Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin mutlu haberlerini bekliyoruz.umarım haftaya bugün bende size mutlu haberi veririm canım.çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah

inşallah canım inşallah senin de güzel haberlerini alırız beklemek çok zor ama sabır rabbim sanada nasip etsin

inşallah canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz stres yok sakin ol dua et allahtan hayırlısını dile rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin

normal canım iğnenin etkisi banada olmuştu stres yapma

canım sanırım hamilesin bendede öyle olmuştu hadi inşallah hbrlerini bekliyoruzhihoyyyt

ayy canım ağzından bal damlıyor senin.

inşallah doğru çıkar tahminin. valla bugün dr uma gidecektim göstermeye acaba bi sorun mu var die. o kadar çok ağrım var ki. ama misafirim geldiği için gidemedim.

zaten bu pazartesi için gel bi kanda bakalım demişti. nasip olursa pazartesi gidip öğreneceğim. şu 2 gün geçmek bilmez artık bana.

dua edin kızlar sonuç bebiş çıksın. çektiğim ağrılara,etraftan duyduğum laflara değsin artık.

birde bende ağrılarımın dışında hiç bir belirtim yok :sm_confused:

ne göğüste ağrı ne de idrarda koyulaşma...

:
mrb canım benim kasık ağrım dün ara ara vardı ama çok şiddetli değildi.ama göğüs uçlarım çok kötü.üzerimdeki kazaktan bile hisstmeye başladım.çok hassaslaştı.benim normalde adet öncesi bile böyle olmazdı.umuda kapılmak istemiyorum.dr bana 6ocakta gel dedi ama ben o zamana kadar bekleyemem gibi geliyor.senin sancılarını bilemiyorum canım.umarım ikimizinde düşündüğü şeydir

inşallah canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz stres yok sakin ol dua et allahtan hayırlısını dile rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin

stres yapmamaya calısıyorum baslarda çok takıodum kafama dr yumurtalıklarıma 3 hafta boyunca baktı hıç çalısmıo dedı ve klomene basladım işte ya olmazsa die hep dusunuyodum.ama sımdı ole degılım :)) buyume oldugu için dır belkıde..2010 nun hedıesı olur inşşşşş canımmm

arkadaşlar ben 2.klomen tedavisine başladım bunun yanında doktor bana glukophage adlı metformin içeren hapıda verdi günde 2 tane içiyorum ama bulantı ishal hapın yan etkileri çok kötü oldum bu ilçadan kullanan varmı aranızda

evet canım ben kullanıyorum. 10 ay oldu kullanmaya başlayalı. ilk başlarda yan etkileri çok oluyo ama sakın bırakma. zamanla alışıyosun ve aspirinden farkı kalmıyo. ben bu ilacın çok faydasını gördüm. hamile kalamadım ama pko belirtilerini belirgin bi şekilde azalttı. ayrıca hamile kalınca pkolarda düşük riskini de önlüyo bu ilaç ve gebeliğin 3.ayına kadar kullanılıyo cnm.

güzel haberleri bekliyoruz

cnm çok sağol inşallah kısa zamanda gecer yan etkileri doktorda zaten faydalı ilaç dedi bende de pco var umarım ii gelir

kızlar benide yazın listeye. bende klomen tedavisi gördüm ve beklemedeyim adet tarihim 31 aralık.
ama dr um bu pazartesi kan tahlili istedi. inşallah sevindirici haberlerle gelirim size.

bu arada dün akşam sizlere kasık ağrılarımdan başka bi belirtim yok diyordum ya, bu sabah kalktığımda sol göğsümün aşırı derecede sızladığını fark ettim. özellikle de kolumu kaldırınca çok ağrıyor.

pazartesiyi iple çekiyorum. sabahtan kan tahlili yaptırcam sonuçlar öğleden sonra çıkar olumlu olumsuz hemen sizlerle paylaşacağım. ama nolur dualarınızı eksik etmeyin.

2,5 yıllık evliyim ve 1 seneden fazladır çocuk istiyoruz. insallah bu ay olur.

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

gülüm valla bu gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı zaten. bende her ay hamileyim galiba diyorum bi bakmışım ki adet olmuşum. tedavi oluyor musun sen?

inşallah cnm allah tüm isteyenlere nasip etsin ya benim adet tarihimde 20/12 22/12
idrar testinde negatif çıktı doktor 6-7 gün sonra gel dedi iğneyi vurduralı 3 hafta oldu bu ilaç gecikme yapıyomuş galba sizde oldumu acaba

canım bende serophene ve çatlama iğnesi kullandım geçen hafta.Şu an karnım yumurtalıklarım çok ağrıyor.dr umu aradımbol su iç ve protein al.çatlamamadan dolayı ağrı olabilir dedi.çok umutluydum ama hayallerim yıkıldı.Şimdi seninkini okurken acaba benimde mi böyle oldu dedim.pzt dr a gideceğim.bu kadar erken belli olmaz ama ne olduğunu bir öğreneyim...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…