Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşşcanım inşşş bıze guzel hbr verıceksınnn :Saruboceq:

hayır canım iğne gecikme yapmıyor. eğer gebelik yoksa iğneyi vurulduktan sonra 16. yada 17. gün adet oluyorsun. benim geçen ayda öyle olmuştu 16.gün adet olmuştum. neden dr un 6-7 gün daha beklemek istedi acaba? iğneyi vurulalı baya olmuş

nasıl yani ya :uhm: çatlamaması da mı ağrı yapıomuş.. offf benimde umutlarım yıkıldı bak :1no2:

canım ben 4 aralıkta iğne oldum ama başka topiklerde okudum gecikme yapıyomuş
kişiden kişiye değişir ve içimde hiç his yok ya testi yaptım ya 2 gün negatif çıkınca yok artık dedim ama testi yapalıda 5 gün oldu hala yok anlamadım gitti doktora sordum 6-7
gün sonra gel bakalım dedi hiç bilgi vermedi sizde hiç geciken yokmu ya

testi pazartesi yaptım negatif çıktı hala gelen giden yok
bekliyorum dr parol hamileykende içiliyo yan etkisi an az olan ilaç demişti
o yüzden içsemmi acaba başımda çok agrıyor ya

canım ben antibiyotik bile içtim ama hamilelik halsizlik ve grip yapıyomuş bilgin olsun hamile olabilirsin inşallah bende senin gibi geciktim normalde 20. olmam gerekiyodu sen testi nezaman yaptın ben 22. yaptım negatifti

canım bende 3 aydır tedavi görüyordum
ilk 2 ay klomen +pregnyl 5000 vurldum
geçen ay 10 tane merional kullandım
düzenliydi bu ay kist var diye hiç hap kullanmadım ama gecikti
bende pazartesi test yaptım negatif çıkmıştı
bugün 6. gün ama olmadım daha
inşallah hamişizdir yaaa

canım ben antibiyotik bile içtim ama hamilelik halsizlik ve grip yapıyomuş bilgin olsun hamile olabilirsin inşallah bende senin gibi geciktim normalde 20. olmam gerekiyodu sen testi nezaman yaptın ben 22. yaptım negatifti

benim 3 aydır 28 günde oluyodu
bu ay 19. u aslında
ama ben 21 den sayıyorum ne olur ne olmaz diye
zaten dün akşam yakaladı beni
gündüzden bişiyim yoktu

mrb arkadaşlar benim adetim perşembe ama benim ğöğüs uçlarım çok hassaslaştı.bide dün gece kasıklarım çok ağrıdı.sizce bu kadar erken hamilelik belirtisi olurmu.normalde tuvalete çıkmada hiç zorlanmam ama kaç gündür zor yapıyorum.hafif şeyler yemeye dikkat ediyorum ama yinede zorlanıyorum.birde iştahım feleket açık sürekli bişeyler yemek istiyorum.yiyorum biraz sonra tekrar acıkıyorum.bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi?fikri olan lütfen yazsın.

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

benimdeeeeee cok agrıyo ayrıca kabızlık vardı 2 gün öncesine kadar niekiiii gögüslerim cok hassassss offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…