Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNN...........en güzel hbrleri alman dileği ileee cnmmm yeni yasın sana tüm güzellikleri mutluluğu huzuru getirsinnn..:1hug:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNN...........en güzel hbrleri alman dileği ileee cnmmm yeni yasın sana tüm güzellikleri mutluluğu huzuru getirsinnn..:1hug:

canm benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için çok saol.... ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...

Kızlar selam beni 101. sıradan atabilirsiniz. Bebeğimin kalbi atmadı aldırmak zorunda kaldım yenisine sağlık versin mevlam. 2010 herkese sağlık, mutluluk, bol bol çocuk versin.

Kızlar selam beni 101. sıradan atabilirsiniz. Bebeğimin kalbi atmadı aldırmak zorunda kaldım yenisine sağlık versin mevlam. 2010 herkese sağlık, mutluluk, bol bol çocuk versin.

Canım Rabbim sabrını ve ardından da en kısa zamanda yeni bir bebiş versin sana... Ne kadar zor bir durum olsa da kendi kendine moral vermeye çalış. Rabbim belki bu sıkıntılarını ikiz bebişler ile mükafatlandırır yerimseniben

doğum günün kutlu olsun derya cımm
yeni yaşın sana hakkında hayırlı olna herşeyi getirsin inş.
eski yılları aratmasın hiç
mumları üflerken bizleride unutmacokacimcoook

kızlar bugun doktora gittim tahlil istemisti sonuclar güzel cıktı klomen verir dedim ama vermedi geçen ay kullandıgımın etkisi bu ayda devam ediyormus olmazsa önümüzdeki ay verecek tekrar fsh 5 cıktı nasıl sizce doktor iyi dedi ama ben yne tedirginim

özgecim hanş bu ayda mı klomen kullanıcaksın demiştim yaaa
demekki tüm dr.lar aynı düşünüo bu konuda
canım inş. en kısa zamanda bebeğinle kavuşursunz
ben fsh ı pek bilmiorum onun için yorum yaypı yanıltmak istemem
ama netten bulduğum bişi söle dio
''Bir IVF merkezinde yapılmış araştırmada, D3 FSH<15 mIU/ml olan kadınların D3 FSH değerleri 15-24.9 arasında yer alanlara göre iki kez daha fazla gebelik şansına sahip olduğu saptanmıştır. Bir başka araştırmanın sonucuna göre ise D3 FSH 20 UI/L yi geçtiğinde gebelik şansının hızla azaldığı görülmüştür.''
buna göre değerin 5 olması iii bişi gibi gözüküo

evet canım aynı düşünüyolar insallah valla artık sbır taşım catladı gelsin bebişim bna ve tabi isteyen herkese fsh ii gibi yazılanlara göre

canım benimde senin gibi oldu geçen aydan ilacın etkisi devam ediyomuş kiste dönüşmesin diye bu ay vermiyolar işl. bu ay olur bana 8 günden 18 güne kadar devam edin dedi ediyoruz bakalım nolcak hayırlısı

sağol canım annem küçükken bizim belimizi çekmişti biz altımızı ıslattık diye bu senin dediğin aynısı anneme söyleyeyim banada çeksin ama şimdi tedaviye başladık acaba çeksek zarar verirmiki bilmiyorum hayırlısı artık

Son düzenleme:

Canım bende Klomen kullanırken çektirdim Bence zararı olmaz aa bir yrıntı adetin bitip abdest aldığın gün çekilecek sonrasın da yatarsın 1 saat kadar ve ardından eşinle ilişki ... Lütfe dene bence faydası oluyo... Rabbim istesin yeterki..

Selam kizlar bu ay ilk kez klomen kulandim yarinda 14. Gun takibim vardi ama esim zaturre oldu dun hastaneye yatirdilar 3 gun burdayiz klomende bosa gitti takipte nasip olmayinca olmuyor (

kızlar selam .
sabah eşim için renkli ulrtason çektirmeye gittik. uzman rapora şunları yazdı. biz nasıl bir yorum getireceğimizi bilemedik ...ben sevindim eşim üzüldü...

Varikosel lehine anlamlı "renkli doppler US" bulgusu saptanmadı...
Bilateral epididim ekosunda sekel değişiklik ile uyumlu sonografik görünüm ; sol kaput epididiminde milimetrik boyutlu basit kist.
Sağ minimal hidrosel...

Sözlü olarak da eşime ; varikosel yok . sadece minik minik şeyler var demiş...doktorunuzla görüşün demiş..

bu kistik yapı ilaçla tedavi edilebilir bir şey midir? mikrobik bir durummudur ki spermleri öldürebiliyor???
dünkü doktorda spermiogram her zaman istenilen neticeyi vermez ve hatalı da olabilir demiş. 3-4 hafta sonra tekrar yaptır ama daha detaylı baktır demiş. tekrar denicez bu bir anlamda umut oldu bize.

sizler ne dersiniz kızlar ???

Selam kizlar bu ay ilk kez klomen kulandim yarinda 14. Gun takibim vardi ama esim zaturre oldu dun hastaneye yatirdilar 3 gun burdayiz klomende bosa gitti takipte nasip olmayinca olmuyor (

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım. Öncelikle senin ve eşinin sağlığı önemli. Sağlıklı anne ve babadan sağlıklı çocuklar meydana gelebilir ancak...
Umarım eşin de en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Canım bu konuda hiç bir fikrim yok ama en azından kistik bir durum olduğu anlaşıldı. Kadınlarda ilaçla tedavi edilebildiğimne göre küçük kistler erkeklerde de basit bir yöntemi vardır elbet. Umarım en kısa zamanda daha güzel haberler duyarız senden canım...
Bak ne güzel herşey bir sürece oturuyor ve halloluyor..

kızlar bende de garip bir his var sanki yanlış sonuç çıktı gibi... bakalım bugün 10. günüm benim yarın 11. gün doktorum gel bakalım bir demişti. walla kocişimde 1 tane de sperm olsa bu ay bu ihtimali göz ardı etmicem :) %1 bile bir ihtimaldir. ne olur ne olmaz ..belki cengaver gibi bir sperme denk gelir yakalar benim kızı :) kandırır kalbine girer :)

walla bu ay bu iş kaçmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…