pembepamuk nasılsın canım sana bırsey soracagım adetın 3.gunu progesteronun kac cıkması lazım klomen yada baska herhangı bır ılac kullanmadan normal degerı nedırrr
canım bende salı günü oldum ignemi inşallah ikimizde müjde veririz inşallahhhhhhhhh
Ne oldu pembepamuk niye vazgeçtin
canım benım ne olduuu hıc kıyamam:1hug:
canım düşük olur ama tam kaç olur hatırlamıyorummm
aynı gün iğneleri vurulmuşuz cnm ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah inşallah beraber hamiş kalırız.senin kaç yumurtan vardı.kaç gün ilişki dedi doktor
canım bende salı günü oldum ignemi inşallah ikimizde müjde veririz inşallahhhhhhhhh
pamukum nan bende herseyı bıraktım ama lıstedeyımm çıkmaa yanlız bırakma beni:))
aynı gün iğneleri vurulmuşuz cnm ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah inşallah beraber hamiş kalırız.senin kaç yumurtan vardı.kaç gün ilişki dedi doktor
hadi kızlarr müjdeli haberler verirsiniz inşallah..
İlginize teşekkür ederim arkadaşlar
bugün dr.a gittim çikolata kistim olduğunu öğrendim
gerçi tam emin olamadı başta ama saonra öyle olduğunu söyledi
ben böyle üstüne gittikçe bebek olayının yeni yeni şeyler çıkıyor
dr. klomen başladı gene bugün ama içmiycem
bırakacağım her şeyi oluruna
Allah tez zamanda hepinize hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah
hoşçakalın:gitme:
aaaaaa olmadı şimdi.neden ama.
hadi kızlarr müjdeli haberler verirsiniz inşallah..
sagol canım ıyımısın sen moralın falan bozuk mu nıye bıraktın lısteyı canım benım guclu olzemuszemus
canım 3 taneydi sanırım dr baya bi aradı bende yumurtaları:)
ama ilişki şu gün yada bugün demedi
sende durum ne kaç yumoş var?
Üzülme canım pes etme. Bak geçen yılda benim rahmimde perde vardı çok kritik bir ameliyat geçirdim düşün rahmimin alınma bile ihtimali vardı. Şimdi onu aştım yumurtalarım büyümüyor. Hepimizin sıkıntıları var. Biri bitiyor biri başlıyor. Sen ilacını iç bırakma.
benim 1 yumurta oluşmuş.pazartesi günü 20 mm di.22,23 mm olur dedi 1,2 sonra.bana iğne oldukdan sonra iğneyi vurulduğun saat 2 gün ilişkide bulun dedi
hım bana ilişki hakkında bişi dmedi ama burdaki arkadaşlar 5 gün iişkide bulun sonra bekle dedi
ignenin ismi neydei benimki pregnyl 5000
nedense 2 tane birden vuruldum ben bide ya:uhm:
evet igneden sonra 5 gün dei arkadaşlarrara vermeden 5 günmü.benim iğnede pregnl 5000..benimde 2 kutu vardı ama 2 si birbirine karıştırdı hatta 1 kutunun birinden bi tüpü çekmediiğneye bu olmıycak dok öyle yazmış dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?