benim bildiğim doktorun farklı bişey demezse kalçadan yapılıyo olması. ama koldan da olsa bişey olmaz heraldeCADIARZU
kendi doktoruna bi sor yine de belki bakarsın bitane daha yaptır ya da gel bakalım der
************************************************************************************************************************
kızlar adetlerim düzensiz pko olduu için biliyorsunuz . ben şimdi yumurtlama günüümü nasıl bilipte 11-19. günler arasını tutturcam ..??? ovülasyon testlerini okudum. onun için her gün test yapmam gerek maşallah pek de pahalılar. 5lisi 30 tlfalan . bana 125li alan lazım denk getirmem için. bi de öyle pskiolojim bozulur . gebelki testleri bile dağıtıyor saolsunlar:)
doktoruma gitsemmi diyorum perşembe günü 3.günolcak ya? yada bu ay 5. gün klomne başlasam , kendim 11-19. güleri saptasam ateşime baksaamm; akıntımı kontrol etsem falan bu ay böyle kendi kendime ayarlasam ..tutarsaaaa tutar tutmazda öbür ay tıpış tıpış doktora :)
ne dersiniz bi kararsızıım . her ay koşarak giderdim doktura bu ay hiç canım almıyor aynı şeyleri duycam diye galiba. isteksizim ..
bana bir tavvsiyeeee.
*************************************************************************************************************************
kızlar facebook'a üye olan ve olmayan tüm arkadaşlarım facebookta kk kardeşliği grubunu kurduk. Herkesi bu gruba davet ediyorum. Daha yakından tanışmak ve paylaşımlarımızı genişletmek için tüm arkadaşlarımı önce facebook'a daha sonra da kk kardeşliği grubumuza katılmaya davet diyorum..
merhaba kızlar
sizlerle taışmıyoruz ben eskilerdenim ama bi türlü hamile kalamadıgım için
sitedende biraz uzak kalmak istedim eski arkadaşlr varsa beni hatırlarlar belkide
sizin yardımınıza ihtiyacım dün semiha şakir hastanesine gittim doktor degiştiridim
yıllardır batı bahata gidiyordum ama bıraktım artık doktor beni muayene ettikden sonra
tüp bebek bölümüne yolladı aşılama yapılcak addetinin 1.günü ara 3.günü gel dediler dosya falan açılcakmış herelde ben bu konu hakkında hiç bi şey bilmiyorum nasıl bir tedavi süreci başlıycak ne
olur bana anlatın aşılama nasıl yapılıyor önce ilaç falanmı kullanıcam ne olur bilenler anlatsın[/QU
MERHABA EMEL BEN SENI HATIRLIYORUM ASILAMA YAPTIRACAKSAN YEDITEPE UNIV HASTANESINI TAVSIYE EDERIM PROF CEM FICICIOGLU COK IYI BIR HEKIM ASILAMAYIDA ARKADASLARIMDAN DUYDUM YUMURTA ARTIRICI ILAC VERILIYORMUS KLOMEN TARZI YADA GOBEKTEN YAPILAN IGNELER VE YINE YUMURTLAMA ZAMANI CATLATMA IGNESI YAPILIYORMUS SONRASINDA ISE OZEL KANUL VASITASI ILE YIKANMIS SPERMLER SANA ENJEKTE EDILIYORMUS BEN BU KADAR BILIYORUM
merhaba kızlar
sitedende biraz uzak kalmak istedim eski arkadaşlr varsa beni hatırlarlar belkide
sizin yardımınıza ihtiyacım dün semiha şakir hastanesine gittim doktor degiştiridim
yıllardır batı bahata gidiyordum ama bıraktım artık doktor beni muayene ettikden sonra
tüp bebek bölümüne yolladı aşılama yapılcak addetinin 1.günü ara 3.günü gel dediler dosya falan açılcakmış herelde ben bu konu hakkında hiç bi şey bilmiyorum nasıl bir tedavi süreci başlıycak ne
olur bana anlatın aşılama nasıl yapılıyor önce ilaç falanmı kullanıcam ne olur bilenler anlatsın[/QU
MERHABA EMEL BEN SENI HATIRLIYORUM ASILAMA YAPTIRACAKSAN YEDITEPE UNIV HASTANESINI TAVSIYE EDERIM PROF CEM FICICIOGLU COK IYI BIR HEKIM ASILAMAYIDA ARKADASLARIMDAN DUYDUM YUMURTA ARTIRICI ILAC VERILIYORMUS KLOMEN TARZI YADA GOBEKTEN YAPILAN IGNELER VE YINE YUMURTLAMA ZAMANI CATLATMA IGNESI YAPILIYORMUS SONRASINDA ISE OZEL KANUL VASITASI ILE YIKANMIS SPERMLER SANA ENJEKTE EDILIYORMUS BEN BU KADAR BILIYORUM
çok teşekür ederim
bende seni hatırlıyorum :)
canımmm aynı belrtiler bende var bende dün olmalıydım olmadım bişi mi var acaba yaaaaa deli cıkıcammmmmmmm bilen varsa yanıtlasın kızlaaaaarrrr
canlarım ben hamileyim bu mutluluğu paylaşmak istedim sizle kafayı takmayın bırakın kendi haline ilk kez kullandım yumurtlama ilacını ve doktor bana polikistiksin dedi kızlar bugün kan testinde kesin sonucu aldım artık tek duvam sizsiniz tabi bide yavrumu sağlıkla kucağıma almak
canlarım ben hamileyim bu mutluluğu paylaşmak istedim sizle kafayı takmayın bırakın kendi haline ilk kez kullandım yumurtlama ilacını ve doktor bana polikistiksin dedi kızlar bugün kan testinde kesin sonucu aldım artık tek duvam sizsiniz tabi bide yavrumu sağlıkla kucağıma almak
canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.umarım güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin.bebişinede sağlıklı bir şekilde kavuşursun umarım.canım sana bir sorum olacak kan tahlilini adetin kaç gün geçtikten sonra yaptırdın.bide benim dün olmam gerekiyordu ama daha olmadım( umarımda olmam)ben kan tahlilini şimdi yaptırsam doğru sonucu alabilirmiyim acaba ?
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
çok ama çok sevindim
bizede dua et olurmuopuyorumnanaktan
merhaba kızlar
canım geçmiş olsun noldu biz senin ikiz haberlerini bekliyoduk geçmişi okumadım çok uzun sayfalar bide benimde sultançiftliğindeki bahat hastanesiyle ilgili sorun yaşamıştım kesinliklikle birdaha onlara gitme kızıma hamileliğimde oraya gidiyodum dr. sahibi bahat beydi önce kızım için hep erkek dedi onu kafama takmıyorum 6.5 aylık hamileyken suyum geldi hemen gittik tabi bahat bey teşrif etmedi doğumhanede kim varsa o baksın dedi şimdi ismini hatırlamıyorum hemen beni aldılar ultrasonla baktı bi anneye denilmemesi gereken şeyi söyledi bebek yaşamaz boşuna bekleme dedi şok geçirdim sonra yatırdılar serum felan su takibi yaptılar ama 2 saat sürdü he bide özel diye gittim sigortadan beter 3 kişilik odada yatırdılar aynı odada 3 kadın bide gece yarısı tanımadığın adamlar geliyo senin bacakların havada çok kötüydü sonra bekle dur bi hemşire yada dr. gelip herşey nasıl gidiyo diye baksın 2 gün yattım akşamı kimse gelmeyince kolumda serum şişesi kalktım bide taburcu etmiyolar gelip ilgilenende yok serum şişesini çekip fırlattım öyle taburcu oldum biraz uzattım canım ama bilgin olsun istedim sonra devlet hastanesine gittim çalışmıcaksın dedi bende işi bıraktım tam gününde doğurdum kızımı bide sonradan duydum bahat hastanesi günü gelmeyen bebekleri öldü diye doğurtup ceninlerden aldıkları bir maddeyle ruj yapan bir firmaya satıyolarmış bilmiyorum ne kadar doğru o günden beri ruj kullanmıyorum sadece parlatıcı bilgin olsun istedim
buarada bende çatlatma iğnemi oldum biraz önce
2 yumurtam varmış (3 gün önce 1 tane görünmüştü ama bugün iki tane göründü)
biri 19mm dieri 20 mm miş
birbirimize dua edelim inş.
portekizli hyırlı uğurlu olsun
inş. sağlıkla kavuşursunuz bebeğinle
biraz anlatsana nasıl gelişti bu süreç
ne kadardır istiodun?
canım hakkında hayırlısı olsun benim geçen ay iğneler işe yaramadı bu ay tekrar denedik umarım senin birkerede olur zaten bi tanesi 20 mm olmuş kesin tutar gibi geliyo iyi değerlendir bu günlerini
canım inanırmısın bu ilk tedavim ilkez kullaandım bu ilacı daha önce 6 ay korunmadım doktora gittim polikistik over var dedi ama umudumu yitirmedim doktorora dün anemle gittik ve anneme dediki kızınız çok olumlu ve pozitif bir insan oyüzden ilaca olumlu yanıt verdi dedi ne olur sizde olumlu olun atın kafanızdan ve YÜCE RABBİME SIĞININ
benim bildiğim doktorun farklı bişey demezse kalçadan yapılıyo olması. ama koldan da olsa bişey olmaz heraldeCADIARZU
kendi doktoruna bi sor yine de belki bakarsın bitane daha yaptır ya da gel bakalım der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?