- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Yaaa kızlar çok merak ediyorum klomen kullananlar...
Ben ilk kez kullandım...3 tane yumurta var
bugün 21. gün progesteron bakılacak ama bende hiçbir belirti yok..
Kullananlarda bu günlerde hamilelik belirtisi oluyor mu?
kız afyonun neresınden ben afyonluyum
mrb kızlarrr
sabah çok az bi pembe akıntım geldi
ondan sonra geln giden yok
am artık sökülüo galba
mrb kızlarrr
sabah çok az bi pembe akıntım geldi
ondan sonra geln giden yok
am artık sökülüo galba
Canm ben klomenı ılk denemede hamıle kaldım. Fakat progesteron kullanmadım. Sat 11 mayıs tı. 15 mayısta gunde 2 tane sabahları klomen kullandım 30 mayısta ovitrelle çatlama iğnesi vurundum 13 haziranda da kanda gebelik pozitif çıktı. Belitiden kasıt vücuttakı belıtılerse ben aynen adet belırtılerını yasadım sivilcelerimde dahil.. ama herkesin farklı oluyor tabı. Umarım sen de olumlu haberle verısın bıze :)
gunaydın zehracım sakın moralını bozma yıne denersınn nasılsa bılıyorsun hamıle kalabılıyorsun dımı canımm bıraz daha sıkı calısırsınn olumunekankayizsmile
günaydın canım
merak etme tatlımmm iimmm
napalımmm artık önümüzdeki maçlara bakıcazkaydirigubbakcemile2
herkese gunaydınn
bugun ben bıraz hastayımm mıdem cok bulanıyorr geceden berı karnım cok agrıyorr kasıklarımda muthıs bır agrı varr hıc gecmedıı(
canım dikkat et kendine dondurma falan yedin mi üşütmüş olabilirsin
belki de gaz vardır
canım bi ticker yapsana kendine
bebişimizn büyüdüğünü takip edelim bizde
herkese gunaydınn
bugun ben bıraz hastayımm mıdem cok bulanıyorr geceden berı karnım cok agrıyorr kasıklarımda muthıs bır agrı varr hıc gecmedıı(
kaydirigubbakcemile3 çok güldüm vallaaabasarılı olunacak taktıkler verılırr tecrubeyle sabıttt maclarda yardımcı olacak hareketlerr hehehehekaydirigubbakcemile3
Nasıl yapıcam o dedıgını :) nasıl yapılıyor..yardımcı olursan yaparım tabi..
ya kızlar birsey sormak ıstıyorum ben haziran 07 de adet oldum11 hazirandaklomen ilacına bşldım 15 ilç bıtdi 18 ve 19 doktora gıtdım yumurta boyutuna bakmak için neyse yumurtalr gelişmiş dedı bugun ilşki yok yarından itibaren ilşki verdı gün aşırı benımde 22 hziranda yumurtam çatladı yanı uzuyan sızı geldı öncesınde sancıyla tabiki neyse26 sında veriln ders bitdi=) budurumda benim kaç gun bklmem gerek? ve yada test nezmn ypdırmm gererk? ilkdefa klomen kullndım arkdşlrın yazılrını okuyunca igneyle çaylatmayı gercekleştırmışler bende iğne kullnılmadı neden???
hıc bılmıyorumm neden oldu dondurma yemedımm belkı klıma carptı
sen nasılsın ıkızler nasıll
herkese gunaydınn
Merhaba arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Benim 21. gün ama vücudumda hiçbirşey hissetmiyorum. Progesteron sonucum çıktı. Klomenle üç yumurtam vardı bugün 21. gün progesteron 60 çıkmış bu nedir şimdi anlamadım. doktoruma yarın gösterecem bilen var mı bu konuyu
ya kızlar birsey sormak ıstıyorum ben haziran 07 de adet oldum11 hazirandaklomen ilacına bşldım 15 ilç bıtdi 18 ve 19 doktora gıtdım yumurta boyutuna bakmak için neyse yumurtalr gelişmiş dedı bugun ilşki yok yarından itibaren ilşki verdı gün aşırı benımde 22 hziranda yumurtam çatladı yanı uzuyan sızı geldı öncesınde sancıyla tabiki neyse26 sında veriln ders bitdi=) budurumda benim kaç gun bklmem gerek? ve yada test nezmn ypdırmm gererk? ilkdefa klomen kullndım arkdşlrın yazılrını okuyunca igneyle çaylatmayı gercekleştırmışler bende iğne kullnılmadı neden???
canım dün yazmıştım sana
eğer reglin düzenli ve 28-29 günde bir oluosa bu günlerde olması lazım
regl yumurtalar çatladıktan 14 gün sonra olur genelde
yumurtaların yeterince büyüdüyse ve kendiliğinden çatalayacak durumdalarsa
dr.un iğne yapmamış olabilir
yada bu ay kendi kendine çatlayıp çatlamadığına bakıo olabilir
hatta test yapsan çıkabilir belki çünkü çatlamanın üzerinden 15 gün geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?