Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Günaydın opuyorumnanaktan

2 günde iki hamiş haberi :lepi:
Canım tebrik ederim ikinizide ,
kanamana çok takılma bence, bazen hamilelerin ilk ayında adet olabiliyor :1hug:

PEKİ BANA ŞUNU İZAH EDİN BİLENLERR....
Gebelik Haftası Hesaplama ve Beklenen Doğum Tarihi Hesaplama, Hamilelik Hesaplama Yöntemi -Doktornevra.com

bu linke tıklayın..burda hesaplayıcı var. ben son adet tarihimi girdiğimde bana 6 hafta 3 günlük hamilesin diyor....ben bunu her ay yapıyorum....ben ayın 10 unda kan testi haptırdım beta değerim 0 çıktı. eğer hamile olmuş olsaydım bir hafta önceki değer 0 çıkar mıydı ???10unda farlutal kullanmaya başladım. 6 gün kullandım. 2 gündr de beklemedeyim. sizce hamile olma ihtimalim nedir. bu arada da 10unda gittiğimde de hala çatlamayan yumoşum içimdeydi....
evet yorumlar???
a)hamilesin
b)hamile olma ihtimalin var
c) asla hamile değilsin
d)yumurtan kiste dönüşmüş olabilir
e)farlutal adetini başlatacaktır,bekle
f)doktora git
g)allahtan ümit kesilmez bekle
h)yorum yapamıcam çok karışık bir durum

evet yorumlarınızı sunduğum cevaplara göre verin lütfen...işim var bitiriyim gelcem

umutlucum senin problemin neydi ben yeni olduğum için bilmiyorum ne gibi sorunlarla karşılaştın hangi yönetemleri kullandın

kendini çok kaptırmamanı tavsiye ederim bence birkaç gün daha bekle ve dr una git

deryacım ya en iyisi doktora git derim.idrar testi yapsana.belli olmaz kız varsa çıkar belki.
yoksada varsada doktora git.

Uzun zamandır bebek deneyenlere allah sabır versın ben ıkı ayda sıkıldım bunaldım bıttı umutlarım Şımdıden bu ay ılaÇ kullanmıcam galıba mutsuz hıssedıyorum

hihoyyytUmutlummmmm canımm dinozorum demiyorum artıkkk sanaaaa :sm_cool:Harikaaaaa birr haberr buu inan nasılll sevindimm mutlu oldum anlatamam:danceleyy beee başardınn işteeee:hooray:göbüş iğneleri klomenle olmadıı doğalındann geldii bebişinnnn Allahın izniyleee:Saruboceq:İnşallhh değerinde kat kat artıcakkkkkk dualarım seninleeee:dance:ayy dur azcık tepineyimm:dance::dance::dance::dance:

Tebrikkk ederimmm.Allahh sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh

Uzun zamandır bebek deneyenlere allah sabır versİn ben İkİ ayda sıkıldım bunaldım bİttİ umutlarım Şİmdİden bu ay İlaÇ kullanmİcam galİba mutsuz hİssedİyorum

2 aydamı bunaldınhihoyyythihoyyytbak bana 7 ay kullandım hiçte bunalmadımnaniknanik

Umutlu ve Gülcan arkadaşlarım gözünüz aydın, daha doğrusu gözümüz aydın:) Yalnız Gülcancım seni daha önce tebrik ettim sanırım gözünden kaçtı.Allah ikinize de sağlıklı evlatlar nasip etsin..Dualara devam kızlar, ne mutlu ya, demek ki şu doğru bir laf: ımkansız diye bir şey yoktur, zoru başarmak zaman ister...Çok sevindim çokopuyorumnanaktan

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytAllahımm inanamıyorum yaaa umutlu da hamişmiş süppeeer habert yaa 2 günde 2 hamişş allahım bu bereket böyle devam etsin inşallahh nnoolurr...canım benim çok tebrik edrim allah kucağına da sağ salim almanı nasip etsin ve bizlere de yaşatsın inşallah..:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

çok teşekkürler canımçallah sizlerede nasip etsin inşaallahhh.

Allah tÜm gebelerİn bebeklerİnİ hayırlısıyla kucagına nasİp etsİn

teşekkürler canım.yorulmak yok yola devam.bak bizlere en sonunda mutlu haberleri verdik.

2 aydamı bunaldınhihoyyythihoyyytbak bana 7 ay kullandım hiçte bunalmadımnaniknanik

EVET .GERÇEKTEN 2 AYDA YORULDUM.HAYATIM İLK 15 SON 15 OLARAK İKİYE AYRILMIŞ DURUMDA.BELKİ BEBEK VARDIR DİYE BESLENME ALIŞKANLIKLARIM BİLE DEĞİŞİYOR .SONRASI HÜSRAN.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Öyle yaparak aylarıı ve günlerii kendinee hüsran edersin:1hug:

Bak bana ne yediğime dikkat ediyorum .her ay ağır su kovalarını taşıyorum korkusuzz aman diyorum tutacağı varsa tutarr.halı silkeliyorumm..Hatta ben aşılamadan sonra bile dünyanın işini yapmıştım:asigim:

HİÇ TE BUNALMADIN MI ???emin misin ???ayy ben istemiyom bebe falan ;vazgeçtim artık..bebe olmasada olurr hayatımı yaşıcam olmuyo istemiyom..

dediğin cümleler geçmişteki sayflarda belgelerle :)

bunalmayan balsurat....

herkes sıkılıyor ; ümitsizliğe kapılabiliyor; endişe edebiliyor.... allah herkese hayırlı vakitte versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…