bu arada dün akşam sizlere kasık ağrılarımdan başka bi belirtim yok diyordum ya, bu sabah kalktığımda sol göğsümün aşırı derecede sızladığını fark ettim. özellikle de kolumu kaldırınca çok ağrıyor.
pazartesiyi iple çekiyorum. sabahtan kan tahlili yaptırcam sonuçlar öğleden sonra çıkar olumlu olumsuz hemen sizlerle paylaşacağım. ama nolur dualarınızı eksik etmeyin.
2,5 yıllık evliyim ve 1 seneden fazladır çocuk istiyoruz. insallah bu ay olur.
inşallah cnm allah tüm isteyenlere nasip etsin ya benim adet tarihimde 20/12 22/12
idrar testinde negatif çıktı doktor 6-7 gün sonra gel dedi iğneyi vurduralı 3 hafta oldu bu ilaç gecikme yapıyomuş galba sizde oldumu acaba
canım bende serophene ve çatlama iğnesi kullandım geçen hafta.Şu an karnım yumurtalıklarım çok ağrıyor.dr umu aradımbol su iç ve protein al.çatlamamadan dolayı ağrı olabilir dedi.çok umutluydum ama hayallerim yıkıldı.Şimdi seninkini okurken acaba benimde mi böyle oldu dedim.pzt dr a gideceğim.bu kadar erken belli olmaz ama ne olduğunu bir öğreneyim...kaydirigubbakcemile5
selam kızlarrrr
acil bisorum var reglim 6 gün gecikti başım agıyor grip olmuşum
parol içsem olur mu sizce?
test yapmadın mı gülüm? bende 2 gündür aferin içiyorum bişi olmaz diye
hayır canım iğne gecikme yapmıyor. eğer gebelik yoksa iğneyi vurulduktan sonra 16. yada 17. gün adet oluyorsun. benim geçen ayda öyle olmuştu 16.gün adet olmuştum. neden dr un 6-7 gün daha beklemek istedi acaba? iğneyi vurulalı baya olmuş
testi pazartesi yaptım negatif çıktı hala gelen giden yok
bekliyorum dr parol hamileykende içiliyo yan etkisi an az olan ilaç demişti
o yüzden içsemmi acaba başımda çok agrıyor ya
canım ben 4 aralıkta iğne oldum ama başka topiklerde okudum gecikme yapıyomuş
kişiden kişiye değişir ve içimde hiç his yok ya testi yaptım ya 2 gün negatif çıkınca yok artık dedim ama testi yapalıda 5 gün oldu hala yok anlamadım gitti doktora sordum 6-7
gün sonra gel bakalım dedi hiç bilgi vermedi sizde hiç geciken yokmu ya
canım ben antibiyotik bile içtim ama hamilelik halsizlik ve grip yapıyomuş bilgin olsun hamile olabilirsin inşallah bende senin gibi geciktim normalde 20. olmam gerekiyodu sen testi nezaman yaptın ben 22. yaptım negatifti
yürürken hatta nefes alırken bile sol kasıgım agrıyor şiş gibi bu da bi belirti olabilir mi acaba?
aynen bende öyleyim.yürüyemiyorum çok fazla.çok ani hareket yapınca ağrıyor.ne yapacağımı şaştım.kafamçokkarıştı..
canım senin kaç gün geçti?
benimde karnımın alt kısmında ağrılarım çok oluyor.kızlar ya ara ara karnımın alt bölgesi ağrıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?