Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar merhaba ben geçen ay klomen kullandım.göğüslerim 10 gün önceden acımaya başladı dedim acaba oldumu ki ihitmal bile veremiyodum çünkü iğneden sonra sadece 2 defa birlikte olabildik.kendimi hep yok diye alıştırdım zaten ve iğneyi vurulduktan tam 15 gün sonra adet oldum 4 gün önce geldi adetim.çokta üzülmedim.hayırlsıı dedim herzamanki gibi.çarşamba tekrar gitcem dr. ve kullanmaya başlıycam bu 2.ayım.daha demin rüya gördüm ebbeğim olmuş ve onu emziriyordum çok değişik duygulara büründüm kalktım bebek aardım aynımda resmen içim acıdı yaaRabbim çok aratmaz inş.isteyen herkese nasip eder..

Arkadaşlar selam, bayağıdır giremiyorum topice, hastayım bu aralar çok.
Bir ara size uzunca yazacağım, şimdilik sevgiyle kalın.

Gülcancım, beni bekleyemeye almışsın, adet tarihim bu hafta umarım güzel haberler veririm size.
Sanıyorum hasreti den da bir haber yok, onu da çok merak ettim.

Sultancım, umarım değerlerin yükselişe geçer en kısa zamanda canım, şimdiden üzülüpte kendini strese sokma canım.

Bu arada hamiş listemiz kabarmış, tüm arkadaşları tebrik ederim, Maşallah.

kızlar yardım edın hala adet olmadım klomen ve catlatma ıgnesı olup adetı gecıkenler cevap yazsın ne olur?sizdede böyle olmusmuydu?

kızlar yardım edın hala adet olmadım klomen ve catlatma ıgnesı olup adetı gecıkenler cevap yazsın ne olur?sizdede böyle olmusmuydu?

canım klomen kesinlikle adet gecikmesi yapmıyormuş tam tersine zamanında olmasını sağlıyormuş.klomene başladığımda dr genel ilaç bilgisi olarak söylemişti bunu

napcam bende bilemedim

sultancım canım fazla düşünmemeye çalış gerçi ne kadar zor çok iyi biliyorum.geç yumurtladığını umudediyorum.umarım bebişin hayata sımsıkı tutunur dualarımız senin ve bebişin için hem iyi moral ve iyi düşünce çok işe yarıyor canım hep iyi düşünelimki iyi olsun
:Saruboceq:

canım bende ilk kez geçen ay kullandım iğne vurulduktan tam 15 gün sonra adetim geldi. notrmalde gecikirdi bu sefer erken bile geldi.umarım sende vardır bişeyler.çarşamba tekrar başlıycam bende klomene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…