canım adetlerım cok duzenlı olur leke cok az.normalde adetten 1 gun once lekelenmem olur sora kırmızılar gelırdı ama 1 2 gun daha beklıycem buay rahım fılmı cekınmıstım belkı ondan dolayı gecıkebılır dıyorum ben
herkese günaydın...a.s.
günaydın canımmm
slm kızlar.. herkese hayırlı, bol bebekli haftalar diliyorum.. ben de bu gün doktora gittim. önümğzdeki ay klomene başlıycakmış. 4 ay klomen sonra aşılama dedi. ben de 2 ay klomen sonra aşılama olsa olmazmı dedim. olur dedi. bakalım şimdi bu ay da glucophane ye devam sonra klomen. bu arada ikisini birlikte kullandırıcakmış. yanlız eşimin sperm testi için çok iyideğil ama kötü de değil dedi. ona canım sıkıldı biraz. neyse hayırlısı artık.
sevilhan cım cok gecmiş olsun cnm babanın rahatsızlıgı ney benım eşimde beyın amelıyatı gecırdıde cok iyi anlıyorum seni allah şifa versin:saruboceq: Nefertıtı cnm her zaman dualarındasınız merak etme
Bu arada bende doktoruma asılamayı sordum bu ayın sonundada hsg cektırcem cok korkuyorum o denılen alet varya neyse bundanda bahsederken doktorum ben sana daha once onu takıp baktım dedı bende cok sasırdım etrafına bakmıs artık neyse asılama fıyatı :yumurta takıbı 200 ıgne 81 hastaneye 250 tup bebek merkezı sperm yıkama 250 anlayacagınız 1mılyarı buluyo allahım arattırmadan ersın yarabbımmm hepımıze
esemosum nasılsın canım......kaydirigubbakcemile5
süperim canım sen nasılsınsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?