Arkadaşlar selam, bayağıdır giremiyorum topice, hastayım bu aralar çok.
Bir ara size uzunca yazacağım, şimdilik sevgiyle kalın.
Gülcancım, beni bekleyemeye almışsın, adet tarihim bu hafta umarım güzel haberler veririm size.
Sanıyorum hasreti den da bir haber yok, onu da çok merak ettim.
Sultancım, umarım değerlerin yükselişe geçer en kısa zamanda canım, şimdiden üzülüpte kendini strese sokma canım.
Bu arada hamiş listemiz kabarmış, tüm arkadaşları tebrik ederim, Maşallah.
sultancım canım fazla düşünmemeye çalış gerçi ne kadar zor çok iyi biliyorum.geç yumurtladığını umudediyorum.umarım bebişin hayata sımsıkı tutunur dualarımız senin ve bebişin için hem iyi moral ve iyi düşünce çok işe yarıyor canım hep iyi düşünelimki iyi olsun
:Saruboceq:
sultancım
inşallah bebeğin tutunur tatlım
hepinize selam canlarım. Yeni hamişleri can-ı gönülden kutlarım. Allah tamamına erdirsin.
ALMİNASIM canım ben iyiyim şükür be gülüm. sen nasılsın. Kuzu kuzu bekliyormuşsun aferin sana opuyorumnanaktan Ben günler sonra nihayet adet gördüm. Bugünüme çok şükür. Kürtajdan tam 40 gün sonra ancak gelebildi yani benim kırmızılar. Doktor 6 ay korunacaksın dediğinde dünya başıma yıkılmıştı sanki. Hiçç geçer mi bu kadar zaman diye düşünmüştüm. Ama sağ olana zaman su gibi geçiyor. 1,5 ayı geçti bile bak yerimseniben
SULTAAANIM canım gözün aydı diyecem ama, ne diyeceğimi bilemedim açıkçası. Allahım yardım eder de, meleğimiz bizi bırakmaz inşallahh, annesine sıkı sıkı tutunuurr. :Saruboceq: Ama sen herşeye alıştırmalısın gülüm kendini. Benim yaşadıklarımı az çok hatırlarsın. Umarım ne sen, ne de bi başkası hiç yaşamaz öyle sıkıntıları. Taktir ALLAHIINN. Zaten gelenler kullardan gelse insan katlamaz ama Yaradan dan gelince boynumuz kıldan ince. :teselli:
kızlar yardım edın hala adet olmadım klomen ve catlatma ıgnesı olup adetı gecıkenler cevap yazsın ne olur?sizdede böyle olmusmuydu?
canım benimki hiç gecikmedi günü gününe oldum inş. senin bebişin gelmiştir nezaman test yapacaksın bizimle paylaş:ecrin_bebek:
Kızlar merhaba dun adet gunumdu gelmedı bugunde gelen gıden yok yarın test yapıcam ınsallah hamıleyımdır ya
kızlar benim de canıma tak etti artık. inadımı kırıp bu gün test aldırdım. bu akşam yapıcam testi. bugün 39.gün artık. hala bişey yok. inşallah da olmaz dua edin bana..
umutlu uhde sultan nasılsınız kızlar sabahın erken saatinde sizi burda görmek ne güzel..sultanım yarına kadar kendini bişeylerle oyala kafanı takmamaya çalış bebişin sana tutunur inş. canım sabırla bekle
esomosum benım aşılamadan sonra hiç gögğüs hassslıgı olmamıştı bence hamiş olabilirsin .EN ÖNEMLİ belirtilerden biriside göğüslerdeki hassaslık
dün işten eve gittikten sonra ağlamaktan mahvoldum ama söz verdim kendime ağlamıycam
ağlama canım bak bebişin sana tutunmaya çalışıyor sen ağlayıp üzülerek onu etkiliyorsun sen şu anda hamilesin bunu unutma hamişler üzülmemeli ağlamamalı rahat olmalı bunu göbüşündeki tutunmaya çalışan meleğin için yapacaksın mutlu olki bebişin dahada kuvvetli tutunsun canım
sultancım annelik böyle bişey herhalde daha rahime düştüğü andan itibaren başka bişey düşünemez hale geliniyor insan hamileyken acaba iyimi sağlıklımı doğduktan sonra aman üstümüm açıldı aman ateşimi çıktı aman düşmesin aman hasta olmasın biraz büyüdümü blu çağı aman kötü arkadaşı olmasın aman derseleri iyi olsun ay çok konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?