Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

deryacım benmce doktoruna bi git en azından test te yaptırmış olursun...inş. hamişsindir:CüvCüv:canım

ayyyy tebrik ederim çok güzel bi haber yaa. maşallah 2 gündür çok güzel haberler aldık. Allah arttırsın. sana da sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...

bakalım ben de adet olmayı bekliyorum. bu gün 33.günüm. 28.günde test yaptım bişey çıkmadı. onun için muhtemelen bu ay da günüm sarkıcak. olmazsam eğer cm.tesi günü test yapmayı düşünüyorum. gerçi çıkmayacapından adım gibi eminim aslında ama işte insan iyice inanmak istiyo yinede.

kesinlikle katılıyorum...

canım bazen stresten adetin kısa sürebiliyo bu çocuk meselesi başlıca bir stres yapıyor zaten.. ama yinede bir belirtin olursa ilerleyen günlerde istersen bir test yaptırırsın en azından aklında bir şüphe kalmaz inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın canım:Saruboceq:

kız deryaberil hem kendini hem de bizi çatır çatır çatlatmadan meraktan yaptırsana anacım testini tahlilini. hem inşallah hamişsindir yaaa.. hoş olmasanda üzülme zaten ertelemiştin, hayırlısı dersin için merktan kurtulmuş olursun.

ben de seni örnek aldım şimdi. kadir gecesinde çok dua ettim tez zamanda olsun diye ama dünden beri içim soğudu. öyle çok istemiyorum artık. kimseye çaktırmadan (malum kaynanaydı, kocaydı, çevreydi hepsine laf anlatmak zor) ertelemeye karar verdim. şöyle 1 sene bi geçsin bakalım, şu sınavlarımı falan bi atlatayım sonra Allah kerim.

canım tebrik ederim....hiç kötü düşünme inşallah yarın değerlerin ikiye katlanacak....Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin canım

umutlu yeni bilgisayar başına geçebildim çok sevindim dün olanları anlattığında emin olmuş gibiydim hamile olduğuna allah sıhatli hayırlı bir evlat nasip etsin sana ve hepimize çok mutlu oluyorum bunları okuduğumda

:enbuyukkk:maaşallah hamişlerimize :hulya::hulya:çalışın kızlar çalışınbu aydan çok umutluydum gerçekten de birsürü hamiş haberi aldık oh oh:teytey::teytey:

Derya berıl hamılelık haftası hesaplanırken senın boŞ yumurtan dÖllenmeden Öncekı zamanda hesaba katılıyor.oysa gebelık testlerınde dÖllenme olduktan 12 gÜn sonra kanda yÜkselıyor.dÖllenen yumurta ıkı haftalıkken hamılelık haftası 5 oluyor yanı

Gebelık hesaplama sıtesıne bende gırdım Şımdı benımde 5 hft 3 gÜnlÜk gebe olmam gerekırken ben daha bhcg bugÜn baktırdım hemde adetımın daha 27. GÜnÜ

Çoookk sağol esemosum. Darısı inşallah sizin başınıza. Yani sizden bekliordum da, kendimden beklemiyordum bu haberi aslındaa :roflol:

haklısın cnm hep stres sinir...inş.cnm inş.hepimiz hamiş kalırız sen ne zamandır istiyosun?bu arada bnde ankaradayım:1hug:

heeeeeeee..
naptın test yaptınmı çatlatmasana adamı.

gulcancım oncelıkle senın adına cok sevındıgımı bılmenı ısterım umutlummmm cok sevındım canım benımmm ıns saglıklı gebelık olur benım adet tarıhım 14 eylul du fakat klomen bende gecıkme yapıyor dıye adetımı 3 gun gec yazdırdım bugun 30.gunum doluyor normalde 26 gunde bır adet olurum ben dolayısı ıle 4 gun gecıkmıs bulunmaktayım ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı negatıf yanı sanırım yıne gecıkme yasıyorum baklım haftasonuna kadar bekleyeyım soyle 1 hafta falan gecıksın oyle yaptırıım kan testımı ama soracak olursan adet belırtılerım var sanırım bugun yarın olurum cumartesıyede derya berılın dr una randevu alıp derya ıle bırlıkte gıdecegız bız bırbırımıze yakın oturuyoruz cumartesı bulusup yaptırıırız testımı ama bana kalırsa hamıs degılım ıcımde ılahı bırsey yokkkkaydirigubbakcemile3

Amiinn canım. Sağolasın iyi dileklerin için. İnşallah senin de güzel haberlerine seviniriz. Bu ay olmazsa, bi daha ki aya inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…