Canım beniiimm. Sağoll iyi dileklerin için. :1hug: İnsan gerçekten kendisi hamiş kalmış gibi seviniyor burdan biri kaldınğında. Allah hepimizin yardımcı olsun. Benim kanamam neredeyse adet kanaması gibi gülüm. Yani öyle lekelenme değil. Ben de anlam veremedim, doktor hiç endişe etmedi, ya da bana belli etmedi. Gerçi belli etse de benim pek anlayacak halim yoktu. Senden ricam, beni şimdilik hamişler listesine yazmaman canım. Yarın hayırlısıyla yeni sonucu aalayım, öyle yazarsın beni olur mu Gülcancığıma.s.
PEKİ BANA ŞUNU İZAH EDİN BİLENLERR....
Gebelik Haftası Hesaplama ve Beklenen Doğum Tarihi Hesaplama, Hamilelik Hesaplama Yöntemi -Doktornevra.com
bu linke tıklayın..burda hesaplayıcı var. ben son adet tarihimi girdiğimde bana 6 hafta 3 günlük hamilesin diyor....ben bunu her ay yapıyorum....ben ayın 10 unda kan testi haptırdım beta değerim 0 çıktı. eğer hamile olmuş olsaydım bir hafta önceki değer 0 çıkar mıydı ???10unda farlutal kullanmaya başladım. 6 gün kullandım. 2 gündr de beklemedeyim. sizce hamile olma ihtimalim nedir. bu arada da 10unda gittiğimde de hala çatlamayan yumoşum içimdeydi....
evet yorumlar???
a)hamilesin
b)hamile olma ihtimalin var
c) asla hamile değilsin
d)yumurtan kiste dönüşmüş olabilir
e)farlutal adetini başlatacaktır,bekle
f)doktora git
g)allahtan ümit kesilmez bekle
h)yorum yapamıcam çok karışık bir durum
evet yorumlarınızı sunduğum cevaplara göre verin lütfen...işim var bitiriyim gelcem
gülcancım sen folik asitini alıyorsun değil mi
evet canım kesin hamileyim.kan testi yaptırdım bugün ya.kesinleşti.
Sağolasınn gülüüüm. Allahım en yakın zamanda sana ve tüm bebiş isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallahh
Uzun zamandır bebek deneyenlere allah sabır versİn ben İkİ ayda sıkıldım bunaldım bİttİ umutlarım Şİmdİden bu ay İlaÇ kullanmİcam galİba mutsuz hİssedİyorum
Günaydın Gülcancığım ve diğer bütün arkadaşlarım
Benim BETA hcg 803.9 delikafadulden
Ama adet kanaması gibi kanamam olduğu için, biraz endişeliyim. Ve hala çook şaşkınım. Kızlar hakikaten beklemediğğin ay geliyor galiba bu sıpalaarr
Yarın yine kan testi yaptıracam, eğer ikiye katlarsa sorun yok diye düşünürüz dedi doktor. Progestoran ve vitamın verdi. Ayyyy haberler böyle işte kızzlar:hulya:
Umutlu ve Gülcan arkadaşlarım gözünüz aydın, daha doğrusu gözümüz aydın:) Yalnız Gülcancım seni daha önce tebrik ettim sanırım gözünden kaçtı.Allah ikinize de sağlıklı evlatlar nasip etsin..Dualara devam kızlar, ne mutlu ya, demek ki şu doğru bir laf: İmkansız diye bir şey yoktur, zoru başarmak zaman ister...Çok sevindim çokopuyorumnanaktan
Allah tÜm gebelerİn bebeklerİnİ hayırlısıyla kucagına nasİp etsİn
2 aydamı bunaldınhihoyyythihoyyytbak bana 7 ay kullandım hiçte bunalmadımnaniknanik
EVET .GERÇEKTEN 2 AYDA YORULDUM.HAYATIM İLK 15 SON 15 OLARAK İKİYE AYRILMIŞ DURUMDA.BELKİ BEBEK VARDIR DİYE BESLENME ALIŞKANLIKLARIM BİLE DEĞİŞİYOR .SONRASI HÜSRAN.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
2 aydamı bunaldınhihoyyythihoyyytbak bana 7 ay kullandım hiçte bunalmadımnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?