kızlar selam .
sabah eşim için renkli ulrtason çektirmeye gittik. uzman rapora şunları yazdı. biz nasıl bir yorum getireceğimizi bilemedik ...ben sevindim eşim üzüldü...
Varikosel lehine anlamlı "renkli doppler US" bulgusu saptanmadı...
Bilateral epididim ekosunda sekel değişiklik ile uyumlu sonografik görünüm ; sol kaput epididiminde milimetrik boyutlu basit kist.
Sağ minimal hidrosel...
Sözlü olarak da eşime ; varikosel yok . sadece minik minik şeyler var demiş...doktorunuzla görüşün demiş..
bu kistik yapı ilaçla tedavi edilebilir bir şey midir? mikrobik bir durummudur ki spermleri öldürebiliyor???
dünkü doktorda spermiogram her zaman istenilen neticeyi vermez ve hatalı da olabilir demiş. 3-4 hafta sonra tekrar yaptır ama daha detaylı baktır demiş. tekrar denicez bu bir anlamda umut oldu bize.
sizler ne dersiniz kızlar ???
''Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et''
bence doppler usg de kayde değer bi şey yok
yani normale yakın
slm kızlarr bugun dr gıttım muane ettı benı yumurtlama olmuş cok ii dedı inş tutar tutmuştur dedi. şimdi reglımı beklıycem.eger kırmızılar gelmezse 20 sınde gıtcem.gelırse reglımın 3. gunu gıtcem.dr sordum nezaman oldu pekı yummurtlama dedım bugunluk degıl bıkaç gunu var 2 3 gun oncesı falan dedi.kızlarrrrrrrr duaaaaaa edın nolur tutmuş olsunnnnn.gecen aralık 15 te reglı oldum 1 hafta var off gecmek bılmezz şimdi gunlerCanım kanda bHcg baktırır muhtemelen vede vajinal ultrason ile rahim duvarına bakar kalınlaşma ve şekil değişikliği var mı diye. İnşallah güzel haberlerle gelirsin ve bana umut olursun.
slm kızlarr bugun dr gıttım muane ettı benı yumurtlama olmuş cok ii dedı inş tutar tutmuştur dedi. şimdi reglımı beklıycem.eger kırmızılar gelmezse 20 sınde gıtcem.gelırse reglımın 3. gunu gıtcem.dr sordum nezaman oldu pekı yummurtlama dedım bugunluk degıl bıkaç gunu var 2 3 gun oncesı falan dedi.kızlarrrrrrrr duaaaaaa edın nolur tutmuş olsunnnnn.gecen aralık 15 te reglı oldum 1 hafta var off gecmek bılmezz şimdi gunler
slm kızlarr bugun dr gıttım muane ettı benı yumurtlama olmuş cok ii dedı inş tutar tutmuştur dedi. şimdi reglımı beklıycem.eger kırmızılar gelmezse 20 sınde gıtcem.gelırse reglımın 3. gunu gıtcem.dr sordum nezaman oldu pekı yummurtlama dedım bugunluk degıl bıkaç gunu var 2 3 gun oncesı falan dedi.kızlarrrrrrrr duaaaaaa edın nolur tutmuş olsunnnnn.gecen aralık 15 te reglı oldum 1 hafta var off gecmek bılmezz şimdi gunler
''Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et''
Canım umarım tutmuştur.Bende bugünlerde heyecan içindeyim. Acaba tuttu mu diye merak ediyorum.. 2 Gün önce çatlatma iğnemi vurulmuştum. Kendimi dinlemekte istemiyorum aslında. Rabbim bu çabalarımızı sonuçsuz bırakmaz inşallah :Saruboceq:
canım inşallah mutlu haberi en kısa zamanda alırsın.sana bi tavsiyede bulunayım sakın ha sakın kendini koşullama insan sürekl, düşününce kendi başına belirtiler görmeye başlıyo ve bunu hamilelik belirtisi diye tanıyı hemen koyuyo.daha sonrasında da diğer aylardan daha çok üzülüyo.benim yıl başında başıma geldi.onun için yapması zor biliyorum ama kendine başka uğraşlar bul kafanı dağıt.umarım bebiş seni fazla zorlamadan hemen gelir.
Canım peki kanda falan bakmadı mı Bhcg değerine? yada rahimde kalınlaşma falan görmedi mi?
inşşş cnmm.senınde guzel hbrlerını alcam inşşşşş.Rabbimiz sesimizi duyarr inş.cnm bakmadı kanda sadece muade ettı (alttan baktı )sen nezaman gıtcen kontrole dr nezman cagırdı cnm
kanka cıkarmıydı acaba !!öle bakmadı valla yaff
yanı ben yaptırsam gıdıp kan testı cıkar mı bellı bsy yanı varmıdır yokmudur.ama dr yumurtlama olmuş yumoslarım catlamış.tutmustur inşş dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?