Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bi tane kür ögrendim yüzde doksan yapan herkes hamile kalmıs bu ay hamile kalmazsam onu denicem işe yararsa hemen paylasıcammmmm

slm arladaslar oncelıkle hamıs olan arkadasları kutluyorum allah hayırlı dogumlar nasıp etsın saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsallah ben adet oldum yenı adet tarıhım 25 ocak bu arada bu ay rahım fılmı cektırcem bakalım ne cıkıcak endıse edıyorum korkuyorum 3 ay klomen ovıterelle bıttı olmadı ne zaman gelcek bu bebısler ya adetlerımde duzenlı tahlıllerde temız cok az gorunumde pcom var okadar kendımı tavuk ggıbı hıssedıyorum bu ay yumurtla yok sukadar yumurta capı enı delırdım hoscakalın.....

kızlar klomen ve ovitrelle kullananlar ne gibi yan etkiler oldu sizde yazarmısınız

ben sadece klomen kullandım benim göğüslerimde ağrı yaptı kist oluşturdu bide adetim 5 gün önce geldi bunu klomenmi yaptı bilmiyorum ama kisti klomenin yaptığını biliyorum nette ki arkadaşlardan duymuştum sende ne gibi etkiler yaptı ?

kızlar klomen ve ovitrelle kullananlar ne gibi yan etkiler oldu sizde yazarmısınız

canım ben klomen ve prengyl kullandım bu ay işe yaramadı yan etkileri göğüs uçlarımda ağrı daha önce hiç olmazdı aşırı gaz miğde bulantısı okadar salı günü çağırdı dr yine aynı şeyler olcak muhtemelen

canım muhtemelen hamilesin bana iğne hiç gecikme yapmadı hatta günümden bir gün önce oldum 6 7 gün sonra gel dediyse gittiğinde işl. bebişinin kalp atışlarını duyacaksın en fazla 4 gün gecikirmiş

alminasçım nasılsın uzun süredir giremedim foruma bebişlerin nasıl işl.iyidirler bu arada başka hamile kalan arkadaşlar varsa tebrik ederim hayırlısı olsun bebişleriniz

mrb kızlar bende bu ay 2. kez klomen kullandım
klomen biteli dün 3 gün olmuştu
kontrole gittim 1 tane yumurtam oluşmuş 16 mm miş
salı tekrar gidicem muhtemelen daa büyümüş olur ve iğnemi olurum
dr.um normal bi insanın bir ayda hamile kalma olasılığı %25 tir
senin %15 (çikolata kistim var 2.5 cm.lik) klomen kullanarak bu oranı %40 a çıkarıourus dedi
ve bu ayda olmassa son bi klomen hakkın daa var onda da olmassa hsg istiycem dedi
umarım hepimizin hakkımızda güsel şeyler gerçekleşir

buarada klomen kullanınca hangi belirtiler oluo die sormuşsunuz
bende vücudumda şişlik yapıo biraz(klomenin çok etkisini görmedim)
ama çatlatma iğnesinden sonra 3 gün kasıklarımda sancı oluo
onun haricinde göğüslerimde hassasiuet falan olmuo (regl dönemimde de olmas hiç)
ayrıca ilk kullandığımda 5 gün gecikme yaptı bende
4. günü test yaptıdım 6.8 çıktı değerim
ama bi sonraki gün aşırı sancılı regl oldum

selam kızlar
adetıme ıkı gun var ıdrar testı yaptım negatıf cıktı galıba bu ayda geçti keyfım kaçtı bıldıgınız gııbı degıll.bu ay ıyı calısmıstık.ovulasyon testı,keçıboynuzu,corek otu karısımı,klomen yapmadıgımız kalmadı...ovulasyondan uc gun once uc gun sonra ve o gunde calıstık...adetten sonra ıkı gunde bır ılıskıde oldu.ben bu ay kesın olcak gıbı beklıyordum ama olmadı ustune bırde kıllandım asırı derecede klomenden herhalde... adetımı beklıcem sonra da rahım fılmı cekılcek..

bende gögüste hassaslık kasık agrısıkasıklarda dolgunluk kabızlık gaz hafif bulantı 2 hafta olacak hala hassaslık ve dolgunluk geçmedi

özgecim mrb sadece klomeninmi kullandın sende
çatlatma iğneside oldunmu?
be ne kadar geçti üstünden?

ne bileyim ya kararsızım yılbası geçsin öyle yapayım diyorum ama:):) bakarsın dayanamam yaparım sendede mi pko var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…