Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benim bildiğim doktorun farklı bişey demezse kalçadan yapılıyo olması. ama koldan da olsa bişey olmaz heraldeCADIARZU

kendi doktoruna bi sor yine de belki bakarsın bitane daha yaptır ya da gel bakalım der

teşekürler cvp için doktorumla görüştüm ovitrelle cilt altı olduğu için koldanda yapılabileceğini söyledi

çok basit bir cevabı var üşenmeyip hergün bebiş çalısacaksın kikikikik:)))))sırnaşık şey

ben katıldım

canımmm aynı belrtiler bende var bende dün olmalıydım olmadım bişi mi var acaba yaaaaa deli cıkıcammmmmmmm bilen varsa yanıtlasın kızlaaaaarrrr

canım sen kan tahlili yaptırmayı düşünüyomusun.ben düşünüyorum ama dr.um daha belli olmaz dedi.6 aralıkta adet oldun 6 ocağa kadar beklicez dedi sakin ol panik yapma dedi.dr.a kolaydı sanki diyesim geldi ama demedim tabii.bugün olmadım perşembe gününü geçirirsem adet olmadan inanılmaz rahatlicam canım.umarım yeni yıla mutlu haberlerle gireriz canım öyle olursa ömrümün en güzel yeni yılına gircem tam tersi olursa eğer yıl başına ağlayarak gircek gibiyim.gün geçtikçe umudum çoğalıyo çünkü.okulda ders bile anlatamaz oldum.aklım fikrim adet olmayım diye dua ediyorum aklım hep orda.allah yardım etsin ikimizede.

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.umarım güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin.bebişinede sağlıklı bir şekilde kavuşursun umarım.canım sana bir sorum olacak kan tahlilini adetin kaç gün geçtikten sonra yaptırdın.bide benim dün olmam gerekiyordu ama daha olmadım( umarımda olmam)ben kan tahlilini şimdi yaptırsam doğru sonucu alabilirmiyim acaba ?

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
çok ama çok sevindim
bizede dua et olurmuopuyorumnanaktan

hayır canım en az 3 -5 gün geçsin emin olmak için ben 8, günü yaptırdım birazdaha bekle kafana takma inşallah hamilesindir ben bu ay hiç beklemiyodum

portekizli hyırlı uğurlu olsun
inş. sağlıkla kavuşursunuz bebeğinle
biraz anlatsana nasıl gelişti bu süreç
ne kadardır istiodun?

buarada bende çatlatma iğnemi oldum biraz önce
2 yumurtam varmış (3 gün önce 1 tane görünmüştü ama bugün iki tane göründü)
biri 19mm dieri 20 mm miş
birbirimize dua edelim inş.

buarada bende çatlatma iğnemi oldum biraz önce
2 yumurtam varmış (3 gün önce 1 tane görünmüştü ama bugün iki tane göründü)
biri 19mm dieri 20 mm miş
birbirimize dua edelim inş.

canım hakkında hayırlısı olsun benim geçen ay iğneler işe yaramadı bu ay tekrar denedik umarım senin birkerede olur zaten bi tanesi 20 mm olmuş kesin tutar gibi geliyo iyi değerlendir bu günlerini

portekizli hyırlı uğurlu olsun
inş. sağlıkla kavuşursunuz bebeğinle
biraz anlatsana nasıl gelişti bu süreç
ne kadardır istiodun?

canım inanırmısın bu ilk tedavim ilkez kullaandım bu ilacı daha önce 6 ay korunmadım doktora gittim polikistik over var dedi ama umudumu yitirmedim doktorora dün anemle gittik ve anneme dediki kızınız çok olumlu ve pozitif bir insan oyüzden ilaca olumlu yanıt verdi dedi ne olur sizde olumlu olun atın kafanızdan ve YÜCE RABBİME SIĞININ

canım hakkında hayırlısı olsun benim geçen ay iğneler işe yaramadı bu ay tekrar denedik umarım senin birkerede olur zaten bi tanesi 20 mm olmuş kesin tutar gibi geliyo iyi değerlendir bu günlerini

canım benim bu 2. denemem
ilki 2 ay önce oldu 3 yumurtm vardı onlarda 16,19.20 mm di ama olmadı
geçen ay kullanmadık bu ay tekrar başladık inş. hakkımzda hayırlsı olur

ne güsel canım ilk denemende olmuş
bende de çikolata kisti var
bende aman aman takmıorum kafaya daa 24 yaşındayım hayırlısıyla olur diorum
ama tamamende çıkmış diil aklımdan
inş. güsel bi 9 ay geçirirsin

benim bildiğim doktorun farklı bişey demezse kalçadan yapılıyo olması. ama koldan da olsa bişey olmaz heraldeCADIARZU

kendi doktoruna bi sor yine de belki bakarsın bitane daha yaptır ya da gel bakalım der

bu ignenin özelligi deri altına yapılıyor olması ve deri altı için en uygun yerler ilk basta sol kol üstü karın kalca ve diz kapagının arkası ama en uygnu sol kol cogu doktor kalca diyor ama kol en iyisi ilaçtada öyle yazıyor zaten tıbbi bi terimle netten aratırdım ben

kızlar ben igne vurulalı bugun tam 2 hafta oldu ve hala gögüslerim cok hassas kasıklarımda dolgunluk ve agrı var gaz var niyedir acaba bilen varmıııkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…