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
51.26eser26:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::METFORMıN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
59.sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
64.sudem::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
65.blancedblue::::::::::::::::::::::::KLOMEN
66.adria::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::MENOGON
68.melocum::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
69.mehtap gülü::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
71.babylove:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
72.bernadette:::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
73.ilsenim::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
74.nilsu24::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇATLATMA ıĞNESı
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇATLATMA ıĞNESı
77.simge8081::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ(2 AY ARA VERMıŞTı)
78.bebeg83::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::NıSAN 2010
79.zeynur:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
80.edda_edda::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ( ıKıZı OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::KLOMEN(2.AYINDA)
82.kardelenseval::::::::::::::::::::::::KLOMEN
83.BEBEĞıMıZ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN(1 AY ÖNCE KLOMEN KULLANDI.ıLAÇSIZ HAMıŞ)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN(1 AY ÖNCE KLOMEN KULLANDI.ıLAÇSIZ HAMıŞ)
85.psilokum:::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ(OVULASYON TESTı KULLANDI)

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

a.s.:Saruboceq::Saruboceq: AĞUSTOS AYI LıSTESıa.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq:

1.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 AĞUSTOS (GALıBA HAMıŞ)

a.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq: EYLÜL AYI LıSTESıa.s.a.s.:Saruboceq::Saruboceq:

emi29:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 EYLÜL
nilüfermas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 EYLÜL
gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EYLÜL
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EYLÜL
ncmymnys:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 EYLÜL
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 EYLÜL
librarian:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 EYLÜL
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 EYLÜL
sessizfırtına:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 EYLÜL
kukuleta09::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 EYLÜL
nergis55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 EYLÜL
agrin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 EYLÜL
özlem147::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 EYLÜL
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 EYLÜL
arzu0000::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 EYLÜL
cansam::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 EYLÜL
alminas1976:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 EYLÜL
deryaberil:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 EYLÜL
zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 EYLÜL
asli_samet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 EYLÜL
asiyahi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 EYLÜL
serselo:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 EYLÜL
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 EYLÜL
asfa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 EYLÜL
gelinc:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 EYLÜL
hoşseda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 EYLÜL
KelebekAfyon::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 EYLÜL
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 EYLÜL
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 EYLÜL
rufeyde serra:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 EYLÜL
ceydammm::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 EYLÜL
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 EYLÜL
SULTAN1984::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
hasreti:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 EYLÜL
Minikcan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 EYLÜL
justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 EYLÜL
tlyvz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 EYLÜL
ipekyol::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 EYLÜL
nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
vasfiyeee::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
cananzer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?
blny72::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ? ? ? ? ?
denizvekumsal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
reabzeh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
umutlu22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
hande29:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
YETMEZMı::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?
mugemugemuge::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ?

:Saruboceq::Saruboceq:a.s. a.s. EKıM AYI LıSTESı :Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.

almina::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 EKıM
kamyas:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 EKıM
SEVILHAN:::::::::::::::::::::::::::::::: 6 EKıM
damla123:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 EKıM
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 EKıM
ninik::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EKıM
zeyhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EKıM
narin_yarim::::::::::::::::::::::::::::::: 8 EKıM
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKıM
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::10 EKıM

“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****

MAAŞALLAH LıSTEMıZE

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
senin 6 gunun kalmis canim ben de baya bir heyecanladim. ilac almismiydin bu ay? sende mi klomen kullaniyorsun? cok soru oldu dimi ama vallahi kendim bekliyomusum gibi heyecanladim. bu ay oyle sevinmistim ki adetim gecikince ama test negatif cikinca hemen anladim, dogru her kes bir hafta sonra yene denersin dedi ama ben biliyordum. tek cizgi sinir etdi beni vallahi. ama hayirlisi.
bazilar der gebe kalinca hisediyor mussun. var mi sende de boyle farkli seyler? insallah seninki seni cok bekletmez gelir bu ay

canım bişey hissedemiyorum.ama ağzımdan ne yok nede var çıkmıyor.bilmiyorum.umudum yok ya heralde ondan.5 günüm kaldı.
ben 8 aydır klomen kullanıyorum.inşallah bu ay gelirde daha fazla bekletmez seninde dediğin gibi.ama çok zor.

kizlar gercekten burasi savas alanina donusmus. vay be . ne yazik aksamlari ben giremiyorum foruma, baya bir kaynarlasiyor sohbet aksamlari.
bu aralar baya bir basim donuyor. allah hayir versin. (adetliyim belkide ondandir)
kizlar bilmem neden ama ben bu kurlere pek inanamiyorum. o kadar ilac kullaniyoruz bir faydasi yokken ne biliyim.... belkide ben yanlis fikirdeyim.

insalla hamis haberini bu ay aliriz canim. testi ne zaman yapmayi dusunuyorsun? ben cok erken yaparim testi, tutamam kendimi kaydirigubbakcemile

evet canim sana sormustum. ama galiba kendime sormusum hahahahaha benneyaptımki . neler oluyor bana bana oluyor gulum :sm_confused:

kızlar hepinize slem..dünkü yorucu ve stres dolu günden sonraaaaa bugün taptaze enerji dolu bir gün olsun dilerim....walla giderken zevk haneme atacağım bir çentik daha olcak oleyy demiştim ama malesef:) kremlenmeyi losyonlanmayı biraz fazla uzun tutmuşum yatağa yatınca uykum geldi uyuverdim:) kaldııı :)

kızlar dün site yöneticilerinden biri ile dünkü mevzuyu konuştukdan sonra bana dedi ki klomeni çok kullanma kanseer etkisi yapıyor....benim bildiğimde 3 aydan fazla kullanılmaması...gülcancım 8 aydır kullanıyorum diyorsun tatlım ya kadındoum dışında bir yere kim balıyorsa artık bi gidip test kontrol falan yaptırsana birtanem ya...walla ben nedişe etttim. allah korusun...ben diana 35 ve jasmin kullandım 98den bu yana sürekli. doktoruma da sordum bu kadar çok kullandığım için vücut etkisini atamıyor ondan mı hamile kalamıyorum dedim. etkisi olumsuz yönde değil. iyki kullanmışsın dedi kanser riskin çok düşük dedi. ve yinebir başka doktor da senin yumurtaların gelişmediği için çok büyük bir yumurta rezervine sahipsin. normal salıklı bir kadının 30 yaş üstünde hamile kalması ihtimali düşük ve riskliyken senin hamile kalman daha rahat ve riski az olacaktır. çünkü verimli yumurtaların var ama gelişemiyor dedi. ayrıca çok geç menapoza girersin dedi. bunlar sevindirici haberler :)

paylaşımlarımı sevgi öpücüklerimle bilgilerinize sunarım...herkese bebeklerini bekleme yolunda sabır ,umut,ve gülcükler armağan ederim:)

umudunuzu esirgemein..gülcandan öğrendiğim bir söz
kanamamış rahimden asla unut kesilmez:)

canım ne güzel yazmışsın..çok teşekkür ederim..neşe benim yüzümde:) içim dışım öyledir sinirlerimi bozan olmadıkcaaaaa haksızlığa gelmedikceeee
anladın seenn:)

ben de snei takdir ediyorum,dikkatin ,güzel paylaşımların için.....
tatlım ben farlutal kullanmaya başladım ....sen benim 3 eylülü sil 17 eylül de...bakalım ne olcak ? farlutal ile sökmesi gerek . tedavi yöntemime de şu anda klomen + ginera yaz tatlım:)

teşekkürler sen de hep mutlu ol..sana bişeyler yazdım sson sayfalara bak ....zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…