Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Koltuk altı çok gizemli geliyor :) işin şakası bu tabi. Belkide soğuktan etkilenmesin diye öyle demişlerdir. Ben eşimle konuşuyamda hiç gitmesin oraya yazık kasmasın kendini :)

valla oralarda bu iş çok zooorrrr.benim adam kıpkırmızı olmuştu.kaydirigubbakcemile3

en iyi sabahtan hastaneye gitsin laboratuvar için fişini alsın,sonra laboratuvara gidiyosun sana kapalı kap veriyorlar dışınada etiketi yapıştırıyorlar.sen nerde neyaprsan yap kimse sahip çıkmıyor yani.kabını alınca evinize gelin,işi halledip 20-30 dk.içinde götürün.

bu ne gülcan beee at kuyruğu ...ıyyy adı tiksin. anam bu ot neye benziyor..şu musur pskülü gibi kılkıl bişese benalmıyımm..midem kalktı adıdan bile...sen gördünmü neye benziyor? kullanan falan varmı? bana bak işe yarıcak derken böbreklere falan zarar vermesinn

Kesin o götürmez benimle yollatır oda çok utangaç :)) Şu işi bir halletsek iyice rahatlayacağım çünkü akılımın ucunda hep eşimdemi bir sıkıntı var ondanmı olmadı acaba diye geliyor

bu ne gülcan beee at kuyruğu ...ıyyy adı tiksin. anam bu ot neye benziyor..şu musur pskülü gibi kılkıl bişese benalmıyımm..midem kalktı adıdan bile...sen gördünmü neye benziyor? kullanan falan varmı? bana bak işe yarıcak derken böbreklere falan zarar vermesinn

pembepamuk nasılsın canım sana bırsey soracagım adetın 3.gunu progesteronun kac cıkması lazım klomen yada baska herhangı bır ılac kullanmadan normal degerı nedırrr

Zeyhatçığım, koltuk altında götürülmesinin sebebi; soğuktan etkilenmemesi. Soğukta ölüyormuş çünkü spermler.
Esemosum nolsun be gülüm buralardayız işte. Kuruduk kaldık burdaa. Sen iyi misin?

Anladım canım öğrendiğimi iyi oldu gene birşeye sarar götürürüz ne olur ne olmaz

slm kızlar nasılsınız.dün değil eveli gün iğnemi oldum bugun bi halsizlik ve kasıklarımda toaflık var iiğnedenmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…