evet catlatma ignesi pregny,,,yarin sabah testii tekrarlicam 12.gunde yani,,,[/idrar testinde çıkmazki daha kanda çıkar öyle değilmi?,
Evet haklısın çok erken yapıyorlar. Bencede biraz daha sabredip biraz daha geç yapın kızlar..arkadaslar testınızı cok erken yapıyorsunuz 14 gun gecmeden gercek sonucu alamazsınız ıgnenın etkısı ıle pozıtıf cıkar bılgınız olsun
Evet haklısın çok erken yapıyorlar. Bencede biraz daha sabredip biraz daha geç yapın kızlar..
Exorcist_trex...............7 haziran
luna...............................19 haziran
melocum.......................20 haziran
sabah1981......................25 haziran
kızlarrr varmı degsıklıkkk,guzel hbrlerrrr???????????
sen ne yaptın? az kalmış senin de, inşallah güzel haberlerini alırız. Aşılama yaptırmıştın değil mi? Takip ediyorum, ben neler yaşayacağım görmek için :kedi:
abooooooooooooooo 3 kalbımmmmmm olmusssssssssssssssssssskaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyythihoyyyt
napım cnm beklıorum haftaya cuma dr gıtcem inşş bu sefer gelıcek bebısım Rabbım nasıp ederse...evet aşılama oldum ben ...sen neler yapıosun suann..hemen bebısın gelrr cnm inşşşşşş
valla canım bende bılmıorum neye yarıooo :)))) hehehe:)))) tatlım ben catlama iğnesı vuruldugumda bazen iğneden oncede calısıoduk,iğneden sonra aynı gun yada bır sonrakı gun baslıoduk ...sen calısss 2 tane ile bırakmaaaaaaaaaa mesela ben bazen iğneden sonrakı 3gun hergun sonra gun asırı bazende iğneden sonra hergun gun asırı calıoduk..Hepinize günaydın kızlarr, kucak dolusu mutluluklarınız olsun inşallah. Kuzum bu 3 kalp ne için merak ettim de bilmiyorumkismile. Birde çatlatma iğnesi vurulduktan sonra kaç gün birliktelik olması gerekli yani ben salı günü çatlatma iğnesi oldum ya ,2 defa çalıştık, daha çalışmamız gerekli mi ?
günaydınnn,
inşallah olmuştur kuzu, seviniriz hep beraber. Ben bekleme faslındayım, bugün yine kontrol var. Yumoşlar büyüme aşamasında. Aşılama olacak benimde ilk defa. Kısmet bakalım.
Şimdi hazır beklerken, sizlerden gelen iyi haberler moralimi yükseltiyor.
Hayırlısı inşallah.kaydirigubbakcemile3
Selam Canimslm doktor beni15.gün çağırdı iğneyi yaptıktan sonra yani p.tesi bugün yapmak çok istedim ama p.tesiye kadra sabretmeye karar verdim p.tesi belli olur ama değilmi?
Selam CanımHepinize günaydın kızlarr, kucak dolusu mutluluklarınız olsun inşallah. Kuzum bu 3 kalp ne için merak ettim de bilmiyorumkismile. Birde çatlatma iğnesi vurulduktan sonra kaç gün birliktelik olması gerekli yani ben salı günü çatlatma iğnesi oldum ya ,2 defa çalıştık, daha çalışmamız gerekli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?