cnm hamılelıkte bas agrısı oluyo öyuzden ilaç falan alma sakın yada hamılelerın kullandıgı agrı kesıcıler var onlardan kullan :teytey::CüvCüv:inşallah yarın kesin sonucu alırımda burda hep beraber halay çekeriz.
ama bir sorun var arkadaşlar dünden beri çok başım ağrıyor şuan çatlayacak gibi.nolur nolmaz diyede ağrı kesici içmemiştim.
allah razı olsun kızlar.
normalde 30 günde bir adet olurum.bugün 32.gündü öylesine yapim dedim.hemen çıktı 2.çizgi.
şoktayım hala inanamıyorum.daha testi az önce yaptım gidip gelip bakıyorum.daha kocişede söylemedim.akşama süpriz var.yarın kan testi yaptırınca tam emin olurum inşallah.dua edin bana.
14 aydır uğraşıyorum yüce rabbim nasip etti en sonunda şükürler olsun.
inşallah cnm öyledır ama dr olmaz dedı bende düşünmek istemiyorum hayırlısı bayramın 1.gunu adet olucam belki suprız yapar bana bebikim:Saruboceq::ecrin_bebek::enbuyukkk:evet öyleymiş her ağrı kesici içilmiyormuş.içmedim zaten sabredicem.inşallah uzun sürmezde geçer.
akıntı benimde bu ilk defa çok oldu.ben biraz zaten akıntıdan şüphelenmiştimde kendi kendimi yok ya bebekten değildir diyodum.takmamıştım fazla.demekki ondanmış.inşallah seninkide bebiştendir.
ayy ne yazıcamı ne söylicemi bilemiyorum elim ayağım titriyor.iananmıyorum inşallah yanlış değildir testin sonucu.
Yarın kan testi yaptırabilirsem hemen yaptırıcam.
kızlar benim adetimede 5/6.gun var ama 5 gundur şiddetli gaz sorunu yaşıyorum agrıdan duramıyorum zor oturuyorum bıde cok fena akıntı var sürekli camasır degiştiriyorum anlamadım gecen ay boyle olmadı bi bilgisi olan varmı klomenın yan etkısı olabılırmı bıde folık asıt kullanıyorum ben :bbo:
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ramazan hürmetine dualarımız kabul oldu çok şükürrrrrrrrrr
çok sevindim ya
arkandan geliorumdur inşalahhhhhhhhhhalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım yeni gördüm yazılanları....gülcan cok tebrik ederim canım benim ya.......hamilesin süper ya su mübarek günde cok güzel bir haber bu
ayy ne yazıcamı ne söylicemi bilemiyorum elim ayağım titriyor.iananmıyorum inşallah yanlış değildir testin sonucu.
yarın kan testi yaptırabilirsem hemen yaptırıcam.
gulcannnnn hamılesınnnnn ayyy ınanamıyorummmm
bende inanamıyorum alminassss.
sana demiştim kanamayan rahimden ümit kesilmez diye.
inşallah senin yumoşlardan biride tutmuştur.
GÜlcan harİkasın yaaa... Çok tebrİk ederİm canım... İnŞallah allah saĞlıklı sıhhatlİ kucaĞına almayı nasİp eder.. Yaa aĞlıycam Şİmdİ kurban olduĞun allahım herŞeye kadİr o. Ne gÜzel bİ gÜnde ÖĞrendİn.. Bu gÜn bol bol ŞÜkÜr et ve bİzler İÇİn de dua et canım.
yarın kan testi yaptırabilirsem hemen yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?