Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım ikinci kez kullanıcam bakalım insallah ileri tetkiklere gerek kalmaz seninde hayırlı olsun

amin canım hepimizede hayırlısı olsun inşallah bizde bu ay hamile kalırızda annelik duygusunu tadarız canım tek duam bu hepimiz için hayırlısını versin canım:1hug:

tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini darısı bizlere artık ne güzel bu bek çektirme olayı nasıl bişey yaa ağrı yapmıyormu çekerlerken peki ?

amin canım hepimizede hayırlısı olsun inşallah bizde bu ay hamile kalırızda annelik duygusunu tadarız canım tek duam bu hepimiz için hayırlısını versin canım:1hug:

insallah tek duam bu zaten benimde kalırz umarım rahim filmine falan gerek kalmaz

Hayılı olsun canım gözün aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlerin başına...:Saruboceq:

Sağol canım benim Amin İnşallah en kısa sürede sizlerinde mutlu haberlerini alırız. Ama lütfen rahat bırakmak lazım çok zor ama ben bu ay yaptım ve oldu Şükürler olsun. Darısı herkesin başına inşallah...

tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişini darısı bizlere artık ne güzel bu bek çektirme olayı nasıl bişey yaa ağrı yapmıyormu çekerlerken peki ?

Sağol canım Amin inşallah. rabbim en yakın zamanda sizede versin inşallah hep dualarımdasınız bütün anne olmak isteyenler.

ben eşime bahsettiğimde ben çekerim dedi yengemin söylediği farklıydı Ama ben yattım eşim belimdeki etleri toplayıp toplayıp çekti O sırada benim belim 3 yerinden kıtlama seni geldi. Biraz acıyor ama Rahim filmi çektirdikten sonra bu hiç bişey değil olsunda yeter dedim ve ben onada bağlıyorum. Çevrenizde varsa herkese tavsiye ediyorum. Bir umut...

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Son düzenleme:
yarın dr gıtcemmm aslında cumaydı 10.gun ama olsun yarın gıtcem.kızlarrrrrr dua edinn bebişim gelmiş olsunnn

yarın dr gıtcemmm aslında cumaydı 10.gun ama olsun yarın gıtcem.kızlarrrrrr dua edinn bebişim gelmiş olsunnn

gunaydın ıns gelmıstır ama cok erken gıdıyorsun geldıyse bıle bellı olmaz ancak adetının uzerınden 5- 6 gun gecıcekkı dogru sonucu alasın canımm

gunaydın ıns gelmıstır ama cok erken gıdıyorsun geldıyse bıle bellı olmaz ancak adetının uzerınden 5- 6 gun gecıcekkı dogru sonucu alasın canımm

gunaydın cnm,ama dr 10 sonra gel demıstı bana yanı bu cuma.ben yarın gıtcem cumayı beklemıycem.pekı dr nası bakıcak ay napcak ozman.

gunaydın cnm,ama dr 10 sonra gel demıstı bana yanı bu cuma.ben yarın gıtcem cumayı beklemıycem.pekı dr nası bakıcak ay napcak ozman.

Canım kanda bHcg baktırır muhtemelen vede vajinal ultrason ile rahim duvarına bakar kalınlaşma ve şekil değişikliği var mı diye. İnşallah güzel haberlerle gelirsin ve bana umut olursun.

Canım kanda bHcg baktırır muhtemelen vede vajinal ultrason ile rahim duvarına bakar kalınlaşma ve şekil değişikliği var mı diye. İnşallah güzel haberlerle gelirsin ve bana umut olursun.

inşşş cnm dua edın ii olsun herseyyyy.))hem heyecanlıyım hem tedırgınım valla bakalım yarın gıtcem cumayı beklemıom :)))

CANIM ÇOK SAOL... ÇOK TEŞEKKÜRLER..BUGÜN DAHA İYİYİM . ŞU ANDA doktorda sıra bekliyor kocişim..heycanla çıkışınıbekliyorum...bugün benim DOĞUM GÜNÜM :)
bekliyorum bakalım belki bir güzel haber alırız...

canım tecrbe sahibi değilim ama okuduklarımdan ; bu sabah deneme yaptıysaız akşam da olabilir neticede kaliteli ve hızlı olan milyonlar her koşulda yukarı ulaşabiliyor:) sperminiz var hakkını verin olayın :) ama sabah olan iilişkideki kalite daha yüksek oluyormuş ; isterse geceyarısını bekle :) daha romantik olsun ..iş gibi değil ; zevkineee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…