kızlar mrb
biraz önce verdim kanımı bakalım saat 3 gibi çıkıcak
ama size anca gece haber verebilirim
gerçi biliosunuz bu aydan ümitli diilim ama hayırlısı olsun
bide karnım dünden beri regl olucakmşm gibi ağrıo
her an oldu diorum ama bişi yokk
acaba kist olduda omu ağrı yapıo
mrb cnm,bende geçen ay klomen kullndm adetm çok erken geldi benim.dr a gittiğimde hiç kist oluştu mu falan diye de bakmadı.adetimi düzene sokmak için cyclo-prognava verdi.ilacım dün bitti,adetimi çarşamba bekliorum.ama dün akşam akıntı içinde kılcal şekilde kırmızımsı lekeler gördm,bu sabah yine vardı ama daha azdı.zazez'e akıntı olursa gebelik için şüphelen demişsn,akıntı daha çok adetten önce artmıyor mu?bu konuda bilgn varsa paylaşabilir misn cnm?
selam kızlar herkeze hayırlı günler opuyorumnanaktan
zeyno 1981 inş. hayırlı haberler verebilirim sizlere
ama banada hamilelik dışında bi sebepten gecikme oldu gibi gelio
ilk aklıma gelende kist oluşması
kasıklarımdaki ağrı bundan gibi
peki sen sonra normal mi adet oldun yoksa söktürücü falanmı kullandın?
mrb canm kist olsa muhakkak dktr söylerdi hemen gözükür zaten yumurta gibi bişey, sende adet düzensizliği daha önceden varmı bilmiorum ondan erken gelebilir genelde ilaç kullannlarda gecikme oldunu duydum, adetin gecikince akıntı çoğalırsa diye biliyorum ama gebelikte adet gibi belirti veriyo onunla karıştırmamak lazım, kişisine görede değişir kist olduğunda akıntımda vardı ama yoğun değildi. leke oldumu adetten önce genelde adetin geliyo sonradan benim öyle olurdu hep takip ederdim.
kızlar moralim çok bozuk ayın 20 sinde regl olmam lazım ama gecen cuma pembemsi lekelenme oldu. önce yerleşme kanaması sandım.
ama artarak devam ediyor. ince pedlerden koyuyorum gün içinde bir kaç kere değiştirmem gerekiyor.
erken regl olucam heralde. bu konuda yorum yapabilecek birisi varmı acaba(((
mrb arzucum.seni çok iyi anlıyorum.bu sorunu ben uzun zamndr yaşıorm.yani dediğn gibi adetim çok erkn gelior ve adet öncesi söyledğn şekilde lekelenme yaşıormbenm dr.um bunu yumurta çatlaması olarak değerlndior.adetimi düzene sokmak için 3 ay ilaç kullndm normale dönmşt,sonra klomen başlattı,o ay yine eskisi gibi bozuk bi adet dönemi yaşadım.bu ay tekrar düzene girmesi için cyclo-prognava içtim.benmde daha 2 günüm var ama yine kılcal lekelenme başlıo gibi maalesefff hakkımzda hayrlısı canm.sıkma canını...sen ilaç kullanıyo musn peki?ya da sorunun nedr bilio musn?
penyez sen o ilaçları içince adetin düzene girdimi?
merhaba canım ilgine teşekkür ederim
ben ilaç kullanmıyorum eşimde morfoloji bozukluğu var.
doktor yumurtlamamı kontrol ediyor ve çatlama zamanını tespit edip ilişki diyor. bu ay bu yöntemi kullandık. yani senin dediğin gibi çatlama kanaması değil benim yaşadığım. heralde regl başlangıcı olacak. çatlamam 7 kasımda oldu benim.
ayrıca ben 2 ay klomen kullandım ikinci ayımda kist oluştu bıraktım.yumurtam 16 mm çatlıyor fazla gelişmiyor. bu soğan kürü yapmıştım ama yine olmadı işte. napalım hakkımızda hayırlısı.
slm arzu,
canım soğan kürü yumurtlamaya değil kist eritmeye yarıyor.(oda pkosun varsa)
eşinin morfolojisi kac bilmiyorum ama sen bence önümüzdeki ay bal tarcın corekotu dene.
ya ben 2 ay klomen kullandım yumurtam gelişti ama olmadı
sonra dr klomene ara verdi bende bal tarcın corekotu denedim ve o ay hamile kaldım.
aklında bulunsun inanılmaz bir ağrın oluyor yumoş catlarken.
not: ben ilaçsız adet olamıyordum yaz döneminde, düşün yani.
darısı tüm isteyenlerin başına.
slm justreader,
eşimin morfoloji değeri %3 bu ay yeniden test yaptıracak. keçiboynuzu kürü yapıyoruz.
bende pko yok. ama zaman zaman regl düzensiz oluyor benim erken değilde geç oluyor. bende o zaman bu ay bal tarçın çörekotu karışımını deneyeyim.
adetimin 2. günü başlayıp 12 günün kullanmam gerekir diye biliyorum. sen nasıl yaptın?
hamileliğin işallah çok rahat geçer. tebrik ederim çok. ne kadarlık oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?