Günaydın Gülcancığım ve diğer bütün arkadaşlarım
Benim BETA hcg 803.9 delikafadulden
Ama adet kanaması gibi kanamam olduğu için, biraz endişeliyim. Ve hala çook şaşkınım. Kızlar hakikaten beklemediğğin ay geliyor galiba bu sıpalaarr
Yarın yine kan testi yaptıracam, eğer ikiye katlarsa sorun yok diye düşünürüz dedi doktor. Progestoran ve vitamın verdi. Ayyyy haberler böyle işte kızzlar:hulya:
canım umutlucum hemen rapor al ve git evine yat.bol bol dinlen bebek ummadığın için dikkat etmediğin şeyler olmuştur kanamaların ondandır belkide.allah meleğini korusun canım.
çok dinlenmem lazım.gerekirse yataktan hiç çıkma lütfen.
mrb canım ben bu konulada biraz cahilimde 803,9 ne demek oluyor yani hamile mi görünüyorsun şayet öyleysen gözün aydın
Canım beniiimm. Sağoll iyi dileklerin için. :1hug: İnsan gerçekten kendisi hamiş kalmış gibi seviniyor burdan biri kaldınğında. Allah hepimizin yardımcı olsun. Benim kanamam neredeyse adet kanaması gibi gülüm. Yani öyle lekelenme değil. Ben de anlam veremedim, doktor hiç endişe etmedi, ya da bana belli etmedi. Gerçi belli etse de benim pek anlayacak halim yoktu. Senden ricam, beni şimdilik hamişler listesine yazmaman canım. Yarın hayırlısıyla yeni sonucu aalayım, öyle yazarsın beni olur mu Gülcancığıma.s.
gözün aydın cnmm
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ayyy şöyllee iki göbek atayım ayool. zemuszemuszemuszemus Kız BALIIIMM uyan ayollll bak dinon hamişş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?