merhaba arkadaşlar bende klomen ve pregnyl çatlatma iğnesi kullandım. Allah a şükür ikinci denememizde hamile kaldım şimdi doğuma çok az kaldı.bebişimiz inşallah 10 ekimde geliyor,darsıı herkesin başına.öpüyorum herkesi
hihoyyttt hamiş haberimi geliyor ne.
kız lekelenmeler ve ağrılar hayraalamet değil.var bişey sende.hadi bakalım inşallah hamilesindir.kanda baktırsana.
a.s. gulcancim, canim insallah en yakin zamanda gelir ben boyle kendime teselli veriyorum laelaelaelaelae. kendimizi bu kadar hirpalamayalim, biliyorum bunu desekte yapamiyoruz.normal canım iyi yapmışsın başladığına.
valla benim 4 ablam var hepside şakır şakır hamile kalıp doğurdular.hatta biri yine hamileymiş.
bizdeki şans be canım.tamammen bünyeyle alakalı heralde.gelecek bebişlerimiz bir gün ama nezaman?ah ah.
a.s. gulcancim, canim insallah en yakin zamanda gelir ben boyle kendime teselli veriyorum laelaelaelaelae. kendimizi bu kadar hirpalamayalim, biliyorum bunu desekte yapamiyoruz.
cunki biri gebe kalinca yada anne olunca, ben ne zaman anne olucam sorusu kafamizi boyle karistiriyor :uhm:
ama yinede unutmayalim ki biz de insallah anne olucaz :dance:
insallah allah her kese nasip eder sana, bana ve burdaki her kese amin insallah :Saruboceq: bebisler gelsinler de biz de onlari şımartalim
gulcangulcancımm maleseffyaaaaaaa bugun patladım ama nıye 4gundur leke gelı anlamadım ılactan heralde keske hamıle haberı verseydım ama olmadı cok uzulmekte ıstemıyorum rabbım bılır en ıyısını ben 3 aydır doktora gıdıyorum bu aay esım gıdecek ılk kez bana doktor yumurta takıbı tahlıl falan yaptı hepsı duzgun cıktı hıc sorun yok bakalım esımı ıkna edersem ogrenıcez bır yıllık evlıyım 9 aydır cocuk ıstıyorum doktor rahım fılmı dedı yaptıranınız varmı herkes cok kotu bıse dıyo gozum korktu doktorumda normal muayıne gıbı dedı benımı kandırdı acaba neyse gorecez bakalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sevdam geliyor yazdıklarını görebiliyoruz. kızlar yoğun ve yorucu bir geceydi....epey strese maruz kaldım . ben şimdi izninizle kaçar ....
zevk hanemizin sayısını arttırayım bari :) ancak tükenir stresim:)
iyi uykularrrrr
senin 6 gunun kalmis canim ben de baya bir heyecanladim. ilac almismiydin bu ay? sende mi klomen kullaniyorsun? cok soru oldu dimi ama vallahi kendim bekliyomusum gibi heyecanladim. bu ay oyle sevinmistim ki adetim gecikince ama test negatif cikinca hemen anladim, dogru her kes bir hafta sonra yene denersin dedi ama ben biliyordum. tek cizgi sinir etdi beni vallahi. ama hayirlisi.
bazilar der gebe kalinca hisediyor mussun. var mi sende de boyle farkli seyler? insallah seninki seni cok bekletmez gelir bu ay
insalla hamis haberini bu ay aliriz canim. testi ne zaman yapmayi dusunuyorsun? ben cok erken yaparim testi, tutamam kendimi kaydirigubbakcemilekizlar gercekten burasi savas alanina donusmus. vay be . ne yazik aksamlari ben giremiyorum foruma, baya bir kaynarlasiyor sohbet aksamlari.
bu aralar baya bir basim donuyor. allah hayir versin. (adetliyim belkide ondandir)
kizlar bilmem neden ama ben bu kurlere pek inanamiyorum. o kadar ilac kullaniyoruz bir faydasi yokken ne biliyim.... belkide ben yanlis fikirdeyim.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya sana imreniyorum vallahi.nekadar şen şakrak birisisin.hayat dolusun.ne mutlu sana.hep böyle ol.hayatın tadı başka türlü çıkmıyor zaten.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?