Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım adetlerım cok duzenlı olur leke cok az.normalde adetten 1 gun once lekelenmem olur sora kırmızılar gelırdı ama 1 2 gun daha beklıycem buay rahım fılmı cekınmıstım belkı ondan dolayı gecıkebılır dıyorum ben

sabretmek zor ama bekle istersen çünkü bazen bi kaç gün geçmeyince çıkmıyor boşu boşuna üzülme ama bide şu var aman ne olacksa olsun öğreneyim rahatlayım yoksada yeni aya kendimi hazırlayım diyorsan bekleme git

KUZU81 canım inş. hamişsindir sabredebilirsen bekle 1-2gün sonra test yap ben sabredememde hemen yaptırırım...SULATAN1984 istersen doktorunla bidaha konuş bu benim görüşüm canım boşuna bekleme diye söyledim zaten bebiş için biçok şeyi deniyoruz rahim filminide çektir sonra rahat rahat bebişin yolunu bekle en azından tüplerinde bisorun olmadığını bilerek çalışmalara devam edersin.

merhaba kızlar ben kadınlar kulübünde yeniyim ve de aynı sizler gibi bebek istiyorum ama pikoluyum ve yasmin kullanıyordum bırakalıda 5 ay oluyo dr a gittim o aralarda stresliydim bir defa klomen kullandım ve bıraktım şimdi herşeyi kendi haline bıraktım kendimi dinlendiriyorum inşaallah dr a gerek kalmaz ve bebişim kendiliğinden gelir allah her isteyene nasip etsin inşaallah.tedaviyi dr yüzünden bıraktım kim sorsa özeldi ama kendi daha ne tedavi uyguladığını bana soruyodu benimde moralim bozuldu stresim de artınca kendimi relaxa çektim sizcede biraz beklemek iyi midir?aralığa kadar boşverdim yorum yapar ve benide aranıza alırsanız sevinirim.:kedipuyorumnanaktan

slm kızlar.. herkese hayırlı, bol bebekli haftalar diliyorum.. ben de bu gün doktora gittim. önümğzdeki ay klomene başlıycakmış. 4 ay klomen sonra aşılama dedi. ben de 2 ay klomen sonra aşılama olsa olmazmı dedim. olur dedi. bakalım şimdi bu ay da glucophane ye devam sonra klomen. bu arada ikisini birlikte kullandırıcakmış. yanlız eşimin sperm testi için çok iyideğil ama kötü de değil dedi. ona canım sıkıldı biraz. neyse hayırlısı artık.

mrba özlem bende senin gibi tedavi olacaktım ama dr a kızdım moral olarak beni yıprattı bende erteledim inşallah senin içinde hayırlısı olur canımmm güzel haberlerini alırızhihoyyyt:dance:

slm babamın beynınde gorme merkezının ustunde 3cm lık bır tumr oldugunu soledıler buarada benım babam baypas gecırdı daha once 3 damar degıstırdı ınsallah patolojı sonucu temız cıkar ıyımı kotumu bılmıyoz bıle ve suanda babam amelıyatttan cıktııııııııııııııııııı allahıma cok sukur adetımın 3.gunu doktora gıdememıstım gıttım bugun geldım klomene 3.gunu baslamıstım zaten kıst falan yok hepınıze cok tesekkurler

Bu arada bende doktoruma asılamayı sordum bu ayın sonundada hsg cektırcem cok korkuyorum o denılen alet varya neyse bundanda bahsederken doktorum ben sana daha once onu takıp baktım dedı bende cok sasırdım etrafına bakmıs artık neyse asılama fıyatı :yumurta takıbı 200 ıgne 81 hastaneye 250 tup bebek merkezı sperm yıkama 250 anlayacagınız 1mılyarı buluyo allahım arattırmadan ersın yarabbımmm hepımıze

canım geçmiş olsun inş. baban en kısa zamanda sağlığına tekrar kavuşur.. seninde aşılaman inş. ilk denemende tutar canım...

Kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmm
sıkı durun sıze haberım varrrrrrrrrr
kamyas hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…