canım geçen ay benimde seninki gibi olmuştu
değerim 7 çıkmıştı ve bikaç gün sonra çok aşırı sancılı bi şekilde regl oldum
reglimde çok az oldu
bende kist oldu korkmuştum ama çok şükür bişi çıkmadı.
sanırım ilacın etkisi bunlar
kızlar kanı verdim 3 buçukta alıcam sonucu.kaç çıkarsa hamileyim demek kızlar?değerin ne kadar çıkması lazım?
bugun doktora gıttım muane oldum kıst yok hersey normal dedı doktor beklıcegız dedı tekrar beta hcg ıstedı ben yapmadım degısık bır durum dedı pazartesıye kadar adet olmazsam sanırım hamıleyım adet olacakmısım gıbıde gorunmedıgını soyledı ben doktoruma unuttum soylemeyı 4 gun once hafıf bır damlacık kan gelmıstı ondan sonrada gelmedı zaten acaba neden olabılır arkadaslar bılen varmı basına boyle bır sey gelen varmı
normalde benim ilk gün k.rengi gelir, sonraki günler de normal olur. şimdi hala bişey yok ama ben artık pek umutlu değilim. artık hiçbirşeyi gebelik larak yorumlamıyorum. çok yıprandım artık 1,5 senedir her ay umut etmekten. dün hele o lekeleri görünce tüm moral sıfır yine. tedaviyi tamamen bırakmayı da düşündüm. üfff çok doluyum aslında ama yine de herşeyin hayırlısı Allahtan
bugun doktora gıttım muane oldum kıst yok hersey normal dedı doktor beklıcegız dedı tekrar beta hcg ıstedı ben yapmadım degısık bır durum dedı pazartesıye kadar adet olmazsam sanırım hamıleyım adet olacakmısım gıbıde gorunmedıgını soyledı ben doktoruma unuttum soylemeyı 4 gun once hafıf bır damlacık kan gelmıstı ondan sonrada gelmedı zaten acaba neden olabılır arkadaslar bılen varmı basına boyle bır sey gelen varmı
canım benim stres gebeliğin en büyük düşmanı diye düşünüyorum ben bence takma kafana bebeklerimiz mutlaka gelecek bize moral sıfır olunca olmaz canımcım
sağol canım benim. işte ister istemez insan üzülüyo. bi de bu ay kesin gözüyle bakıyodum. mesela çatlama arefe günü oldu tam 24 milimde çatladı falan. dedim Allah'ın hikmetine bak hem mübarek günde hem de doktorun ihmaline rağmen tam boyutunda çatladı bu ay kesin olur diyodum ama kısmet işte. yine de Allah'tan hayırlısı hepimiz için.
neden yaptırmadın ki beta hcg yi bebek varsa en azından bilmiş olurdun ben senin yerinde olsam hemen baktırırdım kanama türünde hiç bişey gelmedi başıma inşallah hamilesindir
kızlar aynı idrarla 2 farklı test yaptım şimdi.dün kü yaptığım testte farklıydı.bu ikisindede 2. çizgi silik bir şekilde çıktı yine.bir testte biraz daha belirgin diğerinde biraz daha az belirgin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?