Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Mrb arkadaşım, bende ilk kez salı günü çatlatma iğnemi vuruldum. Benimde öyle ara ara kasıklarıma ağrı giriyor, karmında dediğin gibi şiş, iğnenin etkisindenmiş canım bu, benimde 18 temmuz beklenmeyen adet tarihim. Ama ümitli değilim ben bu ay:çok üzgünüm:

Çok zor beklemek,bi ümitli olup bi ümidini kaybetmek(

Hoşgeldin aramıza arkadaşım ..Hakkımızda hayırlısı inşallah.

bu arada dr gıttım ılacın ucuncu gunu sonunda 12 mm ye kadar buyumus yumurta. Yrın bır daha gıdıce bı kez daha bakıcak duruma buyuyup buyumedıgıne. Bakalım artık hayırlısı herşeyin.

SLM kızlar bende hala beklemedeyim bugün hep aklımda kan testi yaptırsammı vardı iğneyi (çatlatma) vurulalı 12 gün oldu bugün zaten doktorada p.tesi gideceğim sabredemiyorum yaptırsam çıkarmıydı acaba ?

slm kizlar,bugun ilk idrarla test yaptim cok silik ikinci cizgi cikti,,,pregny den sonra 11,gun sizce varmidir bebis
Canım keşke biraz daha bekleseydin. Yani İğneninde etkisi olabilir. Ümidini kırmak istemem ama bi kaç gün daha bekle ve tekrarla testi derim ben. Çok fazla şartlandırma kendini çünkü daha sonra üzüntüsü daha büyük olur.. Ama inşallah hamilesindir.

selam kızlar bende 10 temmuzu beklıyom 4 aydır kılomen kullanıyordum bu ay bıraktım oluruna bıraktım sonuc nasıl olcak bakalım

evet ama merak ettim ilacin etkisi olabilecegini biliyorum ,12.gun tahlil oldugunu duymustum,ben bide yarin yapayim yine silik cikarsa belki umit ederim ,,,,

evet ama merak ettim ilacin etkisi olabilecegini biliyorum ,12.gun tahlil oldugunu duymustum,ben bide yarin yapayim yine silik cikarsa belki umit ederim ,,,,

canım iğne derken çatlatma iğnesinmi kastediyorsun iğneyi vurlalımı 12 gün oldu ben geçmişi okuyamadım kusura bakma merak ettim...

kızlar sağ yumurtalıkta üç yumoşum var.ama iğne yapmadı..hepsi çatlıyomu bu yumoşların......
iğneyi ne zaman yapıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…