Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bugun doktora gıttım muane oldum kıst yok hersey normal dedı doktor beklıcegız dedı tekrar beta hcg ıstedı ben yapmadım degısık bır durum dedı pazartesıye kadar adet olmazsam sanırım hamıleyım adet olacakmısım gıbıde gorunmedıgını soyledı ben doktoruma unuttum soylemeyı 4 gun once hafıf bır damlacık kan gelmıstı ondan sonrada gelmedı zaten acaba neden olabılır arkadaslar bılen varmı basına boyle bır sey gelen varmı

Esemoscuğum kızlar merhaba. ılaçsız sadece çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama düşük tehlikesi olduğu için dr. 5 gün yatak istirati verdi o yüzden pek girip bakamıyorum. ınşallah bu da diğerleri gibi düşmez 5+3 olduk cuma günü de randevüm var keseye bakacak dr. inş. Allah gönlümüze göre verir.

insalh hepimiz en kısa sürede hamile kalırız bnm adete iki gün kaldı eger psi kolojik yada haptan degilse bnm belirtilermde dün aksamdan beri kafam güdüp geliyo tansiyonum düsyo sanki bide karnm cok ssi acayip gaz var cok fazla akıntım var ıslak gibiyim iki gündür yogurt gibydi bugun sarı gibi oldu sanki istahım cok arttı bide kokular kötü gelmeye basladı midem bi garip insallh bebiş habercisidr bunlar eger olursa evllilk yıldonumunde dogacakkkkk

inşallah pamukselcim değerin katlaya katlaya gider de düşmez bebeğin benimde yarın adetimin günü gelirmi gelmezmi bilmiyorum doktor düşükten sonra bu ay düzensizlik yaşayabilirsin dedi inşallah yaşamam

ya pazartesine kadar nasıl sabrediceksin yapaydın ya hemen çıkardı. hem adetinde geçmiş madem

canım benim stres gebeliğin en büyük düşmanı diye düşünüyorum ben bence takma kafana bebeklerimiz mutlaka gelecek bize moral sıfır olunca olmaz canımcım

neden yaptırmadın ki beta hcg yi bebek varsa en azından bilmiş olurdun ben senin yerinde olsam hemen baktırırdım kanama türünde hiç bişey gelmedi başıma inşallah hamilesindir

pamuksel kendini sakın yorma ve korkma inşallah tutunur bu sefer.

ktg hadi bakalım. inş.sen de kavuşursun bebeğine

sulancım bellimi olur bakarsın bu ay da hamiş kalmışsındır inşallah

canım benim stres gebeliğin en büyük düşmanı diye düşünüyorum ben bence takma kafana bebeklerimiz mutlaka gelecek bize moral sıfır olunca olmaz canımcım

sağol canım benim. işte ister istemez insan üzülüyo. bi de bu ay kesin gözüyle bakıyodum. mesela çatlama arefe günü oldu tam 24 milimde çatladı falan. dedim Allah'ın hikmetine bak hem mübarek günde hem de doktorun ihmaline rağmen tam boyutunda çatladı bu ay kesin olur diyodum ama kısmet işte. yine de Allah'tan hayırlısı hepimiz için.

allahtan herşeyin hayırlısını iste nasip değilmiş bak benim 8 ay sonra oldu ama o da düştü inanki hiç üzülmedim çünkü üzülünce bütün hormonlar alt üst oluyo ve bu bebeği bir adım daha benden uzaklaştırıyor takma kafana

insallh cok uzun zamndır bekliyorum gecen sene ilk denedigimiz ay o kadar olacak die umut etmisim ki neler neler örmüştüm hiç olmaz dei gelmiyodu aklıma alllh büyük baaklım biraz karnmda agrı var adet olacakmısm gibi ama kısmet 2 günm var daha

kızlar sonucu almaya gittim cihaz arızalanmış yarın vereceklermiş.çoookk sinir oldum.bende 2 tane farklı idrar testi aldım bakalım yapacam yine.

kızlar aynı idrarla 2 farklı test yaptım şimdi.dün kü yaptığım testte farklıydı.bu ikisindede 2. çizgi silik bir şekilde çıktı yine.bir testte biraz daha belirgin diğerinde biraz daha az belirgin.

neden yaptırmadın ki beta hcg yi bebek varsa en azından bilmiş olurdun ben senin yerinde olsam hemen baktırırdım kanama türünde hiç bişey gelmedi başıma inşallah hamilesindir

aslında dun yapmıstım negatıf cıkmıstı fakat yaptıgım yere guvenemedım neden dersenız hemsıre kız ben sıramı beklerken bır turku cagırmadı en sonunda ıcerı gıttım sıramın ne zaman gelecegını sordum bız sızı aldık dedı nasıl olur dedım ben daha kan vermedım dedım ıcıme sınmedı aldıkları kan bırde daha oncelerı yaptıgım zaman ogrendıkten sonra dusukle sonuclanıyordu artık yapmıcam dıye sabırlı olucam dıye kendıme soz verdım :1hug:

kızlar aynı idrarla 2 farklı test yaptım şimdi.dün kü yaptığım testte farklıydı.bu ikisindede 2. çizgi silik bir şekilde çıktı yine.bir testte biraz daha belirgin diğerinde biraz daha az belirgin.

canım hayırlı olsun hamişliğin Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah. şu kan tahlilini de bi alabilseydin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…