canım ikinci kez kullanıcam bakalım insallah ileri tetkiklere gerek kalmaz seninde hayırlı olsun
tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini darısı bizlere artık ne güzel bu bek çektirme olayı nasıl bişey yaa ağrı yapmıyormu çekerlerken peki ?Merhaba Arkadaşlar bende eskilerdenim yaklaşık 3 ay önce rahim filmi çektirdim sonrasında nete gelmez oldum. Filimden 3 ay önce klomen kullandım sonrasında 1 ay ara verdim ve 2. ay kullandım yani aralık ayında adet tarihim 30 kasımdı ve 30 aralıkta bekledim ama olmadım bugün 6 gün geçti ve doktora gittim HAMİLE olduğumu öğrendim. Çok sevindim AMA
herkes yazıyor bana arkadaşlar hep söylüyordu Bırak diye ve ben bu ay gerçekten bıraktım ve olursa olur olmazsa olmaz dedim ve şimdiye kadar sayısını unuttum idrar testşi yaptım ve hep üzüldüm Bu ay dedimki yapmıyacağım ve Olursa da olmazsa da Rabbim sana şükürler olsun diyeceğim dedim. Bunu hep söylüyordum ama bu ayki kadar rahat hiç söylemedim. Arkadaşlar gerçekler rahat olun Rabbim bunun gününü biliyor biz ne yapsak faydasız.
Birde sizinle paylaşmak istediğim bişey var : Arkadaşlar benim bi yaşlı yengem var onunla konuştum bana dedi ki bak kızım belini çektir belki de belinde açıklır vardır doktorlar bunu bilemez ben çok kişinin çektim ve O ay hamile kaldı dedi. Ben tamam dedim. ve yengem hep dedi ki bu ay hamile kalacaksın!!!Ama farklı şehirlerdeyiz Anneme anlattı ne yapması gerektiğini ve eşimde biliyormuş bunlar belimi çektiler yattım yarım saat sonrasında ilişki ye girdim. Kızlar sizde deneyin Birde ben çok dua arkadaşlarım falan seferber olduk yani. Rabbim e şükürler olsun verdi.
3 haftalık hamileyim. Rabbim den dileğim hepinize versin inşallah İnanın foruma gelmiyorum ama hep dualarımda sizleride söylüyorum.
Beni bu hamile listemize yazarmısınız arkadaşlar?
amin canım hepimizede hayırlısı olsun inşallah bizde bu ay hamile kalırızda annelik duygusunu tadarız canım tek duam bu hepimiz için hayırlısını versin canım:1hug:
Hayılı olsun canım gözün aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlerin başına...:Saruboceq:
tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini darısı bizlere artık ne güzel bu bek çektirme olayı nasıl bişey yaa ağrı yapmıyormu çekerlerken peki ?
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
*************KLOMEN VEYA GONAPHENE ıLE HAMıŞ KALANLAR**************
KıM................................NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARıHı
1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: K LOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YıĞıDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek:ecrin_bebek:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek:ecrin_bebek:
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek:ecrin_bebek:
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek:ecrin_bebek:
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek:ecrin_bebek:
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek:ecrin_bebek:
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::ıLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::ıLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMıN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıL AÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NıSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( ıKıZı OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
83.BEBEĞıMıZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::ıLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::ıLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::ıLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::ıLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA ıĞNESı
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN(ıKıZı OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::ıLAÇSIZ[ 105.cansam:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLÇSIZ
**********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
:Saruboceq: :Saruboceq:a.s. a.s. ARALIK AYI LıSTESı :Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.
ayse_73::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: 2 ARALIK
deryarcan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :3 ARALIK
kukuleta09::::::::::::::: ::::::::::::::::: ::::::: 9 ARALIK
nurtopu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::15 ARALIK
narin_yarim:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::20 ARALIK
rufeyde serra:::::::::::::::::::::::::::::::.:::: 21 ARALIK
minikcan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 ARALIK (tüp bebek yapılacak)
M.A.K::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::23 ARALIK
Sevilhan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ARALIK[/I
hasankeyf::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::28 ARALIK
MaviYeşil1999::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
sekerkiz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :29 ARALIK
clarita::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::29 ARALIK
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 ARALIK
damlam123::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
kelebekAfyon::::::::::::::::::::::::::::::::::
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
mugemugemuge:::::::::::::::::::::::::::::
ceydammm:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
hoşseda::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
deniz3534:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
uhde:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
Enikazya::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Black20::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
:Saruboceq::Saruboceq:a.s.2010 OCAK AYI LıSTESıa.s.:Saruboceq::Saruboceq:
meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK
Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
emine kaya ::::::::::::::::::::::::::::::: 7 OCAK
ipekyol51::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
A&S::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK
Özlem147::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK
zazez:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
kuzu84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
SULTAN1984:::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
zeyno1981:::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
penyez26:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::
DEYABERıL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29OCAK
ŞUBAT AYI LıSTEMıZ
serslo::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 ŞUBAT
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****
MAAŞALLAH LıSTEMıZE
serselo gunaydınn nbrrrr[/QUO
canım iyiyimbayanssulusmile siz nasılsınız sen ve bebiş
serselo gunaydınn nbrrrr[/QUO
canım iyiyimbayanssulusmile siz nasılsınız sen ve bebiş
ıyıyız canım ıdare edıyoruz ıste sen neler yaptınn
yarın dr gıtcemmm aslında cumaydı 10.gun ama olsun yarın gıtcem.kızlarrrrrr dua edinn bebişim gelmiş olsunnn
yarın dr gıtcemmm aslında cumaydı 10.gun ama olsun yarın gıtcem.kızlarrrrrr dua edinn bebişim gelmiş olsunnn
gunaydın ıns gelmıstır ama cok erken gıdıyorsun geldıyse bıle bellı olmaz ancak adetının uzerınden 5- 6 gun gecıcekkı dogru sonucu alasın canımm
gunaydın cnm,ama dr 10 sonra gel demıstı bana yanı bu cuma.ben yarın gıtcem cumayı beklemıycem.pekı dr nası bakıcak ay napcak ozman.
BİZ BU SABAH DOKTORA gittik eşimle birlikte. jinekoloğum muayene etti beni yumurtalarım çokmuş ama henüz görünecek kadar büyümemişler. eşimin test sonucu onu da üzdü. keşke sana klomen demede testi isteseydim dedi. çünkü bu ay benim yumurta üretimi boşa gitmiş oldudoktor bu cümleyi kurmasada ... kocam da üroloa gitti hemen o da muayene oldu. birtakım tstler istedi hormon testleri . ama özel hastanede çoook fazla bir rakam söyleyince eşim yaptırmayalımburda dedi. araştırma hastanesinden randevu aldım. yarın oraya gidecek hem başka doktorun önerisini de duymuş olucaz test isterse de orada yaptırır artık . geri bu doktora getirir sonuçları olmazsaa.. doktor dedi ki birlikteliğiniz sırasında eşinden (benden yani) gelen bir antikor spermleri öldürücü etki yapmış olabilir ve bu da etken olabilir dedi. jinekologda sperm sayısının bu şekilde olduğu durumlarda mikroenjeksiyon yöntemini öneriyoruz ve çok başarılı sonuçlar alıyoruz dedi. onu deneyebiliriz en kötü dedi. ürolog da ilaç tedavisnin buna cevap vermeyeceğini söyledi. istediği hormon testleri ile varikusel mi değilmi onu saptayıp ; gerekecek ise ameliyat diyecek... muhtemelen de öyle görünüyor. ameliyat sonrasında %80lere kadar sayıda artış ve döllenmede %70e varan bir şans artışı oluyormuş....
kafamız karışık morallerimiz bozuk..eşim bana güç vermeye çalışıyor ama canım çok sıkkın . hatta öyle ki dün eşime ; ayrılmak istersen sana karşı gelmem bile dedim. benden kaynaklanan şeyler olduğunu hissedercesine.. o da asla böyle şey düşünme asıl benim yüzümden sen anne olamazsan diye ben üzülürüm sana bunu ancak öyle teklif ederim aa ölene kadar seninleyim dedi.
kocamı çok seviyorum , bebeğim olmasını da çok istiyorum ama Allah ikimizi bir araya getirdiğine göre ; bunları yaşadığımıza göre vardır bir hayırlısı diyorum ... Çocuğum olmasa da ANNE olmak ne bilemesem de eşim yanımda olsun yeter artık bana ...
bebeği olan sizlerden ;sizlerin hyecanından paylanırım artık ben de...
öpüyorum ....[/QUOTE
aaaaaa ama derya öyle bi yazmışsınki görende diycekki bu kızım çocuğunun olması imkansız.. dur bakalım daha yolun çok başındayız hepimiz. şunun şurasında kaç aydır bebek istiyorzki şimdiden hemen bebeğim olmuycak tavırlarına girmişsin kızıyorum heee..
herşey Allahtan sakın üzülme. Allahın zoruna gider bak. sen dua et iste yeterki o illaki zamanı gelince vericektir. herşeyin bi çaresi var. hem sen yeni evli değilmisin bakim he. ne bu kadar acele ediyon?? kocanla gez ye iç eğlen. bu arada da para biriktir ki mikro enj. yapasın. hem belli mi olur Allah'ın işi bu belkide o biriktirdiğin paralar doğm masraflarına gider :)
örnek vermim dedim ama bak duramıyorum yine. benim bi arkadaşım var. eşi de eşimin arkadaşı. adamın hepi topu 3 tane spermi vardı evlenmeden önce. sonra varikosel ameliyat oldu ama bunların hiç birinden kızın haberi yoktu. adamda ameliyattan sonra hiç kontrole falan gitmedi. velhasılkelam bunlar evlendiler ama kız hala bilmiyo. deli gibi de çocuk istiyo. bizde kıza üzülüyoruz yazık hiçbişeyden haberi yok diye. sonra geçen ay bi öğrendikki arkadaşım hamile kalmış.. inanılmaz bişeydi bizim için. Allahın bi mucizesi.
eğer onların hiç ama hiç doktora gitmeden bebekleri oluyosa bizim de illaki bi gün olucak. normal yolla yada tüp bebekle. onun için artık topla kendini ve sakın düşünme.
Canım kanda bHcg baktırır muhtemelen vede vajinal ultrason ile rahim duvarına bakar kalınlaşma ve şekil değişikliği var mı diye. İnşallah güzel haberlerle gelirsin ve bana umut olursun.
BİZ BU SABAH DOKTORA gittik eşimle birlikte. jinekoloğum muayene etti beni yumurtalarım çokmuş ama henüz görünecek kadar büyümemişler. eşimin test sonucu onu da üzdü. keşke sana klomen demede testi isteseydim dedi. çünkü bu ay benim yumurta üretimi boşa gitmiş oldudoktor bu cümleyi kurmasada ... kocam da üroloa gitti hemen o da muayene oldu. birtakım tstler istedi hormon testleri . ama özel hastanede çoook fazla bir rakam söyleyince eşim yaptırmayalımburda dedi. araştırma hastanesinden randevu aldım. yarın oraya gidecek hem başka doktorun önerisini de duymuş olucaz test isterse de orada yaptırır artık . geri bu doktora getirir sonuçları olmazsaa.. doktor dedi ki birlikteliğiniz sırasında eşinden (benden yani) gelen bir antikor spermleri öldürücü etki yapmış olabilir ve bu da etken olabilir dedi. jinekologda sperm sayısının bu şekilde olduğu durumlarda mikroenjeksiyon yöntemini öneriyoruz ve çok başarılı sonuçlar alıyoruz dedi. onu deneyebiliriz en kötü dedi. ürolog da ilaç tedavisnin buna cevap vermeyeceğini söyledi. istediği hormon testleri ile varikusel mi değilmi onu saptayıp ; gerekecek ise ameliyat diyecek... muhtemelen de öyle görünüyor. ameliyat sonrasında %80lere kadar sayıda artış ve döllenmede %70e varan bir şans artışı oluyormuş....
kafamız karışık morallerimiz bozuk..eşim bana güç vermeye çalışıyor ama canım çok sıkkın . hatta öyle ki dün eşime ; ayrılmak istersen sana karşı gelmem bile dedim. benden kaynaklanan şeyler olduğunu hissedercesine.. o da asla böyle şey düşünme asıl benim yüzümden sen anne olamazsan diye ben üzülürüm sana bunu ancak öyle teklif ederim aa ölene kadar seninleyim dedi.
kocamı çok seviyorum , bebeğim olmasını da çok istiyorum ama Allah ikimizi bir araya getirdiğine göre ; bunları yaşadığımıza göre vardır bir hayırlısı diyorum ... Çocuğum olmasa da ANNE olmak ne bilemesem de eşim yanımda olsun yeter artık bana ...
bebeği olan sizlerden ;sizlerin hyecanından paylanırım artık ben de...
öpüyorum ...
Canımm valla sen kendi kendine hükmü vermişsin idamı kesmişsin... Olmaz ki böyle.. Bak arkadaşımın ablası 2-3 sene çocuk sahibi olmak için çabaladı... 3 kere tüp bebek denemesi yapıldı bu konuda iyi bir hastanede fakat hep hüsranla sonuçlandı.Geçen yıl arkadaşım doğum yapacağı sıra ablası da Ankaraya geldi ve burada infertilite konusunda çok uzman bir doktora gittiler. Sorunları erkekteydi.çocukken testisi aşağı inmemiş eşinin ve bu farkedilmemiş geç müdehale edilmiş.testis vücut sıcaklığında kaldığı için spermlerin çoğu ölüydü.canlı olanlarda hareketsizdi ve sayıları çok azdı.Arkadaşımın doğum yaptığı hafta ablasına da mikroenjeksiyon yapıldı ve şu an biri kız biri erkek dünya tatlısı ikizleri var ablasının.
Kaldı ki mikroenjeksiyon bu tarz tedavilerdeki en basit denemelerden biri.
Lütfen artık üzülme. Bak eminim 2010 sonbaharda yada 2011 in ilk aylarında bebişini veya bebişlerini kucaklamış olacaksın inşallah. bizde burdan resimlerine bakıpmaaşallah diyeceğiz. :)
Oğlunun sünnet davetiyesini koyarsın buraya yerimseniben
hah şöyle yaaa... kocişine sarıl,kendini toparla... sonuçta siz öncelikle birbiriniz için evlendiniz.Kendini bu engellerle savaşmaya ve moralini asla kaybetmemeye hazırla,sonra da savaşmaya başla. Bizler hep burdayız.Her müjdeni her haberini okuyup yorumlar yapacağız.yerimseniben
Kızlar ben bugün sabah 11 de çatlatma iğnesi vuruldum 10.000mg pregnyl kalçadan... Bu sabah saat 8 gibi çalışma yapmıştık :kedi: . Doktorumda 5-6-7 Ocak sürekli ilişki demişti... şimdi akşam da çalışma yapsak sperm kalitesi düşer mi? yoksa yarın sabah mı yapsak?
Çatlamanızı hissetmiş miydiniz siz?
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?