Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım kişiden kişiye değişiyor sanırım benim adetime 10 gün kala falan baya şişmiş ve acısına dayanamaz hale gelmiştim 2 seferdede aynısı oldu canım

bu hafta herkese uğurlu gelir inş. kırmızıları bekleyen arkadaşlar bebiş haberinizi burdan duyalım inş. hep birlikte kutlayalım her yeni hamiş benim için bir umut oluyo hemen o hamişin geçmişine göz atıyorum.. ewet bence ALLAH ın izniyle herkes birgün anne olacak buna inanıyorum

uhde saol canım cevap yazdığın için...yani benim kırmızılara 12 gün kala acımaya başlamış oluyor belkide bu ay erken gelicek kırmızılar ondan acımıştır offf nasıl dayanacaksam bu acıya uykudan kalkınca çok beter acıyo inş. sonu hayır olur..

esomosum benım aşılamadan sonra hiç gögğüs hassslıgı olmamıştı bence hamiş olabilirsin .EN ÖNEMLı belirtilerden biriside göğüslerdeki hassaslık

Dr ÇarŞamba tekrarlayalım dedı testı Şu an bozuk bır gebelık dedı gebelık var ama tutunamıyor dedı olur da 2 gÜn sonra deĞer yÜkselırse o zaman kesın var derım dedı takma kafana dedı bekleyelım dıŞ gebelık deĞıl dedı bılmıyom kızlar zaten zor kavuŞtum bır anda onun tutunamaması zor geldı bana

BaŞka bır hastanede yaptırmana gerek yok dedı gerek duysa zaten sÖylerdı daha Öncekı bazı testlerımde kendısı dırekt gÖnderdı baŞka yerde yaptır dıye o konuda gÜvenırım doktoruma

sultancım hiiiiiç moralini bozupta üzülme. iyi düşün iyi olsun canımm stres yapıp da vucudunu zora sokma. inşallh 2 gün sonra değerin 2 katına çıkar. Allah bebeğini sağlıkla versin. kötü olursa da sakın üzülme bunda da bi hayır vardır diye. dualarımız seninle cnm. sen sakın moralini bozma...

kızlar benim de canıma tak etti artık. inadımı kırıp bu gün test aldırdım. bu akşam yapıcam testi. bugün 39.gün artık. hala bişey yok. inşallah da olmaz dua edin bana..

sultan dualarımız seninle.

özlem inşallah çift çizgiyi hemen görürsün.

kuzu81 inşallah sendende güzel haberler alırız.

pes yok,yola devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…