Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ne oldu pembepamuk niye vazgeçtin

canım benım ne olduuu hıc kıyamam:1hug:

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar
bugün dr.a gittim çikolata kistim olduğunu öğrendim
gerçi tam emin olamadı başta ama saonra öyle olduğunu söyledi
ben böyle üstüne gittikçe bebek olayının yeni yeni şeyler çıkıyor
dr. klomen başladı gene bugün ama içmiycem
bırakacağım her şeyi oluruna
Allah tez zamanda hepinize hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah
hoşçakalın:gitme:

aynı gün iğneleri vurulmuşuz cnm ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah inşallah beraber hamiş kalırız.senin kaç yumurtan vardı.kaç gün ilişki dedi doktor

canım 3 taneydi sanırım dr baya bi aradı bende yumurtaları:)
ama ilişki şu gün yada bugün demedi
sende durum ne kaç yumoş var?

Üzülme canım pes etme. Bak geçen yılda benim rahmimde perde vardı çok kritik bir ameliyat geçirdim düşün rahmimin alınma bile ihtimali vardı. Şimdi onu aştım yumurtalarım büyümüyor. Hepimizin sıkıntıları var. Biri bitiyor biri başlıyor. Sen ilacını iç bırakma.

canım 3 taneydi sanırım dr baya bi aradı bende yumurtaları:)
ama ilişki şu gün yada bugün demedi
sende durum ne kaç yumoş var?

benim 1 yumurta oluşmuş.pazartesi günü 20 mm di.22,23 mm olur dedi 1,2 sonra.bana iğne oldukdan sonra iğneyi vurulduğun saat 2 gün ilişkide bulun dedi

Allah'ım inş. tez zamanda her işini yoluna soksun canım

benim 1 yumurta oluşmuş.pazartesi günü 20 mm di.22,23 mm olur dedi 1,2 sonra.bana iğne oldukdan sonra iğneyi vurulduğun saat 2 gün ilişkide bulun dedi

hım bana ilişki hakkında bişi dmedi ama burdaki arkadaşlar 5 gün iişkide bulun sonra bekle dedi
ignenin ismi neydei benimki pregnyl 5000
nedense 2 tane birden vuruldum ben bide ya:uhm:

hım bana ilişki hakkında bişi dmedi ama burdaki arkadaşlar 5 gün iişkide bulun sonra bekle dedi
ignenin ismi neydei benimki pregnyl 5000
nedense 2 tane birden vuruldum ben bide ya:uhm:

ara vermeden 5 günmü.benim iğnede pregnl 5000..benimde 2 kutu vardı ama 2 si birbirine karıştırdı hatta 1 kutunun birinden bi tüpü çekmediiğneye bu olmıycak dok öyle yazmış dedi.

ara vermeden 5 günmü.benim iğnede pregnl 5000..benimde 2 kutu vardı ama 2 si birbirine karıştırdı hatta 1 kutunun birinden bi tüpü çekmediiğneye bu olmıycak dok öyle yazmış dedi.
evet igneden sonra 5 gün dei arkadaşlarr
bana sordu emin miisin diye bende dr öle dedi dedim
ikisinide karıştırıp vurdu
dr kim canım senin?

slm arkadaşlar bu konuyu yeni okudum bende yarın klomene bşlıcam inş faydalı olur aylardır korunmuyorduk olmadı yumurtam çatlamıyomuş dr klomen verdi bakalım nolucak hayırlısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…