Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar benim adetimede 5/6.gun var ama 5 gundur şiddetli gaz sorunu yaşıyorum agrıdan duramıyorum zor oturuyorum bıde cok fena akıntı var sürekli camasır degiştiriyorum anlamadım gecen ay boyle olmadı bi bilgisi olan varmı klomenın yan etkısı olabılırmı bıde folık asıt kullanıyorum ben :bbo:

inşallah yarın kesin sonucu alırımda burda hep beraber halay çekeriz.
ama bir sorun var arkadaşlar dünden beri çok başım ağrıyor şuan çatlayacak gibi.nolur nolmaz diyede ağrı kesici içmemiştim.
cnm hamılelıkte bas agrısı oluyo öyuzden ilaç falan alma sakın yada hamılelerın kullandıgı agrı kesıcıler var onlardan kullan :teytey::CüvCüv:

evet öyleymiş her ağrı kesici içilmiyormuş.içmedim zaten sabredicem.inşallah uzun sürmezde geçer.
akıntı benimde bu ilk defa çok oldu.ben biraz zaten akıntıdan şüphelenmiştimde kendi kendimi yok ya bebekten değildir diyodum.takmamıştım fazla.demekki ondanmış.inşallah seninkide bebiştendir.

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ramazan hürmetine dualarımız kabul oldu çok şükürrrrrrrrrr
çok sevindim ya
arkandan geliorumdur inşalahhhhhhhhhhalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

inşallah cnm öyledır ama dr olmaz dedı bende düşünmek istemiyorum hayırlısı bayramın 1.gunu adet olucam belki suprız yapar bana bebikim:Saruboceq::ecrin_bebek::enbuyukkk:

gulcancım başka bi belirti oldumu sende yanı göguslerınde agrı varmı renk degışıklıgı falan kaydirigubbakcemile3

ayy ne yazıcamı ne söylicemi bilemiyorum elim ayağım titriyor.iananmıyorum inşallah yanlış değildir testin sonucu.
Yarın kan testi yaptırabilirsem hemen yaptırıcam.

canım yeni gördüm yazılanları....gülcan cok tebrik ederim canım benim ya.......hamilesin süper ya su mübarek günde cok güzel bir haber bu

canım bende de var o gaz problemi çok kötü hiç geçmiyor napıcamı bilemiyorum yaaaaa

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ramazan hürmetine dualarımız kabul oldu çok şükürrrrrrrrrr
çok sevindim ya
arkandan geliorumdur inşalahhhhhhhhhhalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım yeni gördüm yazılanları....gülcan cok tebrik ederim canım benim ya.......hamilesin süper ya su mübarek günde cok güzel bir haber bu

hepinize çok çok teşşekkür ederim.allah bu mübarek ayda dualarımı kabul etti,yakarışlarımı duydu.yüce allahımahamd olsun.
inşallah hepinizin yüzü güler bu ay.
ama ben hala inanamıyorum yaaaaaa.

bende inanamıyorum alminassss.
sana demiştim kanamayan rahimden ümit kesilmez diye.
inşallah senin yumoşlardan biride tutmuştur.

gulcan ınan cok sevındım valla suan aglıyorum sankı kendım hamııle kalmısım gıbı sevındım ınankı allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın bu mubarek gunde aldın bu haberı rabbım yuzunu guldursun darısıda bızım basımıza olsun ıns

benden bu ay umut yok canım benım regl belırtılerım basladı mesela akıntım var basım cok agrıyor karnımda sureklı kramp ve sancı var goguslerım ona keza agrıyor yarın adet olurum

GÜlcan harıkasın yaaa... Çok tebrık ederım canım... ınŞallah allah saĞlıklı sıhhatlı kucaĞına almayı nasıp eder.. Yaa aĞlıycam Şımdı kurban olduĞun allahım herŞeye kadır o. Ne gÜzel bı gÜnde ÖĞrendın.. Bu gÜn bol bol ŞÜkÜr et ve bızler ıÇın de dua et canım.

bende adet olurum diye bekliyordum canım.bu işler hiç belli olmuyor.
3-4 gün önce hatılarsanız belim çok ağrıyor heralde kırmızılar erken gelcek dedim.bide akıntım çok var hayırdır inşallah demiştim.
bak allah herşeye kadir.

inşallah testin sonucu doğrudurda hüsrana uğramam.

bide bana sor çizgiyi gördüğümden beri durup durup ağlıyorum.
allahıma şükürler olsun,hamd olsun diye dualar ettim.az önce şükür namazı kıldım.
şimdide hatmimş tamamlamaya çalışıcam bu gece bitirmek istiyorum45 sayfam kaldı.inşallah bitiririm.
allah hepinize nasip etin inşaalllaahh.

ayy ne yazıcamı ne söylicemi bilemiyorum elim ayağım titriyor.iananmıyorum inşallah yanlış değildir testin sonucu.
yarın kan testi yaptırabilirsem hemen yaptırıcam.

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

GÜLCAN HAMİLEEEEE....
gülcancım çok sevindim valla..alminas söyledi hemen siteye girdim..ikimizde aladık sevinçten...
bu sayfaya en çok emek veren sensin..hepimizin adetine tedavisine kadar çizelge tutuyorsun. tek tek de günler gelince hayırdır ne oldu diye soruyorsun...bu kadar emek verdin..hepimiz dua etmişiz demekki senin de dualarınla kabul oldu...allah salıkla bebeğinize kavuşturmak nasip etsin inşşalah.dikkat et kendine...

ne uğurlu sayfaymış ya her gün bir hamile duyuyoruzzzzzzz

yaa gulcancım bu aksam mubarek aksam bıldıgın guzel dualar varsa gercı her dua guzeldırde bebek ıcın bıze yazsana bızde bu aksam bol bol dua etsek buarada kızlar rabbım namaz esnasında secdedeyken edılen duaları kattı suretle geri cevırmezmıs secdede dua cok onemlı mutlaka buaksam dua edın...kendınıze ve bızeeeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…