Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

progesteron 20 ve uzerı cıkarsa hamılelık kesın gıbı oluyorr ısme karar verdım gıbı REVNA koymayı dusunuyorumm
allah tamamına erdirsin meleğn geliyor ne mutlu sana.yumurtanın çatladığını doktor ultrasondan bakıp söylemişti zaten ama şu merak varya iyice evhamlı oldum ne zor şey beklemek... günler geçmiyor...

tesekkur ederım darısı bekleyen herkesın basına bılırım zor oldugunu bende cok beklemıstımm
hemen hamile kalmismiydin,,,,

hayır canım 3 ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım basarılı olamadık hamıle kalamadım sonra bıraktım ılacı kendılıgınden 5. ayın sonunda hamıle kaldımm

eveetttt burdayım sevdacımmm
ama birazdan kaçiciimmm
sen iisin dimiii
az kaldı kızınla kavuşmana

günaydın kızlarrrrr bugün benim günüm..:lepi:
inşallah kırmızıları görmem bu ayy:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gerci cokta umudum yok çünkü bu ay klomeni bıraktık..
gecen aylarda kullandıkta ne oldu hiçbirşey..
elde var sıfıra sıfır..

slm kızlar benim işyerinde internet yok artık maalesef çok sık giremeyeceğim(((senağlamasenağlama

Arkadaşlar bende yeniyim sizi okuyup okuyup engin bilgilerinizden yararlanıyorum
bende bu hafta hastalandım bugün 5. günüm klomene başladım haftaya cuma doktora gideceğim bu benim ilk denemem yeni yeni pkoyu öğrendim bakalım önümüdeki günler bana neler gösterecek tedirginim

mrb kızlar bende geçen cumartesi çatlama ignemi yaptırdım.Ara ara agrılar giriyor karnıma bide şişlik var karnımda adet olucakmışım gibi bunlar normalmı temmuz 10 da adet olmam gerekiyor erken klomen yada çatlama ignesi erken adett getirirmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…