kızlar nasipse sabah gidiyorum kan testi yaptırmaya. dua edin nolur sevinçli geleyim. sizlere müjdeli haberler vereyim. :Saruboceq: ya sanki yok denilecekmiş gibi...:1no2:
güınaydınn kızlarrrr.. bugn dr gıtcem bende yumurtalıklarım buyumusse catlama iğnesı olcam.cuma 15 tı bakalm bugune kadar buyumustur heralde.. dua edın kızlarrr.epınızı opuyorum..
kızlar bugün sabah kan verdim geldim. saat 2.30 da sonuç almaya gideceğim umut kesilmez ama çok ta ümitlenmek istemiyorum. bakalım.dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar merhaba hepinize ;
ben 13ünde en geç adet olmamm gerekiyordu . ama malesef olamadım. 8gündür de farlutal almaya başladım günde 1 tane. hala tık yok . fakat cumartesiden beri karnımın üst tarafında sanki bir damar atışı gibi 10- 15 dk da bir tekrarlayan pıtırtı var. ne olduğuna anlam vermiyorum ve ben kilşo almaya başladım.
adet hala olmadım belimde ağrı dehşet. göğüslerim sertleşti kasıklarımda sertklik var. ama en son baktığımtest negatifti. napsam acaba ? hafif dün bir leke gibi bişey oldu ama kan değil...
yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorummm..
kızlar nasipse sabah gidiyorum kan testi yaptırmaya. dua edin nolur sevinçli geleyim. sizlere müjdeli haberler vereyim. :Saruboceq: ya sanki yok denilecekmiş gibi...:1no2:
kızlar merhaba hepinize ;
ben 13ünde en geç adet olmamm gerekiyordu . ama malesef olamadım. 8gündür de farlutal almaya başladım günde 1 tane. hala tık yok . fakat cumartesiden beri karnımın üst tarafında sanki bir damar atışı gibi 10- 15 dk da bir tekrarlayan pıtırtı var. ne olduğuna anlam vermiyorum ve ben kilşo almaya başladım.
adet hala olmadım belimde ağrı dehşet. göğüslerim sertleşti kasıklarımda sertklik var. ama en son baktığımtest negatifti. napsam acaba ? hafif dün bir leke gibi bişey oldu ama kan değil...
yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorummm..
kızlar hepinize çok teşekkür ederimmm amaaaa
KIRMIZIYI GÖRDÜM..... ayy şimdi wc den geliyorum bişey oluyor yaa dedim bir baktımki daha çamaşıra düşmeden havada yakaladım:)
ohh be bitti sıkıntı ...şimdi 5 gün sayıcam ve klomene başlıcam :) oleyyyyy şimdi özel gün saymaya başlıcaz hadi bakalım ....
beni listeye artık 28 aralık da adet olduğuma göreeee 26 ocak olarak yazabilirsiniz :) tabi olursaaaa....
canlarım hepinize çok teşekkur ederm beni yalnız bırakmadıgınız için.
sonucum beni yine şaşırtmadı. yanı negatif. 0.35 çıktı sonuc. artık tedaviyi bırakıyorum. pskolojım bozuldu dr a gıdıp gelmekten.
benden bu ay gecti. insallah sizlerden güzel haberleri duyarız.
sızs terk etmıcem hepınızın güzel haberlerini duyana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?