Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızlar
beni listeden silin kendimi orda görmek istemiyorum artık zaten kırmızılarıda gördüm günümden çok önce hemde silin beni ve eklemeyin mart ayına

Günaydın kızlar
yardımınıza ihtiyaım var 5 aydır klomen +prengli kullanıyorum adetim 8 inde oluyor ama bu ay prengli vurulmadım dünde adet olmadım geçikme iğne vurulmadığım için olabilirmi hiç geçikme olmuyodu sizce iğne vurulmadım diye geçikme olurmu test yapmayada cesaretim yok kasıklarımda arasıra ağrı giriyor bide çok felaket karnım şiş ve gazım var nolur bana yardım edin böyle olan varmı aranızda

tatlım benımde adet gunum yarın ama demekkı dogru degılmıs canım içimden hiç test yapasım gelmıo artık varsa var yoksa yok 1 hafta gecmeden ıdrar testı bıle yapmıcam

günaydın kızlar
beni listeden silin kendimi orda görmek istemiyorum artık zaten kırmızılarıda gördüm günümden çok önce hemde silin beni ve eklemeyin mart ayına

belki böylesi hayırlıdır. dün tv seyrettim sorunlu hamilelik olan bir belgesel vardı.. o yüzden Alalh'tan hayırlısını iste

CANIM İĞNE YAPILDIĞINDA YUMURTAN KESİNLİKLE ÇATLADIĞINDAN DÖLLENME OLMAZSA 14-15 GÜN SONRA REGL OLUYORSUN. AMA BİZ KADINLAR VE METABOLİMAMIZ İNANILMAZ DERECEDE FARKLI VE KURALSIZ ÇALIŞABİLİYOR. DOKTORLAR BİLE KESİN KONUŞAMIYORLAR YA DA NEDENİNİ BULAMADIKLARI BİR SÜRÜ ŞEY VAR.
BEN DE İĞNE KULLANMADIM BU AY AMA BİR GÜN GECİKTİM. iNŞALLLAH SENİN GECİKMEN HAMİŞ OLDUĞUN İÇİNDİR.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

09-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eylül01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ
karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART

EMELCİĞİM İSTEĞİN ÜZERE LİSTEDEN SİLDİM CANIM SENİ. AMA SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM.UMUTSUZLUĞA KAPILMAN İÇİN ÇOK AMA ÇOK ERKEN. BEN LİSTE İŞİNİ TAKİBE BAŞLADIĞMDA İLK HAMİLE HABERİ BAŞAK TAN GELDİ. ARALIK AYINDA. BAK LİSTEYE ONDAN SONRA KAÇ KİŞİ DAHA BİZİMLE AYNI YOLLARDAN GEÇEREK HAMİLE KALMIŞ. SIRA BİZE DE GELECEK CANIMCIM. SABIR BİRAZ DAHA SABIR.. TAMAM MI? BAK BEN HER AY LİSTEDEYİM MAŞALLAH. BU AY DA GELENEK BOZULMADI. ÜZÜLMEDİM Mİ. HEM DE ÇOK. AMA SEÇENEKLERİMİZ BİTMEDİ Kİ DAHA. HADİ BAKALIM İYİ BAK KENDİNE

canım cevabın için çok teşekkür ederim sendede aynı belirtiler oldumu ben sanki adet olcakmış gibi sürekli lavabodayım karnım çok şiş arasıra kasıklarım ve karnım ağrıyo sen de yaşadınmı aynı belitileri

anım bende klomenciydim iğne vurmadıkları ay adetim 2 gün gecikti bende hamileyim zannettim test yaptım ama malesef.seninkide öyle olabilir bekle bakalım ama yarın bence test yap yinede.inşalllah hamişsindir:CüvCüv:

evet canım. Bu ay öyle oldu ama hamile değildim. öte yandan daha önce hamile kaldığımda yine regl olacakmışım gibi ağrım olmuştu. Aradaki farkı bilmiyorum. Bende hamilelik belirtileri ile regl olma belirtileri aynı oluyor şekerim. Inşallah senin de öyle olur. Benim biraz daha hamile haberine ihtiyacım var. Motivasyonum artıyor hamişler çoğalınca.. Bugün ilaca başlıyorum yeniden. Durmak yok çalışmalara devam.

İNŞALLAH CANIM HEPİMİZ GÜZEL HABERLER VERİRİZ BURDA ALLAHIN İZNİYLE:Saruboceq::Saruboceq:

canım bu benim 5 ayımdı 4 ay boyunca hiç geçikme 8 de oldum bu ay iğne olmadım sadece klomen kullandım ama 8 inde olmadım bakalım bugün ve yarn beklim eğer olmazsam doktora giderim kan testi yaptrırım allah hepimizin gönlüne göre versin

beyzacım klomen kullandıktan ve bittikten sonra sende yumurtladığına dair ne gibi belirtiler oldu göğüslerin falan şiştimi mesela ...

arkadaşlar slm bende yenı earnıza katıldım 2yıllık evliyim 2yıldır istiyoruz ama düzenli tam 1 yılı geçti ama sonuç yok bende doktora gittim eşim temiz bende de yumurtlama zayıflığı var dedi çok uzuldüm bu da kısırlık nedenlerinden biri demi bana da klomen verdi işte şubat 11de gitcem hayırlısı bu arada ben bu hapı 9ay once başka bir doktor tarafından aldım 3 tablet ama 2 sini içtim ve düzensiz kullandim bekliyorm işte rabbim hepimize o güzel nimetini nasip etsin

teşekürler çok haklısın ama ne bileyim canım çok sıkıldı
ben gine sitede olucam sizinle birlikte sadece listede adımı görmek istemiyorum belkide bunalımdayım böyle düşünüyorum bilmiyorumki bu ayda böyle olsun
bide sana bi şey sorcam spermlerin artması için ne yapmak gerekir klomenmi kullanması gerekiyor erkeklerinde bana acil cevap yazarmısın lütfen

:1no2:Bugun iş arkadaşlarım klomen kullandğımı öğrendiler.birisi bu yolla hamile kalmış 5 iz olmuş hepsi ölmüş başka biriside bu yolla hamile kalmışçocugu sakatmış diyolar çok moralim bozuldu böyle bişe varmı bana yardım edin.:1no2:

günaydın kızlar
canım kaç aydır klomen içiyorsun ben 3 ay kullandım 3. ayda hamile kaldım ama sonra düşük yaptım.şimdi tekrar başlasammı acaba bilmiyorum bana yardım edin.....mirmirmirmir

canım kaç aydır klomen içiyorsun ben 3 ay kullandım 3. ayda hamile kaldım ama sonra düşük yaptım.şimdi tekrar başlasammı acaba bilmiyorum bana yardım edin.....mirmirmirmir

2 ay ganaophene 2 ayda klomen kullandım ama bi şey olmadı eşimi çagırdı dr sperm testi için oda kendimi hazır hissetmiyorum dedi gitmedi şimdi gitcekmiş bi kaç haftaya kadar ne dedigi belli degil.geçen ay ilaç içmedim doktorada gitmedim bu ayda içmiycem drda gitmiycem bilmiyorum ne olcak evlendigim günden itibarende korunmuyorum ama bi şey oldugu yok belkide spermler yetersiz diyorum şimdi onu araştırıyorum seldaya sordum ama daha yazmadı ne ilaç içmesi gerekiyor diye valla bi ögreneyim alıcam ilacı içsin bide o kullansın madem gitmiyor

slm kızlar,daha öncede belirttiğim gibi 5 şubatta regl oldum...listeden silerseniz sevinirim..bir sonraki aydan da hiç ümidim olmadığı için,tarih vermiyorum ( ama yeni hamiş müjdelerini kaçırmamak için takipteyimm

CANIM ELBETTEKİ SPERMLER YETERSİZSE BENİM BİR İLAÇ TAVSİYEM OLAMAZ. ÇÜNKÜ SONUÇTA İLAÇ. YAN ETKİLERİ OLABİLİR. DOKTOR VERMİYORSA HİÇBİR İLACI İÇMESİN EŞİN DE.
SPERM HAREKETLİLİĞİ VE SAYISINI ARTTIRMAK İÇİN EŞİNE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPTIRABİLİRSİN. NETTEN AYNEN KOPYALIYORUM..
7-8 tane keçiboynuzunu kırıp yarım litre sıcak suya atarak 3 dakika kaynatıp 20 dakika kısık ateşte demlendirin.

Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.Bu uygulamaya 1 hafta boyunca her dün devam edin.

Birinci hafta haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatmadan bir su bardağı için.Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın

canım moralini bozma öfkeyle kalkan zararla oturuto valla bende öyle sinirlendim eşimle tartıştık kullandığım tiroid ilacını bıraktım ne oldu acısını ben çektim valla zamana bırak erkekler bunu pek kabullenmek istemiyorlar tatlı dille halletmeye çalış zamanı erteleme sıkıldım bende beklemekten ama çaremiz yok heralde.hepimiz aynı sıkıntıyı çekiyoruz nereye kadar gidecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…