Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

SEN BENIM MUAHTABIm degılsın cevap bıle vermıyorum

evet canım.glukofene ve folik asite devam.
ama doktor ne der bilmem.ben şimdilik kullanıyorum.

daha heycan verici daha uzuunnnnn bir cevap - yorum bekliyordum.....
hiç de aydınlanmadım...bende doktora gidicem zate ama olasılıkları sizle paylaşmak belki de biraz heycan yapmak istemiştim

akannehir

kendini çok kaptırmamanı tavsiye ederim bence birkaç gün daha bekle ve dr una git

doktora cumartesi gitmeyi planlıyorum zaten bakalım....işey olacağından değil de belki diye??????

bu arada istanbuldasın ???? ne mühendsisin???? be de istanbuldayım . jeoloji mühendisiyim. ihracat - operasyon sorumlusu ve yönetici asistanıyım . dış ticaret firmasında maltepede.
sen ???
kaydirigubbakcemile2 zemuszemus :kedi:

daha heycan verici daha uzuunnnnn bir cevap - yorum bekliyordum.....
hiç de aydınlanmadım...bende doktora gidicem zate ama olasılıkları sizle paylaşmak belki de biraz heycan yapmak istemiştim

akannehir

arkadaşım heyecanlandırmak ümitlendirmek istememiştim bende.
inşallah bebiş vardır yaaaaaa.
şimdi test olmadan ultrasyon olmadan doktor bile bişey diyemezken,ben nasıl yorum yapim.
bol şans diliyorum,inşallah bebişin tutunuyordur.

Gülcancığııımm çok tatlısın arkadaşım. Süper bi enerjin var. Allahım inşallah hep güldürür o güzel yüzünü.

tebrikler bitanem umutlu bize de umut olkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Burdayım canııımmm. İyi dileklerin için sağol gülüümm. Yüce Allahım inşaalllaahhh tez zamanda çifter çifter bebişler verecek sana. Ben hala inanamıyorum Balım yaaa kaydirigubbakcemile2

Lekelenmen durduu demiiii :))kese için ne zaman çağırdı dr

Canlarım beniiimmm a.s.
ARZU-NİLÜFER-SERSİN-STELLA-LİBRARİAN-KUKULETA ve SERSELO hepinizee ayrı ayrı teşekkür ederim canım arkadaşlarım. Allahh hepinize en yakın zamanda bu duyguyu tattırsın inşalllaahh. Yüce Rabbim isteyen herkese evlat versin. Ben hala çokk heyecanlıyım. Hala rüyada gibiyim.

Canlarım aranızda yaşadığım aşamaları bilmeyen olabilir. Ben bundan 19 ay önce ikinci bebeğim için çalışmalara başaldım. Allah bağışlarsa 11 yaşında bir oğlum bu arada. Kendi kendine olmayınca doktora gittim. Kasım 2008 de klomene başladım. 3 defa kullandım fakat bi gelişme olmadı. Kararsızlıklar yaşadım, aralar verdim kendimce... Sonra şu göbekten yapılan iğlere başladım. 15 Haziranda adet olmuştum, adetimin günü iğlere başladım ama o ay da fos çıktı. 15 Temmuzda tekrar adet oldum. Bu defa bir ay ara vermek istediğimi söyledim doktoruma. Tamam sen bilirsin dedi ve o ay hiç ilaç kullanmadım. 15 Ağustostan sonra adetim gelmedi. 20 Ağustosta doktora gittim tahlil yapıldı BETA hcg 0.5 çıktı. Zaten doktorum gebelik yok ama garanti olsun diye tahlil yaptıralım demişti. Eğer 5 ten düşük çıkarsa değerin, bana gelmene gerek yok, ferlutala başla dedi. Gebelik olmadığı için ben de ferlutalı içtim. İlaç bittikten yaklaşık 7 gün sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı benden. 5 gün kadar lekelenmelerim devam etti, sonra pazartesi günü daha bi adet kanamasına benzedi. Ben de dün adetimin 3. günü diye doktora kontrole gittim. Hani adetliyken bakıyorlar ya kist falan var mı diye, onun için gittim yani. Sonuca göre iğnelere devam edecektim. Alttan muayene ederken, emin misin adetinin 3. günü olduğuna dedi, ben de böyle böyle anlattım. Rahim duvarın çok kalınlaşmış bi gebelik testi yaptıralım dedi. Ferlutal kullandığımı söyledim, olsun sorun olmaz, düşük tehlikesi için de veriyoruz o ilacı dedi. Sonra da kan tahlili sonucum 803.9 çıktı. Ama ben hala adetliymişim gibi ped kullanıyorum, kanamam oluyor yani. Yarın daha garanti olacakmış sonuç. Eğer değerim ikiye katlarsa, sağlıklı bir gebelik olduğunu anlayacakmışız. Valalhi çok uzun anlattım galiba ama, başımdan geçenler bunlar arkadaşlar.

umutlu canım çok sevindim iyi düşnelim iyi olsun inşallah...allahım inşallah nasip etmiştir tatlım..hadi hayırlısı

umutlum maşallahh sübhanallahhh değerin çok güzell yakın zamanda keseyide görebilirsin beta 1000 olunca kese görünüyorrhihoyyyt

bu ay kullandığın özel bişey varmıydı yada yaptığın

Ya hamıle kalmaya hamıle canımda doktoru saĞlıklı bır gebelık mı deĞıl mı onu anlamak ıÇın yapıcak tahlılı galıba..hakkında hayırlısı olsun canım ...ama ınŞallah herŞey gÜzel olucak hıÇ merak etme.

Balsurat nasılsın canım

ıyıdır tatlım ne olsu ıŞte Öyle gıdyoruz yanı yaptıĞımız bıŞey yok beklıyoruz hep

hihoyyythihoyyythihoyyytumutlu canım çok sevindim maaşallah değerinde çok güzel ayyy valla çok heyecanlandım keseyi görünce mutlaka :ecrin_bebek:bizimle paylaş canım... eski dinazorlar teker teker kavuşuyor bebişlerine sıra bizemi sengözlerimebaksanabgeliyo nedir hıı balım sen nedersin:jeyyar:

Galiba tamamen psikolojiyle alakalı gebe kalıp kalmamak tanıdığım bütün gebeler yada bebek sahibi insanlar tedaviye ara verdiklerinde hamile kalıyorlar.ben kadın doğum hastanesinde çalışıyorum ve bebek istediğime karar verdim vereli gebeleri ve gebe kalışlarını inceliyorum.isteyince ve gereğinden fazla üzerine düşünce olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…