Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:teytey::CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5 :lepi: süprizzzzz :CüvCüv: :teytey::teytey::teytey:

BİLİYORDUMMM BİLİYORDUMMMM umutlunun hamiş olduğunu biliyordum...dün gece otrdum bekledim haun seni..ama çok heycanlandın demekki yazamadın iki satır bize...güzelim tebrik ediyorummmmmmm...değerin yüksek çıkmış evet gülcandan evvel hamile kalmıisın beiş gülcanın bebişten büyük:) kızlar bee ikinizi de tebrik ediyorum walla....ya ne güzel hamiş hamiş girceksiniz bayrama..bayram şekerlerinizle...
darısı bizlerin de başınaaa....TEBRİK EDİYORUM İKİNİZİ DE..
bakalım bugün hamiş haberi kimden gelcek????ben hala adet olmadım.......farlutalın bugün 3.günü bitişinin ama hala tık yok:) :CüvCüv:

umutlu inanmıyorum yaaaaaaaaa dün gülcan bgn sen inanamıyorum bnde şoktayım seni cerottan dolayı tanıyorum hepinizi uzaktan takip edyrm.............canımmm çok tebrik ederim....sağlıcakla kucağıanda alırsın inşallah....ya bnde geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve geçen hafta çarş-perş adet oldum ve kesildi anında normalde 4 5 gün olurdum ayyy bilemedim şimdi sanırım klomenden dolayı dedim ztn şu andada belirti fln yok...........tekrar tebrik ederim cnm

:teytey:
ALMıNASSS, DERYAAA huuu ayoll haydi halaya. Topicin dinazoru hamiş kaldı, siz halaaa uyuyorsunuzz.

kız unuturmuyuz kısssssssss bütün gece güzel haberini bekledim ben..biliyordum hamile olduğundan da emindimmmmmmmmmm
çok sevindim..alminasa da dün sms le haber verdim umutlu büyük ihtimal hamile test sonucunu bekliyoruz biz de dedim ....

çok mutlu oldum canımmmmm yanınızda olsak da sürtünsek size :) bize de geçse hamişlik :)

:teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: a.s.a.s.a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt:lepi:

Son düzenleme:
canım ya tebrikler inşallah kanaman geçerde bebişin tutunur çok sevindim ya gülcan umutlu hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol dua edin bizede

Tebrik Ederim Umutlu... 2 günde 2 hamile süper moral oldu bizlere...
Allah tamamını erdirsin.

Hergün bu sayfada bir hamile haberi alalım başka da bişey istemiyorum Allahtan.

canım ya tebrikler inşallah kanaman geçerde bebişin tutunur çok sevindim ya gülcan umutlu hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol dua edin bizede

inanınki çok dua ediyorum sizlerede.
allahım diyorum şu listede umutlaya bekleyenlere evlat nasip et.onlarıda sevindir diyorum.
inşallah arkadaşlar gerçek hepinizin anne olmasını çok istiyorum.

Canııımmm Allah razı olsuun. Darısı başına inşallah arkadaşım. Dün bütün gün aklımdaydınız ama, hastaneden sonra daireye gelmedim. Evde de net yok, o yüzden haber veremedim gülümm. Kızz baksana hakikaten kanamış rahimden bile umut kesilmiyormuuşş kaydirigubbakcemile3

Canıımm sağoll. :teselli: En yakın zamanda senin de darısı başına inşallaahh.

umutlucum çok tebrik ediyorum seni inan çok mutlu oldum hem sana hem gülcana hepimizi çok mutlu ettiniz. gözünüz aydın. allah sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin.canım

Tebrik ederim... bir bebiş daha geliyor... Yaşasın... Hayırlı uğurlu olsun...

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
zemuszemus zemuszemus zemuszemus :ecrin_bebek::ecrin_bebek: zemuszemus zemuszemus zemuszemus

WALLA CANIM TAHMİN ETTİM BEN DEDİM HEYCANDAN UNUTTU BU BİZİ..GEÇMİŞE DE BAKARSAN ANLARSIN HEYCANIMI...KIZLARA SORDUM HEP telefonu falan yokmu bi arayıp öğrenin çatlıcam dedim .
dün senihastaneye yolladık gülcanbeni de heycanlandırdı sen de hamiş olabilirsin hala kırmızı görmnedin dedi. farlutal kullandım 3.gün hala gelmedi. farlutal kullanırken hamiş kalınırmı bilmiyorum ama daha öncede farlutal kullandım 10 gün bekledim olmadım doktora gittim ümitle progestan verdi. 5.gün kızardım kanadım:) şimdi ne olur bilmiyorum bu sefer yumurtam da vardı geçenkinde yoktu. öatladı da döllendimi bilmem..belim günlerdir ağrıyor ama bunun dışında bi tepki yok ara ara da midem bulanıyor o kadar.
bakalım beklicem biraz daa ahh bayrama hamiş haberiyle girsem var yaaaa:) ne sevincem ben de ama :)
şu na bakın kıslar erteledim istemiyorum şimdi yaza kadar diyordum 2 hamiş haberi duydum özendim..bende istiyomdemeye başlaıdm:)

allah isteyen herkese vaktinde anne olmayı nasip etsin inşallah ..... istemeyene vermesin ki isteyen bekleyen onca anne üzülmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…