slm arkadaşlar bu konuyu yeni okudum bende yarın klomene bşlıcam inş faydalı olur aylardır korunmuyorduk olmadı yumurtam çatlamıyomuş dr klomen verdi bakalım nolucak hayırlısı olsun inş.
sadece klomen kullanıcam canım 5 gün kullan dedi dr.sonra gel dedi
hıı anladım canım ama belli olmaz zaten 5 gün kullanıp 2 gün ara verdikten sonra gidiliyor sonra karar veriir doktor iğne vurup vurmayacağına...
sanırım öyle yapacak 17 sinde gideceğim dr.bakalım hayırlısı sen kullandınmı faydasını görebildinmi kullandıysan yan etkisi felan yoktur demi
minikim bende olmamıştıhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
bende oluyo 4 aydır balım....demek bünyeden bünyeye değişiyor
hayatım bir sürü yan etkisis var ama onu göze alıcaksın artık...baş dönmesi gözlerde görüşünde değişiklik..sersemlik..ilk ay acayip mahfetti beni ikinci ay bu kadar yoğun yaşamadı mbünye alışıyor sanırım..ayrıca kist yapma gibibbir yan etkisi var ama basit kistlerden kendiliğinden eriyebilen kistler yani önemsiz...mesela bende şu anda var 2. Ayımda yaptı bir ay ilaç kullanmıcam ve kendiliğinden eriyeceğini söyledi doktorum[/QUO
ben prospektüsünü okumadım daha canım ondn sordum birde ben romatoit artrit hastasıyım ilaç hastalığımı farklı etkilemez inş. dr.sormayı unuttum olmaz heralde çünkü ilaç kullanıyorum onlarında bisürü yan etkisi var napıcaz bilmem bitarafımızı düzeltelim yada bebiş sahibi olalım drken başka yerlerimiz zarar görüyor Rabbim yardımcımız olsun
ben prospektüsünü okumadım daha canım ondn sordum birde ben romatoit artrit hastasıyım ilaç hastalığımı farklı etkilemez inş. dr.sormayı unuttum olmaz heralde çünkü ilaç kullanıyorum onlarında bisürü yan etkisi var napıcaz bilmem bitarafımızı düzeltelim yada bebiş sahibi olalım drken başka yerlerimiz zarar görüyor Rabbim yardımcımız olsun
minikcim slm nasılsın
:dance::dance::dance::dance:
BALIM ALLAH NEŞENİ ARTTIRSIN....SENİN BURCUN NEŞeniz
Sulu gözlü balıkım ben :1rolleyes:senin peki?
Kızlar selam 12 gündür yoktum son haberleri vereyim dedim malesef düşük yaptım artık hamile değilim bidahakine kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?