hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah Ocak ayında birlikte müjdeli haber veririz
çatlatma iğnesi vurulduktan 24 saat sonra ilişkiye girmen daha uygun ondansonrada gün aşırı yada hergün bence çünkü spermler 3 gün canlı kalabiliyor benim doktorumun önerdiği buydu canım inşallah hamile kalırsın bu ay allah yardımcın olsun ben 2. denememde hamile kaldım hepinize dua ediyorum
çatlatma iğnesi vurulduktan 24 saat sonra ilişkiye girmen daha uygun ondansonrada gün aşırı yada hergün bence çünkü spermler 3 gün canlı kalabiliyor benim doktorumun önerdiği buydu canım inşallah hamile kalırsın bu ay allah yardımcın olsun ben 2. denememde hamile kaldım hepinize dua ediyorum
kızlar hepinize çok teşekkür ederimmm amaaaa
KIRMIZIYI GÖRDÜM..... ayy şimdi wc den geliyorum bişey oluyor yaa dedim bir baktımki daha çamaşıra düşmeden havada yakaladım:)
ohh be bitti sıkıntı ...şimdi 5 gün sayıcam ve klomene başlıcam :) oleyyyyy şimdi özel gün saymaya başlıcaz hadi bakalım ....
beni listeye artık 28 aralık da adet olduğuma göreeee 26 ocak olarak yazabilirsiniz :) tabi olursaaaa....
kızlarrrrrrrrrrrrrr bana yardımcı olun kafam karıstı benımsımdı dün (pzartesi)catlama iğnesı oldum dr carsambadan ıtıbaren gun asırı ilişkı önerdi.benım kafamı karıstıranda bu iğne 36 saat sonra catlatıo yumoşları ozamn benım için gec olmuo mu çarsamba.ayyyyyy off anlamadım gıttı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kuzum sen 24 saat sonra başla ve her gün ilişkide bulun. böylesi daha sağlıklı. yumurta çatladıktan sonra sadece 8 saat canlı kalabiliyo. spermlerse 2 gün yanlış bilmiyosam. onun için erken çatlarsa kaçırabilirsin. illaki 36 saat sonra çatlıycak diye bişey yok. benim mesela bu ay iğneden yaklaşık 20 saat sonra çatladı. nerden biliyosun dersen çatlama olunca bende yumurtanın olduğu taraf çok kötü sancı yapıyo ve en önemlisi beyaz iplik gibi akıntı geliyo ve yanlızca bir sefer geliyo bu akıntı. sen de dikat et akıntını takip et ve sakııınnnn riske atma gün aşırı değil, hergün yap
sengözlerimebaksanab
demek havada yakaladın he alemsin vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı yeni yılın ilk hamiş adayı seni şimdiden tebrik ediyorumalkisalkisalkis
inşallah canım bu ay tutar.
saoll özlem haklısın bencede riske atmıyım hıç.bugun sankı kasıklarımdsa cok hafıf bı agrımı sancı mı garıp bısy var ama cok hafıf anlamadım.dun oldugma gore en iisi bugun baslamak evet evet ck haklısn.çoooookkk saoll özlem :1hug: hergun ilişkı oldugunda spermler azalıomuyömus ole dıolar dogrumu bu ???
canım ne güzel şeyler söylemişsin benim için...valla inşallah dediğin gibi olur :)
walla okuduklarımdan gülerek şunu anlıyorum :)
özel günlerde riske atma gün aşırı deil her gün hergece:)
olmayan günleri zevk hanesine yazarız :)
ohh ohhh zemuszemus kaydirigubbakcemile2 sositososito alkisalkisalkis
merhaba bayanlar size birşey sormak istiyorum ben düngece ovitrelleyi yaptırmak için acile gittim ve bu iğnenin koldanda yapılabileceğini söylediler ve koldan yaptılar sizin bu konuda bi bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim kafamçokkarıştı
************************************************************************************************************************
kızlar adetlerim düzensiz pko olduu için biliyorsunuz . ben şimdi yumurtlama günüümü nasıl bilipte 11-19. günler arasını tutturcam ..??? ovülasyon testlerini okudum. onun için her gün test yapmam gerek maşallah pek de pahalılar. 5lisi 30 tlfalan . bana 125li alan lazım denk getirmem için. bi de öyle pskiolojim bozulur . gebelki testleri bile dağıtıyor saolsunlar:)
doktoruma gitsemmi diyorum perşembe günü 3.günolcak ya? yada bu ay 5. gün klomne başlasam , kendim 11-19. güleri saptasam ateşime baksaamm; akıntımı kontrol etsem falan bu ay böyle kendi kendime ayarlasam ..tutarsaaaa tutar tutmazda öbür ay tıpış tıpış doktora :)
ne dersiniz bi kararsızıım . her ay koşarak giderdim doktura bu ay hiç canım almıyor aynı şeyleri duycam diye galiba. isteksizim ..
bana bir tavvsiyeeee.
*************************************************************************************************************************
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?