Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bence doppler usg de kayde değer bi şey yok
yani normale yakın

''Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et''

Amin.

kızlar epeydir giremiyorum kk ya..öncelikle yeni hamilelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum ve hamile olmayı umutla bekleyenler için dee bebiş dolu bir 2010 diliyorum.
nazancıım, seldam, balsuratım yoksunuz göremedim sizi..
bu arada ben yine kırmızıları gördüm valla..hatta karaları gördüm demek istiyorum:)) tam 18 ay oldu ümitle bekleyeli ama kısmet ne diyelim değil mi..
şubat için beni 1 şubat olarak yazabilirsiniz canlarım..siz yazmaktan bıkmadınız, ben de söylemekten her ay:))) sağlık olsun dimi..
çok öpüyorum hepinizi.
sevgilerimle

bence doppler usg de kayde değer bi şey yok
yani normale yakın

CANIM GERÇEKTENMİ ? BİLİYOR musun yorumunu bu ultrasonun ??? walla rapordakilerin hepsini yazıp bir doktora mail attım . bu sonuçlara göre doku altından sperm alınarak mikroenjeksiyon yöntemi uygundur diye yazmış . yani sanki sperm hiç üretilmiyor gii doku altına geçirmiş olayı... ne ameliyat ne ilaç tedavisi bişey dememiş. o yüzden yarın kan sonuçlarını alalım da doktora bir göstericek inşallah eşim. a işleri de yoğun onunda benim de doktorlar parça parça istiyor ya böyle şeyleri kaç güne yayıldı walla. pazartesiden beri mütemadiyen her gün doktordayız.

kist basit kistmiş yani önemli değil, sekel değişiklik önceden enfeksiyon ya da travma geçirdiğini düşündürebilir ama şu anda aktif bi şey değil demek. hidroselde testislerde biraz sıvı var demek

slm arkadaşlar ben pek nete giremiyorum ama arada takip edebildiğim kadar yazdıklarınıza bakmaya çalışıyorum.size bisorum olucak cvplarsanız sevinirim klomen ve iğne olmuştum ilk defa ama bugün kırmızılar geldi benim dr rahimde polip var dedi aybaşın bittikten sonra gel anastezi yaparak alıcam dedi hamileliğe engel olur dedi benim gibi aranızda polip olup aldıran varmı aldırdıktan sonra iyi sonuçlandımı acaba. bilmiyorumkismile

Canım kanda bHcg baktırır muhtemelen vede vajinal ultrason ile rahim duvarına bakar kalınlaşma ve şekil değişikliği var mı diye. İnşallah güzel haberlerle gelirsin ve bana umut olursun.
slm kızlarr bugun dr gıttım muane ettı benı yumurtlama olmuş cok ii dedı inş tutar tutmuştur dedi. şimdi reglımı beklıycem.eger kırmızılar gelmezse 20 sınde gıtcem.gelırse reglımın 3. gunu gıtcem.dr sordum nezaman oldu pekı yummurtlama dedım bugunluk degıl bıkaç gunu var 2 3 gun oncesı falan dedi.kızlarrrrrrrr duaaaaaa edın nolur tutmuş olsunnnnn.gecen aralık 15 te reglı oldum 1 hafta var off gecmek bılmezz şimdi gunler

Canım umarım tutmuştur.Bende bugünlerde heyecan içindeyim. Acaba tuttu mu diye merak ediyorum.. 2 Gün önce çatlatma iğnemi vurulmuştum. Kendimi dinlemekte istemiyorum aslında. Rabbim bu çabalarımızı sonuçsuz bırakmaz inşallah :Saruboceq:

Canım peki kanda falan bakmadı mı Bhcg değerine? yada rahimde kalınlaşma falan görmedi mi?

canım inşallah mutlu haberi en kısa zamanda alırsın.sana bi tavsiyede bulunayım sakın ha sakın kendini koşullama insan sürekl, düşününce kendi başına belirtiler görmeye başlıyo ve bunu hamilelik belirtisi diye tanıyı hemen koyuyo.daha sonrasında da diğer aylardan daha çok üzülüyo.benim yıl başında başıma geldi.onun için yapması zor biliyorum ama kendine başka uğraşlar bul kafanı dağıt.umarım bebiş seni fazla zorlamadan hemen gelir.

mrb kızlar size bir sorum olacak.ben cumartesi günün rahim filmi çektircem.ben ssk lıyım normalde tedavimi özel hastede yaptırıyorum.rahim filmini de özel hastahanede çektircem.benden 180 tl. istediler.sizce normalmi fiyatı yoksa banamı çok geldi anlamadım.fikri olan arkadaşlar lütfen hemen yazarsanız sevinirim

aminn

inşşş cnmm.senınde guzel hbrlerını alcam inşşşşş.Rabbimiz sesimizi duyarr inş.cnm bakmadı kanda sadece muade ettı (alttan baktı )sen nezaman gıtcen kontrole dr nezman cagırdı cnm

inş canım günler uzun gelıcek smdı hep.evet haklısın cok kendıme baska ugraslar bulcam bu hafta.insan cok sartlanınca tersını kabllenmek dahada zor olur heralde.Rabbımız dualarımı,dualarmızı kabul etsın inşş zorlamaz cnm:Saruboceq:

Canım peki kanda falan bakmadı mı Bhcg değerine? yada rahimde kalınlaşma falan görmedi mi?

kanka cıkarmıydı acaba !!öle bakmadı valla yaff
yanı ben yaptırsam gıdıp kan testı cıkar mı bellı bsy yanı varmıdır yokmudur.ama dr yumurtlama olmuş yumoslarım catlamış.tutmustur inşş dedii

inşşş cnmm.senınde guzel hbrlerını alcam inşşşşş.Rabbimiz sesimizi duyarr inş.cnm bakmadı kanda sadece muade ettı (alttan baktı )sen nezaman gıtcen kontrole dr nezman cagırdı cnm

doktor direkt bir tarih vermedi bana... ama ben şu an progestan almaya devam ediyorum 15 gün boyunca alıcam bittiğinde adet olursam zaten tutmamış demektir eğer olmazsam tutmuş ve sıkı sıkıya tutunmuş demektir Ve inşallah 2. seçenek olur. Fakat ben 13-14 gün sonra kanda baktırmayı düşünüyorum.

çatlatma iğneni ne zaman vurulmuştun canım? çünkü gebelik kanda 4. yada 5. gün kesin çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…