Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar nasipse sabah gidiyorum kan testi yaptırmaya. dua edin nolur sevinçli geleyim. sizlere müjdeli haberler vereyim. :Saruboceq: ya sanki yok denilecekmiş gibi...:1no2:

canım gecikme yok henüz. adetime 3 gün var. bu ay tedavi gördüğüm için dr um yarın gel bakalım demisti. eğer olmazsa rahim filmi istedi,ona da çok zor dediler insallah ona gerek kalmadan hamiş olurum.

ya belirti olarak göğüs uçlarım çok acıyo,bugün belimin ağrısından duramadım. birde 3 gündür çok başım ağrıyor. 3-4 gün öncesine kadar kasık ağrılarım vardı çok şiddetli.

ama artık bunları belirti olarak görmesem iyi olacak. her ay aynı belirtiler. eşim bile sıkıldı aynı şeyleri duymaktan. en iyisi kan tahlili. bakalım yarın hersey belli olur.

senin var mı belirtilerin?

güınaydınn kızlarrrr.. bugn dr gıtcem bende yumurtalıklarım buyumusse catlama iğnesı olcam.cuma 15 tı bakalm bugune kadar buyumustur heralde.. dua edın kızlarrr.epınızı opuyorum..

güınaydınn kızlarrrr.. bugn dr gıtcem bende yumurtalıklarım buyumusse catlama iğnesı olcam.cuma 15 tı bakalm bugune kadar buyumustur heralde.. dua edın kızlarrr.epınızı opuyorum..

Canım umarım güzel haberlerle gelir ve başta ben olmak üzere hepimize umut verirsin. Benimde klomende 2. günüm... yılbaşı gecesi son tableti içicem. 4 Ocakta da kontrolüm var. İnşallah bu ay bebişim gelir... Eğer bebişlerimiz gelirse sanırım aralarında 15 gün falan olur benimkiyle seninkinin kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün sabah kan verdim geldim. saat 2.30 da sonuç almaya gideceğim umut kesilmez ama çok ta ümitlenmek istemiyorum. bakalım.dualarınızı eksik etmeyin...

kızlar bugün sabah kan verdim geldim. saat 2.30 da sonuç almaya gideceğim umut kesilmez ama çok ta ümitlenmek istemiyorum. bakalım.dualarınızı eksik etmeyin...

Canım valla sabahtan beri senin haberini kolluyorum burada... ne zaman yazacak acaba diye... umarım güzel bir sonuç alırsın.Bende sizlerden güzel haberler alıp daha da moral bulmak istiyorum.

kızlar merhaba hepinize ;

ben 13ünde en geç adet olmamm gerekiyordu . ama malesef olamadım. 8gündür de farlutal almaya başladım günde 1 tane. hala tık yok . fakat cumartesiden beri karnımın üst tarafında sanki bir damar atışı gibi 10- 15 dk da bir tekrarlayan pıtırtı var. ne olduğuna anlam vermiyorum ve ben kilşo almaya başladım.
adet hala olmadım belimde ağrı dehşet. göğüslerim sertleşti kasıklarımda sertklik var. ama en son baktığımtest negatifti. napsam acaba ? hafif dün bir leke gibi bişey oldu ama kan değil...
yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorummm..

Canım umarım bebişin göbüşündedir fakat benim kist olduğum ay aynı şekilde karnımda kalp atışı gibi sürekli olmayan ara sıra pıtır pıtır atıp duran bir his oluyordu. fakat benim karnımın altında oluyordu.Doktora gittiğimde kist çıktı.Bana sorarsan en kısa sürede doktora git...
Ayrıca farlutal alıyorum demişsin... Adet söktürmek için genelde 5 gün ve günde 2 tane veriyorlar farlutal tarzı ilaçları sen neden günde 1 tane içiyorsun? doktor mu bu şekilde önerdi?

kızlar nasipse sabah gidiyorum kan testi yaptırmaya. dua edin nolur sevinçli geleyim. sizlere müjdeli haberler vereyim. :Saruboceq: ya sanki yok denilecekmiş gibi...:1no2:

<ayyyyyyy canımmmm seninle cok az konustuk ama sanki kırk yıldır tanıyor gibiyim ve cok heyecanlandım insallah bebegin gelmiştir sana hemen haber ver bizeeeeeee

Deryaberilcim sen hala doktora gitmedinmi güzelim ya altüst ettin hormonları bak. sen bi git görün bence böyle olmaz bu. bi de test yap bakim belkide geç döllendi olamazmı???

kızlar hepinize çok teşekkür ederimmm amaaaa

KIRMIZIYI GÖRDÜM..... ayy şimdi wc den geliyorum bişey oluyor yaa dedim bir baktımki daha çamaşıra düşmeden havada yakaladım:)

ohh be bitti sıkıntı ...şimdi 5 gün sayıcam ve klomene başlıcam :) oleyyyyy şimdi özel gün saymaya başlıcaz hadi bakalım ....
beni listeye artık 28 aralık da adet olduğuma göreeee 26 ocak olarak yazabilirsiniz :) tabi olursaaaa....

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah Ocak ayında birlikte müjdeli haber veririz

canlarım hepinize çok teşekkur ederm beni yalnız bırakmadıgınız için.
sonucum beni yine şaşırtmadı. yanı negatif. 0.35 çıktı sonuc. artık tedaviyi bırakıyorum. pskolojım bozuldu dr a gıdıp gelmekten.
benden bu ay gecti. insallah sizlerden güzel haberleri duyarız.
sızs terk etmıcem hepınızın güzel haberlerini duyana kadar

canım hayırlısı olur inşallah
kaç gün geçmişti senin reglin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…