umutlu huuuu hıc sesın cıkmıyor altaltan okuyorsun
Canııım sorma alttan okuyabildim sadece. Ancak son sayfaya gelebildim yanee.. İşyerinde olunca o kadar oluyor gülüm. Sen idrar testi mi yaptın kendine. Adetine daha vardı sanırım senin. Niye acele ediyorsun ki canımıniçiiii? Ama yoksa da yok dimi, Allahım hayırlısını versin hepimiz için. Ben hala adet olamadım yaa. 58. gün bugünn. Karnım patlayacak resmen. Bi görseniz 5 aylık hamileyim sanarsınız. Ben de ne yapsam, yarın tekrar mı gitsem doktora.
neydi o adet söktürücü ilacın adı yaa, biteli tam bir hafta oldu ama hala adet görmedim. Ben menapoza giriyorum galiba :çok üzgünüm:
en iyi sonuç 3 ile 5 gün arasında alınıyor.örnek verirken sıkıntılı ve stresli olması,yeni sigara içmesi tahlil sonucu etkiliyor arkadaşlar haberiniz olsun.
bizde yaptırdık geçen ay.
agzını hayra ac canım benım ne oyle menepoz falan var benım adetıme daha ayıın 17 sınde ben senı merak ettım yagmur cok etkıledımı canım sanırım sen edırnede ıdın aman dıkkatlı ol he:1hug:
Kızzz CEROTUMM hoşgeldin şekerim,. Yine uzattın arayı haa. Nasılsın?
umutlu canım selamm..hoşbulduk şekerim..:)yakaladın beni walla..:)) bi bakayım dedim kimler uğramışş..
regl belirtilerim başladı canım ya sorma.bugün yarın gelir benim kırmızılar
sen nasılsın canım?
bu tahlil sonucunu kaç gün sonra alıyorsunuz
:1hug: Canıııımm sağolasıın. Edirne' de de yağmur vardı ama bizde sel olmadı çok şükür canım. Allah olanlara da yardım etsin inşallah. Ne kadar düşüncelisin sen öleeeopuyorumnanaktan Daha bir hafta var adetine ve sen şimdiden idrar testi yaptırıyorsun. Güzelim biraz daha sabretsen. Ama sen de öğreneceksin inşallah sabretmeyi. şakkıdı İnşallah öğrenmene gerek kalmadan hamiş oluverirsin
biz sabah verip öğleden sonra almıştık sonucu.
en iyisi yakın bir hastanede yaptırmak.
evde o işi halledip yerım saat içinde örneği götürmek.
yoksa adamı tıkıyorlar wc ye.ordada okadar sıkıntı ve stres oluyorki,pisliğide cabası çünkü wc ler berbat,gelde örnek ver sen şimdi.
benimki o gün yaptıramadı.çok gülmüştüm ona.:roflol:
selam kızlar maaşallah herkes burdaopuyorumnanaktangün sayan arkadaşlar inş. kırmızıları görmezsiniz.. umutlu- cerot hoşgeldiniz kızlarrr nasıl gidiyor çalışmalarkaydirigubbakcemile3 ben bu ay çok çalıştım ilaç felanda yok olursa olur olmazsa da ekimde olur yada kasım engeç aralık bi ihtimal ocak ama kesin şubat böyle teselli ediyorum kendimi:teselli:bayramın birinci günü benim kırmızıları görme günüm bayram bayram gelmezse süper olur...öpüyorum hepinizi
Benim eşimde streste hastaneye 10 dakka ev. Özel bir odaları falan yokmudur tuvalettede adama ilham gelmezki :)
Canımıniçi önce hastaneye git, oradan nasıl yapılacağına dair bilgi içeren bir kağıt veriyorlar, yanında bir de kapaklı bardak kaydirigubbakcemile3 Madem ki evin 10 dk uzaklıkta, sen de evde yaptırıver adama. Ben öyle yapmıştım.Ama en fazla 20 dk içinde ulaştırman gerekiyor hastaneye sonucları. Ve bana koltuk altına koy bardağı demişlerdi. O zaman kıştı belki o yüzden dediler, en iyisi bardağı alırken oradakilere bunu da sor canım. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?