Koltuk altı çok gizemli geliyor :) işin şakası bu tabi. Belkide soğuktan etkilenmesin diye öyle demişlerdir. Ben eşimle konuşuyamda hiç gitmesin oraya yazık kasmasın kendini :)
slm ben geldim
Haftanın Bitkisi
KIRKIKİLİT ( AT KUYRUĞU)
Bu bitki adet söktürücü, mesane ve yumurtalık iltihabı rahatsızlıkları için şifa kaynağıdır. Bu bitki, özellikle kanama durdurucu özelliği ve ağır mesane ve böbrek hastalıklarında sağladığı başarılar sayesinde eski çağlardan beri tanınmaktaydı. kırkkilit (at kuyruğu) bitkisi demletilip balla tatlandırılıp içilmeye devam edilirse bu rahatsızlıkların giderilmesine yardımcı olur.
lülülü kızlarr bişey buldum...kaydirigubbakcemile3
valla oralarda bu iş çok zooorrrr.benim adam kıpkırmızı olmuştu.kaydirigubbakcemile3
en iyi sabahtan hastaneye gitsin laboratuvar için fişini alsın,sonra laboratuvara gidiyosun sana kapalı kap veriyorlar dışınada etiketi yapıştırıyorlar.sen nerde neyaprsan yap kimse sahip çıkmıyor yani.kabını alınca evinize gelin,işi halledip 20-30 dk.içinde götürün.
Haftanın Bitkisi
KIRKIKİLİT ( AT KUYRUĞU)
Bu bitki adet söktürücü, mesane ve yumurtalık iltihabı rahatsızlıkları için şifa kaynağıdır. Bu bitki, özellikle kanama durdurucu özelliği ve ağır mesane ve böbrek hastalıklarında sağladığı başarılar sayesinde eski çağlardan beri tanınmaktaydı. kırkkilit (at kuyruğu) bitkisi demletilip balla tatlandırılıp içilmeye devam edilirse bu rahatsızlıkların giderilmesine yardımcı olur.
lülülü kızlarr bişey buldum...kaydirigubbakcemile3
pamukum doktorum benimmŞenizbendee seni özledim :))naber nasıl gidiyorr bende iyiiyim Allah şükür :)14 gündür gripler uğraştım biraz kötü etti:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3
avrupa yakasındakı dursun gıbı demısssın:roflol::roflol:
beni listeden silin
ben her şeyi bırakmaya karar verdim
beni listeden silin
Zeyhatçığım, koltuk altında götürülmesinin sebebi; soğuktan etkilenmemesi. Soğukta ölüyormuş çünkü spermler.
Esemosum nolsun be gülüm buralardayız işte. Kuruduk kaldık burdaa. Sen iyi misin?
slm kızlar nasılsınız.dün değil eveli gün iğnemi oldum bugun bi halsizlik ve kasıklarımda toaflık var iiğnedenmi acaba
beni listeden silin
slm kızlar nasılsınız.dün değil eveli gün iğnemi oldum bugun bi halsizlik ve kasıklarımda toaflık var iiğnedenmi acaba
hoşgeldin uykuç anne,nasılsın bebek nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?