12 kasım
hayırlı olsun canım.kızını sağlıkla kucağına al inşallah.
civiciv ve gelinc bebişlerinz hayırlı olsun inşallah,sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin allahım...bana ilk belirtilernzden bahsedebilr misinz biraz?adet tarihinzden ne kadr sonra öğrendnz gebeliğinizi?bilgi verirsenz sevinirim şekerler:))
canım çok saol.belirtileri normal adet belirtisi gib.kasıklarım belim karnım ağrıdı bacaklarım ağrıdı.sadece göğüslerim normalden daha hassas oldu ve şiştiler.bide uc kısmında kenarlarda kahverengi bir halka oluştu ama çok dikkatli bakınca farkediliyor.ben adetim 4 gün geçince öğrendim.idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı.
çok teşekkür ederm canıımm sğlasın...bende yarın son hapımı içicem( cyclo-prognava )içmiştm bu ay,adetimi düzenlemek için vermşti dr.um.ilaç bittkten 1-2 gün sonra bekliyrm adetimi:S ama bugün kasıklarım ağrımaya başladı,göğüslerim nerdeyse 1haftadr şişler ve çok hassaslar... bakalım bekliorm allah hakkımızda hayrlısını versin inşallah...
arkadaşım bende geçen hafta pazar günü çatlatma iğnesi vuruldum pazartesi ve salı kasık ağrısından yürüyemiyordum bile salı akşamı geçti
Allah gönlüne göre veersin.benim de normal adet belirtisi gibi 1 hafta önceden başlamıştı. cycloprogynova iyidir ben bekarken 2-3 yıl kullandım o ilacı.doktorum akıllı bi seçim yapmış doğum kontrol hapı vermemiş o nedenle şu an çok seviniyorum.doğum kontrol haplarının yan etkisi çok fazla.iyi geceler:)
canım çok saol.belirtileri normal adet belirtisi gib.kasıklarım belim karnım ağrıdı bacaklarım ağrıdı.sadece göğüslerim normalden daha hassas oldu ve şiştiler.bide uc kısmında kenarlarda kahverengi bir halka oluştu ama çok dikkatli bakınca farkediliyor.ben adetim 4 gün geçince öğrendim.idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı.
civ_civ 1 almiyas1976 ve jhamile kalan bütün arkadaşalr sizleri tebrik ediyorum Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına artık bakalım bende bu ay klomen kullandım dr salı günü çağırdı kontrole ama bende bugün lekelenme oldu galiba adetim gelcek normal günü 17 aralık ama 5 bilmiyorum galiba bu sefer tutturamadık nasip kısmet işte inşallah bir dahakine tuttururuz bizler için dua edermisinz hamilelerin duaları kabul olurmuş
slm kızlar nasılsınız.alkisalkisalkis kızlar bugun dr gittim kızım oluyo 4.ayı bitirdik allahın izniyle ben erkeğe çok alıştırmıştım kendimi eşim kız dedi onun dediği çıktı bi kızım oluyo hayırlısı allahtan sağlıklı olsunda kız erkek farketmez.gamyoncuiremsu:hulya:sizlerle paylaşmak istedim.
civ_civ 1 almiyas1976 ve jhamile kalan bütün arkadaşalr sizleri tebrik ediyorum Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına artık bakalım bende bu ay klomen kullandım dr salı günü çağırdı kontrole ama bende bugün lekelenme oldu galiba adetim gelcek normal günü 17 aralık ama 5 bilmiyorum galiba bu sefer tutturamadık nasip kısmet işte inşallah bir dahakine tuttururuz bizler için dua edermisinz hamilelerin duaları kabul olurmuş
canım çok sevindim sağ sağlim kavuş kızına inş
canıımm çok sevindm çok duygulandm okuyunca...allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
kızlarr yumurtaa takibinnee doktorlarr kaçıncuuu günn çağırıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?