mrb kızlar bende geçen cumartesi çatlama ignemi yaptırdım.Ara ara agrılar giriyor karnıma bide şişlik var karnımda adet olucakmışım gibi bunlar normalmı temmuz 10 da adet olmam gerekiyor erken klomen yada çatlama ignesi erken adett getirirmi???
Mrb arkadaşım, bende ilk kez salı günü çatlatma iğnemi vuruldum. Benimde öyle ara ara kasıklarıma ağrı giriyor, karmında dediğin gibi şiş, iğnenin etkisindenmiş canım bu, benimde 18 temmuz beklenmeyen adet tarihim. Ama ümitli değilim ben bu ay:çok üzgünüm:
Arkadaşlar bende yeniyim sizi okuyup okuyup engin bilgilerinizden yararlanıyorum
bende bu hafta hastalandım bugün 5. günüm klomene başladım haftaya cuma doktora gideceğim bu benim ilk denemem yeni yeni pkoyu öğrendim bakalım önümüdeki günler bana neler gösterecek tedirginim
Çok zor beklemek,bi ümitli olup bi ümidini kaybetmek(
slm kizlar,bugun ilk idrarla test yaptim cok silik ikinci cizgi cikti,,,pregny den sonra 11,gun sizce varmidir bebis
Evet canım, ahh o bekleyiş. birde sonucunu bilmeden bekleyiş, mahvediyor bizi zaten :çok üzgünüm: İğneden sonra sıkı bir çalışma yapabildiniz mi bari canım?
ben de bu ay klomen kullandım 2 tane bugün çalışma günüm:))))
Hoşgeldin aramıza arkadaşım ..Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Canım keşke biraz daha bekleseydin. Yani İğneninde etkisi olabilir. Ümidini kırmak istemem ama bi kaç gün daha bekle ve tekrarla testi derim ben. Çok fazla şartlandırma kendini çünkü daha sonra üzüntüsü daha büyük olur.. Ama inşallah hamilesindir.slm kizlar,bugun ilk idrarla test yaptim cok silik ikinci cizgi cikti,,,pregny den sonra 11,gun sizce varmidir bebis
Canım keşke biraz daha bekleseydin. Yani İğneninde etkisi olabilir. Ümidini kırmak istemem ama bi kaç gün daha bekle ve tekrarla testi derim ben. Çok fazla şartlandırma kendini çünkü daha sonra üzüntüsü daha büyük olur.. Ama inşallah hamilesindir.
evet ama merak ettim ilacin etkisi olabilecegini biliyorum ,12.gun tahlil oldugunu duymustum,ben bide yarin yapayim yine silik cikarsa belki umit ederim ,,,,
kızlar sağ yumurtalıkta üç yumoşum var.ama iğne yapmadı..hepsi çatlıyomu bu yumoşların......
iğneyi ne zaman yapıyorlar...
canım iğne derken çatlatma iğnesinmi kastediyorsun iğneyi vurlalımı 12 gün oldu ben geçmişi okuyamadım kusura bakma merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?