Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bu ay ovülasyon testı alacagım. bıde öyle denıcem. bu arada desteginiz için cok sagolun kızlar. üzüldüm elbette ama bırazda alışkanlık olmus galiba ki, sonuca hiiiççç şaşırmadım :1closedeyes:
vardır elbet bi vakti saati diyorum

Şekerim hakkında hayırlısı buymuş.Üzme kendini ve böyle bırakma hemen... Doktorunla görüştün mü?
Bence doktorunla görüş,bakalım o ne tavsiye edecek...
Unutma ki ancak savaşmaktan yılmayanlar zafere ulaşabilirler.
İnşallah 2010'un sonbahar aylarında burada bebişlerimizin fotolarını gösteriyor olacağız.yerimseniben

dr umu görmedim artık ama dr um tüplerıne bakalım demıstı. bu ay kendımdz denıyelım de öbur ay olmazsa cektırırız fılmimizi.

canım hayırlısı olsun.kendini çok yıpratma emin ol bebişin doğru zamanı bekliyor gelmek için buna inan kendine zaman ver biraz bebiş düşüncesinden uzaklaşmaya çalış zor olduğun biliyorum ama sabır canım başka çaremiz yok.toparla kendini en kısa zamanda.

mrb arkadaşlar.size bi sorum olacak.benim adet günüm bugün ama hala olmadım.kaç gündür göğüslerim aşırı derecede hassas daha önce hiç böyle olmamıştı.kasıklarıma ve belime ara ara sancılar giriyor.aşırı gaz sıkıntım var.umarım bunlar gebelik habercisidir.size sorum ben son 6 aralıkta adet oldum.ben yarın kan tahlili yaptırsam doğru sonucu alabilirmiyim?lütfen fikri olan arkadaşlar cevap yazarsanız çok mutlu olcam.yardımmmmm

canımm guzel hbr aldım dr uum dan eve sımdı gıdım ve hemen sızlerle paylasmak istedım.dr cok ii dedı buyumusler dedı hatta bı kactane yumurtan olmus dedıı :)) 2 adet çatlama iğnesı oldum..carsambadan ıtıbaren gun asırı ilşkı onerdı carsambadan 10 gun sonra yanı haftaya cuma cumartesı kontrole gıtcem bebışşmm gelmısmı dıee duaa edın kızlarr nolurrrr.haftaya guzel hbr alım ve sızlerle paylasım.inşşş gyshnky inşş cnmm evet aralarında dedıgın gıbı gun farkı olur senınde guzel hbrlerını beklıycem çok öptummmmm hepınızııııı

dr umu görmedim artık ama dr um tüplerıne bakalım demıstı. bu ay kendımdz denıyelım de öbur ay olmazsa cektırırız fılmimizi.

Kardeş,hepimiz aynı şeyleri yaşadık,yaşıyoruz da...İnsan defalarca negatif sonuç görünce sanki hiç pozitifi görmeyecekmiş gibi geliyor...Ben de aynen böyle düşünüyordum.Bir yıldan fazla klomen kullandıktan sonra bir ay adet olmamıştım.Heralde kist yaptı gene diye düşündüm.Bu nedenle üstünde durmadım.Aradan bir ay falan geçti kolumdan çok rahatsızdım o ara ve doktora gitmiştim.Doktor:"Ağır ilaçlar yazıyorum gebelik şüphen var mı?"dedi ben de"yok"dedim.O ilaçları içtim.Sonra kanamam başladı ve tedaviye devam edeyim diye doktoruma gittim.O da Beta HCG istedi önce..ve pozitifti ama tabii düşükle sonuçlandı.Çok şaşırmıştım hiç gebe kalamam sanıyodum üstelik kendi hatam olmuştu çok üzüldüm...
Şİmdi...hala tedavi görüyorum üstüne bir düşük daha oldu...Bu ay gene klomen kullandım ama ilaca cevap vermedi vücudum.Dua et ki vücudun ilaca cevap veriyor ve gebe kalmayınca adet olmak çok iyi,sağlıklı...Ya ilaca da cevap vermeseydi vücudun???
Buarada rahim filminden hiiiiiiiiiç korkma.Hem onu çektirince gebe kalma şansı da artıyor.Herkes çok zor olduğunu söyleyip korkutuyo ben de çekindim 7 dakika sürdü...Ne kadar zor olursa olsun en fazla 10 dakikada işlem bitiyor.Ayrıca hiç de zor değil sadece adet ağrısının biraz fazlası gibi düşün o kadar...
Buarada bu filmi adetin biter bitmez çekiyolar başka zaman olmaz...
Yerinde olsam durmaz,yola devam eder böylece ona kavuşacağım süreyi kısaltmış olurdum...Bence az kaldı :)

Canım işte bu çok güzel moral oldu... Dilerim o büyüyen yumoşlardan biri bebiş olur ve haftaya daha da çok seviniriz.

Hem rahim filminde sadece tüplerin tıkalı olup olmadığı değil,rahimle ilgili tüm bilgiler öğreniliyo..Yani bu filmi çektirmek çok çok önemli..10 dakika için dişi sıkmak var sadece hiç de zor değil.......

Canım ne güzel anlatmışsın... Her cümlene katılıyorum... Çaba harcamak,yılmamak lazım... Eğer biz pes edersek bebişlerde gelmekten pes ederler.

canımmm aynı belrtiler bende var bende dün olmalıydım olmadım bişi mi var acaba yaaaaa deli cıkıcammmmmmmm bilen varsa yanıtlasın kızlaaaaarrrr

evet canım maalesef var ben gecen sene klomen kullandım yumurtam ıstenılen olgunluga erişince catlatma ignesı verdı hamıle kalamayınca bu sefer kıste dönüştü kistın yok olması ıcınde 3 ay dogum kontrl hapı verdı gecen ayda klomene tekrar basladım catlatma ıgnemıde vuruldum hafıf leke geldı beklıyorummm allahım ısteyen herkese hayırlı evlatlar versin

selam canım benimde aynı senin gibi oldu canım klomen kist yaptı doğum kontrol hapı verdi dr ama ben almadım şimdi başak dr agitcem içmek istemedim ilacı inşlallah hamilesindir canım bu sefer tutmuştur bebeğin yeni yıla mutlu girersin canım Allah isteyen herkese versin bebek sonucu bildirirsin değilmi bize ?

canlarım ben hamileyim bu mutluluğu paylaşmak istedim sizle kafayı takmayın bırakın kendi haline ilk kez kullandım yumurtlama ilacını ve doktor bana polikistiksin dedi kızlar bugün kan testinde kesin sonucu aldım artık tek duvam sizsiniz tabi bide yavrumu sağlıkla kucağıma almak

canım sanada çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. ama ben gerçekten çok yoruldum benim üzerimde o kadar çok baskı var ki çocuk çocuk diye başta kayınvalidem akrabalar... hatta komşularımız kendi arasında benim için "kısır" demisler tabi bende bunu duydum ve resmen bunalıma girdim. belki bu yüzden çok istedim bu ay olsun diye. ama allah ım bu ay uygun görmemiş demekki. üzüldüm ağladım hatta çoookkk ağladım :gitme: ama sonra rahatladım vardır bi hikmeti dedim.

rahim filmine gelince gerçekten çok korkuyordum ama senin yazdıkların bana cesaret verdi bunun için sana ne kadar tesekkür etsem azdır. dr u ma gidip gün kararlaştıracağım.

sende içini rahat tut. elbet birgün yüzümüz gülecek allah yeter ki sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

canııımmm çok sevindim darısı bizlerin başına insallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay doğumlar versin. bizlere de bol bol dua et canım çünkü hamilelerin duaları kabul olurmuş.

Canım işte bu çok güzel moral oldu... Dilerim o büyüyen yumoşlardan biri bebiş olur ve haftaya daha da çok seviniriz.

inşş cnm inşş guzel hbr alırım haftaya ve bana yenı yılın enn guzell hedıyesıı olur :))) bu catlama iğnesinı dun vuruldum ya 36 saatte catlıomus yumurtalar galıba burada okudum hep ole.dr bana carsambadan ıtıbaren ilşkı onerdı.normalmı bu 36 saatı gecıo ama kafam karıstı senın bı bılgın varmı yada bılgısı olan bı arakadasımın ban fıkır vereebılırse cok sevınırımmm..gyshnhy senınde guzel hbrlerını beklıorumm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…