PEKİ BANA ŞUNU İZAH EDİN BİLENLERR....
Gebelik Haftası Hesaplama ve Beklenen Doğum Tarihi Hesaplama, Hamilelik Hesaplama Yöntemi -Doktornevra.com
bu linke tıklayın..burda hesaplayıcı var. ben son adet tarihimi girdiğimde bana 6 hafta 3 günlük hamilesin diyor....ben bunu her ay yapıyorum....ben ayın 10 unda kan testi haptırdım beta değerim 0 çıktı. eğer hamile olmuş olsaydım bir hafta önceki değer 0 çıkar mıydı ???10unda farlutal kullanmaya başladım. 6 gün kullandım. 2 gündr de beklemedeyim. sizce hamile olma ihtimalim nedir. bu arada da 10unda gittiğimde de hala çatlamayan yumoşum içimdeydi....
evet yorumlar???
a)hamilesin
b)hamile olma ihtimalin var
c) asla hamile değilsin
d)yumurtan kiste dönüşmüş olabilir
e)farlutal adetini başlatacaktır,bekle
f)doktora git
g)allahtan ümit kesilmez bekle
h)yorum yapamıcam çok karışık bir durum
evet yorumlarınızı sunduğum cevaplara göre verin lütfen...işim var bitiriyim gelcem
Canlarım aranızda yaşadığım aşamaları bilmeyen olabilir. Ben bundan 19 ay önce ikinci bebeğim için çalışmalara başaldım. Allah bağışlarsa 11 yaşında bir oğlum bu arada. Kendi kendine olmayınca doktora gittim. Kasım 2008 de klomene başladım. 3 defa kullandım fakat bi gelişme olmadı. Kararsızlıklar yaşadım, aralar verdim kendimce... Sonra şu göbekten yapılan iğlere başladım. 15 Haziranda adet olmuştum, adetimin günü iğlere başladım ama o ay da fos çıktı. 15 Temmuzda tekrar adet oldum. Bu defa bir ay ara vermek istediğimi söyledim doktoruma. Tamam sen bilirsin dedi ve o ay hiç ilaç kullanmadım. 15 Ağustostan sonra adetim gelmedi. 20 Ağustosta doktora gittim tahlil yapıldı BETA hcg 0.5 çıktı. Zaten doktorum gebelik yok ama garanti olsun diye tahlil yaptıralım demişti. Eğer 5 ten düşük çıkarsa değerin, bana gelmene gerek yok, ferlutala başla dedi. Gebelik olmadığı için ben de ferlutalı içtim. İlaç bittikten yaklaşık 7 gün sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı benden. 5 gün kadar lekelenmelerim devam etti, sonra pazartesi günü daha bi adet kanamasına benzedi. Ben de dün adetimin 3. günü diye doktora kontrole gittim. Hani adetliyken bakıyorlar ya kist falan var mı diye, onun için gittim yani. Sonuca göre iğnelere devam edecektim. Alttan muayene ederken, emin misin adetinin 3. günü olduğuna dedi, ben de böyle böyle anlattım. Rahim duvarın çok kalınlaşmış bi gebelik testi yaptıralım dedi. Ferlutal kullandığımı söyledim, olsun sorun olmaz, düşük tehlikesi için de veriyoruz o ilacı dedi. Sonra da kan tahlili sonucum 803.9 çıktı. Ama ben hala adetliymişim gibi ped kullanıyorum, kanamam oluyor yani. Yarın daha garanti olacakmış sonuç. Eğer değerim ikiye katlarsa, sağlıklı bir gebelik olduğunu anlayacakmışız. Valalhi çok uzun anlattım galiba ama, başımdan geçenler bunlar arkadaşlar.
Galiba tamamen psikolojiyle alakalı gebe kalıp kalmamak tanıdığım bütün gebeler yada bebek sahibi insanlar tedaviye ara verdiklerinde hamile kalıyorlar.ben kadın doğum hastanesinde çalışıyorum ve bebek istediğime karar verdim vereli gebeleri ve gebe kalışlarını inceliyorum.isteyince ve gereğinden fazla üzerine düşünce olmuyo
umutlu inanmıyorum yaaaaaaaaa dün gülcan bgn sen inanamıyorum bnde şoktayım seni cerottan dolayı tanıyorum hepinizi uzaktan takip edyrm.............canımmm çok tebrik ederim....sağlıcakla kucağıanda alırsın inşallah....ya bnde geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve geçen hafta çarş-perş adet oldum ve kesildi anında normalde 4 5 gün olurdum ayyy bilemedim şimdi sanırım klomenden dolayı dedim ztn şu andada belirti fln yok...........tekrar tebrik ederim cnm
Günaydın Gülcancığım ve diğer bütün arkadaşlarım
Benim BETA hcg 803.9 delikafadulden
Ama adet kanaması gibi kanamam olduğu için, biraz endişeliyim. Ve hala çook şaşkınım. Kızlar hakikaten beklemediğğin ay geliyor galiba bu sıpalaarr
Yarın yine kan testi yaptıracam, eğer ikiye katlarsa sorun yok diye düşünürüz dedi doktor. Progestoran ve vitamın verdi. Ayyyy haberler böyle işte kızzlar:hulya:
buradayımmmm ancak gelebıldım osledınısmı kıslarrr benı ben hepınısı cok osledımmmmopuyorumnanaktanzemuszemus
hihoyyythihoyyythihoyyytumutlu canım çok sevindim maaşallah değerinde çok güzel ayyy valla çok heyecanlandım keseyi görünce mutlaka :ecrin_bebek:bizimle paylaş canım... eski dinazorlar teker teker kavuşuyor bebişlerine sıra bizemi sengözlerimebaksanabgeliyo nedir hıı balım sen nedersin:jeyyar:
canım bazen stresten adetin kısa sürebiliyo bu çocuk meselesi başlıca bir stres yapıyor zaten.. ama yinede bir belirtin olursa ilerleyen günlerde istersen bir test yaptırırsın en azından aklında bir şüphe kalmaz inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın canım:Saruboceq:
Gebelİk hesaplama sİtesİne bende gİrdİm Şİmdİ benİmde 5 hft 3 gÜnlÜk gebe olmam gerekİrken ben daha bhcg bugÜn baktırdım hemde adetİmİn daha 27. GÜnÜ
heeeeeeee..
naptın test yaptınmı çatlatmasana adamı.
ayyyy tebrik ederim çok güzel bi haber yaa. maşallah 2 gündür çok güzel haberler aldık. Allah arttırsın. sana da sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...
bakalım ben de adet olmayı bekliyorum. bu gün 33.günüm. 28.günde test yaptım bişey çıkmadı. onun için muhtemelen bu ay da günüm sarkıcak. olmazsam eğer cm.tesi günü test yapmayı düşünüyorum. gerçi çıkmayacapından adım gibi eminim aslında ama işte insan iyice inanmak istiyo yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?