gülcancım tekrar tebrikler, kan tahlilinde cok güzel cıkmış maşallah.
ya arkadaşlar ben p.tesi iğnemi oldum , o akşam çalıştık
dr esas salı demişti ama çalışamadık mübarek gece diye
bugunde çalışacağız ama yumurta catladıktan sonra hamile kalma olasılığı düşüyormu ya??
yani benim bu sabah catladı yumurtam eminim, inanılmaz ağrım oldu
dr da bugun baktı harika çatlamış dedi
ama şimdi çalışsak olurmu sizce??
benim biiildiğim ki doğru; yumurta çatlayacak ki döllenme için hazır hale gelecek . yani yumoşun çatladı diyorsan çalışmaları gün aşırı devamm...çatladığını anlamak için de parmağını içeri biraz sok iki parmağını birleştir eğer salgı birbirine yapışıyor uzuyor ise çatlamıştır yumurtan....
ok?
hasretı mesajın ıcın tesekkur ederım adet oldunmu dıye sormussun hayır olmadım yarını beklıyorum sende durumlar nasıl canımm
slm mıllet ben geldım nasılsınız gulcan canı gonulden tebrık ederım ınan kendım hamıle kalmısım gıbı sevındım ben bugun evde degıldım ıse baslamadım merak etmeyın baslarsam haber verırım benım adetıme gelınce yarın 30.gunum dolacak ben normalde 26 gunde adet olurdum ama ılac gecıktırır dıye 5 gun gec yazdırdım kendımı lısteye soracak olursanız hala adet olmadım yarını beklıyorum olacagıma daır belırtılerım var kısss umutluuuu hamısmısınn cabuk yazzzz meraktan olecegımmmmmm bu gece yatamayacagımm haaaa bak kurumamıssın burada
umutlu ve alminas bugün güzeeeeeeellllllll haberlerinizi bekliyoruz.
allahım inşallah hamilesinizdir.
Günaydın Gülcancığım ve diğer bütün arkadaşlarım
Benim BETA hcg 803.9 delikafadulden
Ama adet kanaması gibi kanamam olduğu için, biraz endişeliyim. Ve hala çook şaşkınım. Kızlar hakikaten beklemediğğin ay geliyor galiba bu sıpalaarr
Yarın yine kan testi yaptıracam, eğer ikiye katlarsa sorun yok diye düşünürüz dedi doktor. Progestoran ve vitamın verdi. Ayyyy haberler böyle işte kızzlar:hulya:
Günaydın Gülcancığım ve diğer bütün arkadaşlarım
Benim BETA hcg 803.9 delikafadulden
Ama adet kanaması gibi kanamam olduğu için, biraz endişeliyim. Ve hala çook şaşkınım. Kızlar hakikaten beklemediğğin ay geliyor galiba bu sıpalaarr
Yarın yine kan testi yaptıracam, eğer ikiye katlarsa sorun yok diye düşünürüz dedi doktor. Progestoran ve vitamın verdi. Ayyyy haberler böyle işte kızzlar:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?