Gülcancığııımm çok tatlısın arkadaşım. Süper bi enerjin var. Allahım inşallah hep güldürür o güzel yüzünü.
Günaydın Gülcancığım ve diğer bütün arkadaşlarım
Benim BETA hcg 803.9 delikafadulden
Ama adet kanaması gibi kanamam olduğu için, biraz endişeliyim. Ve hala çook şaşkınım. Kızlar hakikaten beklemediğğin ay geliyor galiba bu sıpalaarr
Yarın yine kan testi yaptıracam, eğer ikiye katlarsa sorun yok diye düşünürüz dedi doktor. Progestoran ve vitamın verdi. Ayyyy haberler böyle işte kızzlar:hulya:
ALMıNASSS, DERYAAA huuu ayoll haydi halaya. Topicin dinazoru hamiş kaldı, siz halaaa uyuyorsunuzz.
Ama adet kanaması gibi kanamam olduğu için, biraz endişeliyim. Ve hala çook şaşkınım. Kızlar hakikaten beklemediğğin ay geliyor galiba bu sıpalaarr
Yarın yine kan testi yaptıracam, eğer ikiye katlarsa sorun yok diye düşünürüz dedi doktor. Progestoran ve vitamın verdi. Ayyyy haberler böyle işte kızzlar:hulya:
canım ya tebrikler inşallah kanaman geçerde bebişin tutunur çok sevindim ya gülcan umutlu hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol dua edin bizede
:teytey:
kız unuturmuyuz kısssssssss bütün gece güzel haberini bekledim ben..biliyordum hamile olduğundan da emindimmmmmmmmmm
çok sevindim..alminasa da dün sms le haber verdim umutlu büyük ihtimal hamile test sonucunu bekliyoruz biz de dedim ....
çok mutlu oldum canımmmmm yanınızda olsak da sürtünsek size :) bize de geçse hamişlik :)
:teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: a.s.a.s.a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyyt:lepi:
umutlu inanmıyorum yaaaaaaaaa dün gülcan bgn sen inanamıyorum bnde şoktayım seni cerottan dolayı tanıyorum hepinizi uzaktan takip edyrm.............canımmm çok tebrik ederim....sağlıcakla kucağıanda alırsın inşallah....ya bnde geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve geçen hafta çarş-perş adet oldum ve kesildi anında normalde 4 5 gün olurdum ayyy bilemedim şimdi sanırım klomenden dolayı dedim ztn şu andada belirti fln yok...........tekrar tebrik ederim cnm
Canıımm sağoll. :teselli: En yakın zamanda senin de darısı başına inşallaahh.
canım ya tebrikler inşallah kanaman geçerde bebişin tutunur çok sevindim ya gülcan umutlu hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol dua edin bizede
Canııımmm Allah razı olsuun. Darısı başına inşallah arkadaşım. Dün bütün gün aklımdaydınız ama, hastaneden sonra daireye gelmedim. Evde de net yok, o yüzden haber veremedim gülümm. Kızz baksana hakikaten kanamış rahimden bile umut kesilmiyormuuşş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?