Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşallah canım evet strese sokmamak gerek kendimi ben nasıl tutunsun diye mücadele ediyosam inşallah o da mücadele ediyordur rabbim büyük

inşallah canım inşallah geç yumurtlamadır evet akşam eşimde ağlayıp sızlama dedi sen ne kadar ağlarsan o da o kadar üzülür dedi şimdi yarını bekliycez

hepinize selam canlarım. Yeni hamişleri can-ı gönülden kutlarım. Allah tamamına erdirsin.
ALMİNASIM canım ben iyiyim şükür be gülüm. sen nasılsın. Kuzu kuzu bekliyormuşsun aferin sana opuyorumnanaktan Ben günler sonra nihayet adet gördüm. Bugünüme çok şükür. Kürtajdan tam 40 gün sonra ancak gelebildi yani benim kırmızılar. Doktor 6 ay korunacaksın dediğinde dünya başıma yıkılmıştı sanki. Hiçç geçer mi bu kadar zaman diye düşünmüştüm. Ama sağ olana zaman su gibi geçiyor. 1,5 ayı geçti bile bak yerimseniben
SULTAAANIM canım gözün aydı diyecem ama, ne diyeceğimi bilemedim açıkçası. Allahım yardım eder de, meleğimiz bizi bırakmaz inşallahh, annesine sıkı sıkı tutunuurr. :Saruboceq: Ama sen herşeye alıştırmalısın gülüm kendini. Benim yaşadıklarımı az çok hatırlarsın. Umarım ne sen, ne de bi başkası hiç yaşamaz öyle sıkıntıları. Taktir ALLAHIINN. Zaten gelenler kullardan gelse insan katlamaz ama Yaradan dan gelince boynumuz kıldan ince. :teselli:

inşallah umutlum bırakmaz meleğim bizi haklısın canım boynumuz kıldan ince allah büyük hakkımızda hayırlısını verir inşallah

umutlu uhde sultan nasılsınız kızlar sabahın erken saatinde sizi burda görmek ne güzel..sultanım yarına kadar kendini bişeylerle oyala kafanı takmamaya çalış bebişin sana tutunur inş. canım sabırla bekle

kızlar benim de canıma tak etti artık. inadımı kırıp bu gün test aldırdım. bu akşam yapıcam testi. bugün 39.gün artık. hala bişey yok. inşallah da olmaz dua edin bana..

oooo süper valla inş. peş peşe hamiş haberleri duyarız hadi bakalım özlem bebiş haberini ver bize inş..

günaydın canım evet bugün biraz daha iyiyim düne göre inşallah tutunur da sorun çıkmaz allahım büyük

esomosum benım aşılamadan sonra hiç gögğüs hassslıgı olmamıştı bence hamiş olabilirsin .EN ÖNEMLİ belirtilerden biriside göğüslerdeki hassaslık

balım ağzından bal damlamış yerim ŞenizŞenizseni kızzz... aşılamadan kaç gün sonra idrarda :CüvCüv:gebelik testi yapılır... yok lmaz:yok merak etme şimdi test felan yapmayacam daha var günüme sadece :uhm:merak ettim çünkü birgün hamiş olursam idrar testinde ilk olarak :sm_cool:öğrenmeyi çok isterimde ondan... çünkü çevremdeki biçok kişi benimle birlikte bekliyo adet günümü felan onkarda kaydirigubbakcemiletakip ediyor bende kimse olmadan yapmak istersem diye şekerimopuyorumnanaktan

dün işten eve gittikten sonra ağlamaktan mahvoldum ama söz verdim kendime ağlamıycam

ağlama canım bak bebişin sana tutunmaya çalışıyor sen ağlayıp üzülerek onu etkiliyorsun sen şu anda hamilesin bunu unutma hamişler üzülmemeli ağlamamalı rahat olmalı bunu göbüşündeki tutunmaya çalışan meleğin için yapacaksın mutlu olki bebişin dahada kuvvetli tutunsun canım

inşallah bitanem inşallah tutunur da bu sıkıntılar son a erer sadece hamile kalmak yetmiyor acaba tutundumu tutunduktan sonra kese görülecek mi büyük mü küçük mü kalp atışı var mı vs vs...

:hulya:ben kaçtım şimdilik biraz ev işi yapıcam döndüğümde hamiş haberleriyle dolar taşar inş. burası...

sultancım annelik böyle bişey herhalde daha rahime düştüğü andan itibaren başka bişey düşünemez hale geliniyor insan hamileyken acaba iyimi sağlıklımı doğduktan sonra aman üstümüm açıldı aman ateşimi çıktı aman düşmesin aman hasta olmasın biraz büyüdümü blu çağı aman kötü arkadaşı olmasın aman derseleri iyi olsun ay çok konuştum

haklısın canım allahım bir günde olsa o duyguyu herkese tattırsın ve annelikle sınamasın düşmanımı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…