Umutlu22 çok çok sevindim snein adına hayırlı olsun inşallah , darısı isteyen tüm arkadaşlara
canım tebrik ederim....hiç kötü düşünme inşallah yarın değerlerin ikiye katlanacak....Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin canım
gulcancım oncelıkle senın adına cok sevındıgımı bılmenı ısterım umutlummmm cok sevındım canım benımmm ıns saglıklı gebelık olur benım adet tarıhım 14 eylul du fakat klomen bende gecıkme yapıyor dıye adetımı 3 gun gec yazdırdım bugun 30.gunum doluyor normalde 26 gunde bır adet olurum ben dolayısı ıle 4 gun gecıkmıs bulunmaktayım ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı negatıf yanı sanırım yıne gecıkme yasıyorum baklım haftasonuna kadar bekleyeyım soyle 1 hafta falan gecıksın oyle yaptırıım kan testımı ama soracak olursan adet belırtılerım var sanırım bugun yarın olurum cumartesıyede derya berılın dr una randevu alıp derya ıle bırlıkte gıdecegız bız bırbırımıze yakın oturuyoruz cumartesı bulusup yaptırıırız testımı ama bana kalırsa hamıs degılım ıcımde ılahı bırsey yokkkkaydirigubbakcemile3
umutlu yeni bilgisayar başına geçebildim çok sevindim dün olanları anlattığında emin olmuş gibiydim hamile olduğuna allah sıhatli hayırlı bir evlat nasip etsin sana ve hepimize çok mutlu oluyorum bunları okuduğumda
haa ben ekstara olarak bu ay adetin 5.günü acı elma yağı koydum baya içeri hemde çok yaktııı 4saat filan dayanabildim aldım.
bide incir çok yemiştim.
ALMİNASSS, DERYAAA huuu ayoll haydi halaya. Topicin dinazoru hamiş kaldı, siz halaaa uyuyorsunuzz.
umutlummm kıssss cok tebrık edrımmm
canım ya.sen nezaman sancılanıp hastaneye gitmiştin.
belki yeni tutunuyordur bebişin.
ayy yarabbim nolur herkes bebk sahibi olsun.
benimde adet belirtilerim vardı canım.açıkcası kırmızıları bekliyordum,ama duramadım test yaptım yinede.
Alminasım sagol bitanem. Çok sağooll :1hug: Hep diyoruz ya, Allah hayırlısını versin diye. Baksana ben adetimin 3. günü diye dr. a gidiyorum, bebiş olduğunu öğreniyorum. Hayat sürprizlerle, mucizelerle dolu. Dediğin gibi, bu ay olmazsa, bi dahaki aya olur. Daha olmazsa ondan sonra ki ay olur. Rabbim önce, bizlere, hayattaki evlatlarımıza sağlık sihhat versin. İşyerinden haber ne zaman gelecekti gülüm sana?
gulcancım saglıgın sıhhatın nasıl varmı degısıklıkler kısss bana bakın ıkınızde gun ve gun rapor vereceksınız haaa ona gore duydunmu umutlumm kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
başüstüne komutanım.
ayy ben hep burdayım zaten.her gelişmeyi paylaşıcam allah izin verirse.
şu an çok iyiyim herhangi bir şeyim yok.arada sağdan sağdan yokluyor okadar.
sanki birazda sersemlik var ama ben ona aldırış etmiyorum.kendimi bişeylerle oyalıyorum.:hulya:
akşam eşim bana takılıyor;sen şimdi penguen gibimi olucan diyo,bide taklitini yapıyor,beni gülmekten çatlatıyor,allah uzun ömürler sersin çok seviyorum kocişimi.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Alminasım senin istedigğin rapor olsun gülüm. Sahi Gülcanııımm nassın gülüm. Bak görüyon mu kaderde birlikte hamiş olmak varmış tatlı dilliiimm. Senin değerin 700 küsür müydü canım. Doktora ne zaman gideceğini söylemiştim ama bu şaşkın arkadaşın unuttu. Bi daha deyiver cancağızıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?