Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

adetimizinnn amaa yanii ilk gün ve ilk günn alttan bakıyormuu

Valla sorunu tam olarak anlayamadım ama, doktorlar eğer klomenden sonra adet olursan 3. günü çağırıp alttan bakıyorlar canım. Kist oluş mu oluşmamış mı diye. Ona göre de klomen tedavisine devam ediyorlar. Sen klomen kullanıyorsun sanırım.

Şöylee anlatayımm canımm dahaa ilkk gidecemmm dahaa takiptee değilimmmm

Randevuu aldımm takip yaptırmakk istiyorumm diyee beni 4 ncü gün çağırdııı

bugünn gidecem amaa sizler kaçıncıı günn gittinizz diyee sordummm

birdee klomeniii kafamızaa göree değill doktorr verincee kullanacağızz değilmii canımm

bilmediğimm içinn soruyorumm canımm

Büyük ihtimalle kist var mı yok mu diye, ya da hormon testi yapmak için adetinin 4. günü çağırmıştır canım doktorun seni. Evet klomeni kendi kafamıza göre değil, doktorun tavsiyesine göre kullanıyoruz. Çünkü yumurta takibi gerekiyor klomenden sonra. Başlama günü kişiden kişiye değişebiliyor. Adetinin 3-4 veya 5. günü başlıyorsun içmeye.

slm kızlar liste 100 de takılıp kalmıştı şimdi yine maaşallah hızla ilerliyor.yeni gebişler kutluyorum allah kucağınızada nasip etsin gebiş adayları arkadaşlar inşallah allah sizede nasip eder en kısa zamanda dualarımla yanınızdayım yazmasamda takip ediyorum sürekli sizleri kendinize çok iyi bakın ve moralinizi hep yüksek tutun opuyorumnanaktan

merhaba arkadslar..sizinle şuan kı tedavımı paylasmak istıyorum ve bılgılerınıze cok ıhtıyacım var,moralımde cok bozuldu zatnn :çok üzgünüm: bır kac aydır regım hep 1 hafta 10 gun gecıkmelı oluodu neyse kasımın 14 dunde oldum enson reglımı dr uma yumurtlama zamanımı sordum bana 13. yada 14. gunu gel bakalım dedı.reglımın 13. gunu gıttım ama buyume yoktu 1 hafta sonra tekrar gıttım yıne aynı,ve 1 hafta sonra yıne gtıım ve sonuc aynıydı.bana reglımın 3. gunu gelmemı soyledı ve klomen verdı bunuda5.de kullanmaya basla dedı.şimdi reglımın 3. gunu gıttıgımde yumurtalıklarımamı bakıcak?? bu ılacı kullanmaya baslagımda uzun mu suruyo hamıle kalmak.daha once hıç dr gıtmeden hamıle kalmıştım bıze guzel bı suprız olmuştu ama ardından gelen kotu bı suprızle kaybettık:çok üzgünüm: şimdi nıye boyle zor oluyo anlamıyorum :çok üzgünüm:

evet canım senin yumurtalıklarını kontrol edecek herhangi bir kist durumuna karşı.umutsuzluğa kapılma ben klomen kullanışımın 2. ayında hamile kaldım.ilk ay kullandım kist yaptı 1 ay ara verdik sonra 2. ye tekrar başladık ve o ay hamile kaldım.hatta bugün ilk defa kesesini gördüm:)) Allah seninde gönlüne göre versin.

cıv cıv senın beta kac cıktı canım benım 1135 buradakı herkesın hep 500 falan cıkıyordu acaba benımkı bır garıp mı kızlar ne dıyorsunuz kafam cok karısık

alminascım kan değerleri 2 günde bir 2 ye katlıo
yani sende 2 gün önce yaptırsaydın sennde 500 lerde bişi çıkardı
gayet güzel bence değerin
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:CüvCüv:

evet canım ölede olabilir
ama sen bi gariplik mi var diince ben daa farklı düşünmüştüm
ne güsel topiğimizin ikiz annelerinden olursun sendezemuszemus
1 taşla 2 kuşalkisalkisalkis

sagol canım da benım ılk sonucum 1135 ıkıncı 2606 cıktı CADIARZUo yuzden kafam karıstı

aa sen kutahyadamısın canım benım esımde afyonlu daha bayramda oradaydık kutahyaya da ugradıkkaydirigubbakcemile3

evet canım kütahyalıım
ist-afyon yolu üstündeyiz
bizde sık sık afyona gidiorus gezmeye
hatta 1.5 ay kadar afyon dinarda çalışmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…