Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah Ocak ayında birlikte müjdeli haber veririz

canım inşallah çok teşekkür ederim.
zate bugüü 1. gün olarak sayıyorum. 12. ve 18 . günler arasında kocişimi doğum günü var. o gün eğer yumoşum 19-21mm olur ve naz etmez de döllenmeye izin verirseeee ; babişi doğum gününde bebişin oluşumu gerçekleşmiş olcak ; doğum tarihi de nasipse 2. evlilk yıl dönümümüze denk gelmiş olacak . çok çok güzel bir hediye olmuş olacak bizim için.
inş. yılın ilk hamiş haberini ben veririm size:)

kızlarrrrrrrrrrrrrr bana yardımcı olun kafam karıstı benım sımdı dün (pzartesi)catlama iğnesı oldum dr carsambadan ıtıbaren gun asırı ilişkı önerdi.benım kafamı karıstıranda bu iğne 36 saat sonra catlatıo yumoşları ozamn benım için gec olmuo mu çarsamba.ayyyyyy off anlamadım gıttı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çatlatma iğnesi vurulduktan 24 saat sonra ilişkiye girmen daha uygun ondansonrada gün aşırı yada hergün bence çünkü spermler 3 gün canlı kalabiliyor benim doktorumun önerdiği buydu canım inşallah hamile kalırsın bu ay allah yardımcın olsun ben 2. denememde hamile kaldım hepinize dua ediyorum

canım saolll. yanı bugun den ıtıbaren olması daha ii dıosun :)) tamm canım bıllendırdıgın için tşkr ederımmmm

aminnn canım amın inşşş.bu ay bebişim gelırrr.

demek havada yakaladın he alemsin vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı yeni yılın ilk hamiş adayı seni şimdiden tebrik ediyorumalkisalkisalkis
inşallah canım bu ay tutar.

kuzum sen 24 saat sonra başla ve her gün ilişkide bulun. böylesi daha sağlıklı. yumurta çatladıktan sonra sadece 8 saat canlı kalabiliyo. spermlerse 2 gün yanlış bilmiyosam. onun için erken çatlarsa kaçırabilirsin. illaki 36 saat sonra çatlıycak diye bişey yok. benim mesela bu ay iğneden yaklaşık 20 saat sonra çatladı. nerden biliyosun dersen çatlama olunca bende yumurtanın olduğu taraf çok kötü sancı yapıyo ve en önemlisi beyaz iplik gibi akıntı geliyo ve yanlızca bir sefer geliyo bu akıntı. sen de dikat et akıntını takip et ve sakııınnnn riske atma gün aşırı değil, hergün yap
sengözlerimebaksanab

saoll özlem haklısın bencede riske atmıyım hıç.bugun sankı kasıklarımdsa cok hafıf bı agrımı sancı mı garıp bısy var ama cok hafıf anlamadım.dun oldugma gore en iisi bugun baslamak evet evet ck haklısn.çoooookkk saoll özlem :1hug: hergun ilişkı oldugunda spermler azalıomuyömus ole dıolar dogrumu bu ???

merhaba bayanlar size birşey sormak istiyorum ben düngece ovitrelleyi yaptırmak için acile gittim ve bu iğnenin koldanda yapılabileceğini söylediler ve koldan yaptılar sizin bu konuda bi bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim kafamçokkarıştı

merhaba kızlar
sizlerle taışmıyoruz ben eskilerdenim ama bi türlü hamile kalamadıgım için
sitedende biraz uzak kalmak istedim eski arkadaşlr varsa beni hatırlarlar belkide
sizin yardımınıza ihtiyacım dün semiha şakir hastanesine gittim doktor degiştiridim
yıllardır batı bahata gidiyordum ama bıraktım artık doktor beni muayene ettikden sonra
tüp bebek bölümüne yolladı aşılama yapılcak addetinin 1.günü ara 3.günü gel dediler dosya falan açılcakmış herelde ben bu konu hakkında hiç bi şey bilmiyorum nasıl bir tedavi süreci başlıycak ne
olur bana anlatın aşılama nasıl yapılıyor önce ilaç falanmı kullanıcam ne olur bilenler anlatsın

demek havada yakaladın he alemsin vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı yeni yılın ilk hamiş adayı seni şimdiden tebrik ediyorumalkisalkisalkis
inşallah canım bu ay tutar.

canım ne güzel şeyler söylemişsin benim için...valla inşallah dediğin gibi olur :)
walla okuduklarımdan gülerek şunu anlıyorum :)
özel günlerde riske atma gün aşırı deil her gün hergece:)

olmayan günleri zevk hanesine yazarız :)

ohh ohhh zemuszemus kaydirigubbakcemile2 sositososito alkisalkisalkis

valla öyle diyolar hep. ama çoğu doktor hergün diyo. hatta benim bu ay gittiğim doktor, çatlama h.sonuna geldiği için sakın eve misafir falan çağırma, bütün haftasonunu kendinize ayırın ve bol bol birlikte olun dedi. ya aslında gitcek olan zaten 1 tane sperm. onun için ertesi gün kaç tane çıkmış pek de önemli değil bence.

aynen öyle canım :)

benim bildiğim doktorun farklı bişey demezse kalçadan yapılıyo olması. ama koldan da olsa bişey olmaz heraldeCADIARZU

kendi doktoruna bi sor yine de belki bakarsın bitane daha yaptır ya da gel bakalım der

kızlar adetlerim düzensiz pko olduu için biliyorsunuz . ben şimdi yumurtlama günüümü nasıl bilipte 11-19. günler arasını tutturcam ..??? ovülasyon testlerini okudum. onun için her gün test yapmam gerek maşallah pek de pahalılar. 5lisi 30 tlfalan . bana 125li alan lazım denk getirmem için. bi de öyle pskiolojim bozulur . gebelki testleri bile dağıtıyor saolsunlar:)
doktoruma gitsemmi diyorum perşembe günü 3.günolcak ya? yada bu ay 5. gün klomne başlasam , kendim 11-19. güleri saptasam ateşime baksaamm; akıntımı kontrol etsem falan bu ay böyle kendi kendime ayarlasam ..tutarsaaaa tutar tutmazda öbür ay tıpış tıpış doktora :)

ne dersiniz bi kararsızıım . her ay koşarak giderdim doktura bu ay hiç canım almıyor aynı şeyleri duycam diye galiba. isteksizim ..
bana bir tavvsiyeeee.

************************************************************************************************************************
kızlar adetlerim düzensiz pko olduu için biliyorsunuz . ben şimdi yumurtlama günüümü nasıl bilipte 11-19. günler arasını tutturcam ..??? ovülasyon testlerini okudum. onun için her gün test yapmam gerek maşallah pek de pahalılar. 5lisi 30 tlfalan . bana 125li alan lazım denk getirmem için. bi de öyle pskiolojim bozulur . gebelki testleri bile dağıtıyor saolsunlar:)
doktoruma gitsemmi diyorum perşembe günü 3.günolcak ya? yada bu ay 5. gün klomne başlasam , kendim 11-19. güleri saptasam ateşime baksaamm; akıntımı kontrol etsem falan bu ay böyle kendi kendime ayarlasam ..tutarsaaaa tutar tutmazda öbür ay tıpış tıpış doktora :)

ne dersiniz bi kararsızıım . her ay koşarak giderdim doktura bu ay hiç canım almıyor aynı şeyleri duycam diye galiba. isteksizim ..
bana bir tavvsiyeeee.

*************************************************************************************************************************

Kızlar facebook'a üye olan ve olmayan tüm arkadaşlarım Facebookta KK KARDEŞLİĞİ grubunu kurduk. Herkesi bu gruba davet ediyorum. Daha yakından tanışmak ve paylaşımlarımızı genişletmek için tüm arkadaşlarımı önce facebook'a daha sonra da KK KARDEŞLİĞİ grubumuza katılmaya davet diyorum..

Canım klomen iyi bir seçim ama kendi kendine değil... doktorum geçen gün dedi mesela birisi öyle kendi kendine başlamış 5. gün den itibaren günde 3 tane içmiş daha iyi etki etsin diye... Ama sonu yine doktora koşmak olmuş çünkü kocaman bir kisti oluşmuş.doz fazla gelmiş..
Bende korkunun ecele faydası yok... önümüzdeki aya gideceğine bu ay git hemen ve bilinçli bir şekilde tedavşi uygulamış ol.Sonuçları senin için daha kötü olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…