canıum tamamını erdirsin.. bende polikisitik hastasıyım. keçğboynuzu kürü nasıl yapılıyor? birde soğan kürüne ne zaman başladın ne kadar kullandın? cevap verirsen çok sevinirim
hakkında hayırlısı cnm gelişmelerden haberdar et beni 2010 tüm bebek isteyenlere umut olsun yeni yılda tüm olmayanlara allah nasip etsin inşallah
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 105.hamile olarak benide yazın klomen+çatlatma iğnesi kullandım ilk kez
canım bbenim çok teşekkür ederim bende 5 kere klomen ve çatlatmsa iğnesi denedim. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve düştücanım soğan kürüne adetin 7.günü başladım 15 gün yaptım keçiboynuzu kürü ise 3 barddak klorsuz suyu kaynat kaynayınca içine 6-7 tane keçiboynuzu kır 3dk ağzı kapalı kaynat sonra söndür soğusun sabah aç karnına 1 bardak akşam yatağa girerken 1 bardak içir sperm sayısını arttırıyor canım bide sabah akşam aç karnına taze sıkılmış havuç suyu içir sperm hareketlilliğini arttırıyor soğan kürüde 2 bardak klorsuz suyu kaynat 1 orta boy soğanın kabuğunu soy 4 e böl kaynayan suya at 5 dk kaynat sonra kapağı aç ılımasını bekle sabah akşam ayrı ayrı yapacan ve ılık içecen bütün içini temizleyecek gör
bence de umarım güzel haberleri paylaşırız bu ay. isyan etmek istemiyorum ama artık yeterrr....herşeye rağmen hayırlısı mafoldumben
siz ne zamandır istiyorsunuz?
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 105.hamile olarak benide yazın klomen+çatlatma iğnesi kullandım ilk kez
mrb kızlar ben klomen kullandım iğne oldum haftaya bugün adet zamanım.benim derdim kaç gündür göğüs uçlarım acayip derecede ağrıyor yani dokunduğun an sızlıyo.belime ağrılar giriyo,bide kasıklarıma ara ara sancılar giriyo.hamilelik olabilirmi yoksa kullandığım ilaçların etkisimi acaba.ağrılarım üç gündür var.bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
ayse_73::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: 2 ARALIK
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::3 ARALIK
meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
deryarcan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :3 ARALIK
ipekyol51::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::4 ARALIK
kocabebe::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::8 ARALIK
kukuleta09::::::::::::::: ::::::::::::::::: ::::::: 9 ARALIK
özlem147:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::10 ARALIK
SULTAN1984::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
ktg:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::12 ARALIK
deryaberil::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
HADİ KIZLAR HAYIRLISIYLA SİZDE VERİN BEBİŞ HABERİNİ...
canm bende bu ay klomen ve iğne tedavisi gördüm.
benimde adet tarıhım 31 aralık-1 ocak. ama dr um p.tesi için gel kanda bi bakalım dedi. sana sorum şu ki, benim pazar günümden beri aşırı kasık sancım var. ben geçen ayda klomen kullanıp iğne vurdurmuştum ama olmamıştı ve hiçte bu kadar sancı çekmemiştim.
seninde sancıların şiddetli mi? ya ölücem ağrıdan ara ara bi giriyo kramp şeklinde anlatamam. artık yatıp uyuyorum 1-2 saat anca kendime geliyorum. benim öyle göğüste ağrı falan yok ama dediğim gibi sancılarım çok fazla.senağlama.
hayırlısı olsun hasankeyf darısı bizlerin başına ne güzel tek seferde olmuş rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım tekrar tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?