inşallah canım hayırlısı hepimiz için 10 gün dedi doktor ama ben yarın başka bi hastaneye gidip birde orda baktırcam değerlerime inşallah daha yüksek çıkar
slm kızlar canım çok sıkkın bi p.c başına oturuyorum bi t.v bi uzanıyorum bi kalkıyorum .dün çektirdiğim ultrason sonuçlarını bugün farklı bi dr a gösterdim hiçte iç açıcı şeyler söylemedi bebek büyümüş dedi zaten kalp atışlarını duymuştuk ama kese küçük dedi basık.düşük nedeni olabilir dedi yada kromozomal bi rahatsızlığın belirtiside olabilir dedi.10 gün sonra telrarla dedi.içim sıkılıyo.gebelik heberini aldım alalı bi oh demedim.allah hayırlısını versin tabi ama beklemek çok sancılı
sultan nasılsın dün pc yoktu girip bakamadım. varmı bir değişiklik iyimisin ?
bencede canım başka bi doktorda görsün inş. bebişin sana tutunur bitanem..
kızlar bısey daha sorucam adetım geldıgıne gore kıst olusmamıstır heralde dımı.adetım 3 gun gelmeyınce korktumm kıst oldu heralde dedım ama kırmızılar geldıgıne gore olmamıstır ınsallah dıyorum sız nedersınız.bıde onunla ugrasmak ıstemıyorum ya
askkızı ve nefertiti sizleride çok çok tebrik ederim.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
ne güzel listede bekleyen arkadaşların tek tek hamile kalması beni çok mutlu ediyor.inşallah bu listyede bekleyen bütün arkadaşlar hamiş kalır.
sultan bebeğin umarım sana sımsıkı tutunur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?