Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canıum tamamını erdirsin.. bende polikisitik hastasıyım. keçğboynuzu kürü nasıl yapılıyor? birde soğan kürüne ne zaman başladın ne kadar kullandın? cevap verirsen çok sevinirim

canım soğan kürüne adetin 7.günü başladım 15 gün yaptım keçiboynuzu kürü ise 3 barddak klorsuz suyu kaynat kaynayınca içine 6-7 tane keçiboynuzu kır 3dk ağzı kapalı kaynat sonra söndür soğusun sabah aç karnına 1 bardak akşam yatağa girerken 1 bardak içir sperm sayısını arttırıyor canım bide sabah akşam aç karnına taze sıkılmış havuç suyu içir sperm hareketlilliğini arttırıyor soğan kürüde 2 bardak klorsuz suyu kaynat 1 orta boy soğanın kabuğunu soy 4 e böl kaynayan suya at 5 dk kaynat sonra kapağı aç ılımasını bekle sabah akşam ayrı ayrı yapacan ve ılık içecen bütün içini temizleyecek gör

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 105.hamile olarak benide yazın klomen+çatlatma iğnesi kullandım ilk kez

hayırlısı olsun hasankeyf darısı bizlerin başına ne güzel tek seferde olmuş rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım tekrar tebrikler

canım bbenim çok teşekkür ederim bende 5 kere klomen ve çatlatmsa iğnesi denedim. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve düştü inş bu sefer olur

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 105.hamile olarak benide yazın klomen+çatlatma iğnesi kullandım ilk kez

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin mutlu haberlerini bekliyoruz.umarım haftaya bugün bende size mutlu haberi veririm canım.çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah

mrb kızlar ben klomen kullandım iğne oldum haftaya bugün adet zamanım.benim derdim kaç gündür göğüs uçlarım acayip derecede ağrıyor yani dokunduğun an sızlıyo.belime ağrılar giriyo,bide kasıklarıma ara ara sancılar giriyo.hamilelik olabilirmi yoksa kullandığım ilaçların etkisimi acaba.ağrılarım üç gündür var.bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

canm bende bu ay klomen ve iğne tedavisi gördüm.
benimde adet tarıhım 31 aralık-1 ocak. ama dr um p.tesi için gel kanda bi bakalım dedi. sana sorum şu ki, benim pazar günümden beri aşırı kasık sancım var. ben geçen ayda klomen kullanıp iğne vurdurmuştum ama olmamıştı ve hiçte bu kadar sancı çekmemiştim.
seninde sancıların şiddetli mi? ya ölücem ağrıdan ara ara bi giriyo kramp şeklinde anlatamam. artık yatıp uyuyorum 1-2 saat anca kendime geliyorum. benim öyle göğüste ağrı falan yok ama dediğim gibi sancılarım çok fazla.senağlama.

insallah olurda hayırlı haber verırız hıc umudum yokkkkkkkkkkk

Günaydın kızlar, yaw ben üç kere adet oldum dedim 3 kere yeni tarihi verdim, sayfaların arasında kayboluyor kimse görmüyor beni yaaaaa:))) yeni adet tarihim 31 Aralık 2009. Ben 5 ay klomenle tedavi gördüm bu ay tamamen free takıldım.Kendi kararımla tedaviyi sonlandırdım.Vazgeçtim bebiş istemiyorum:))) Şaka bir yana çok yıprandım artık tamamen Rabbime sığınıyorum, haplar beni mahvetti(

bnde klomene basladım gecen ay ama sonu hüsran 5 cm lik bir kistim var bide bn ilk seferden günde 3 taneyle basladım sanırım doktorumun hatası var birazda bu ay bnde beklemedeyim ama bi dahaki ayada etkisi oluyo diyolar klomenin insallah kistle hamile kaln cok kişi varmıs bnmde umudum var tek korkum kistim dahada büyümez insallh

bnm olmadı demiştim ama görmemişşinz heralde canm ancak kist haberi verebilirim bn size suan ama simdi yeni tarihim 15 ocak insallh bu ya olur...

canım Allah tamamına erdırsın.hayırlısıyla almak nasıp etrsın bebısını kucagına ilk seferde olması da cok guzel.bende ilk defa kullandım bu ay reglımn 4. gunu basladım 5 gun kulandım dr gıttım ii dedı buyume ye baslamış dedı cuma gel dedı bugunde gıttım 2 yumurtalıkta buyume var ii gorunuyo ama benım istedıgım kadar olmamış dedı pzt tekrar bakıcak ona gorede catlama iğnesı vercek.bakalm inşşşşş pzt guzel hbr ler olur.

arkadaşlar bende klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 2. denememde oldu.ve çok fazla ağrım var kasıklarım ve göbeğim ağrıyodu ilkinde böyle olmamıştı doktora gittim bi sıkınrı var sanırım ağrım çok dedim adetim henüz gelmedi ama ilişkinin üzerinden 10 gün geçmişti ultrasonla baktı ve gebelik var dediii inşallah hepiniz için dua ediyorum 2010 uğurlu gelir inşallah hepimz sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımızaopuyorumnanaktan

canım sanırım hamilesin bendede öyle olmuştu hadi inşallah hbrlerini bekliyoruzhihoyyyt

Kızlar klomen kullandım bende ovıtrelle vuruldu gÖĞÜslerımde ınanılmz hassaslık var uÇlrında s ızlama var nıe acabaaa

arkadaşlar ben klomen kullandım ve pregnyl iğnesinden vuruldum ama iğnenin 2.günü karnımda çok ağrı ve şişlik vardı acaba ağrım ve şişlik normalmi benim gibi ağrıları olan oldumu neden oluyor biliyomusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…