günaydın kızlar
beni listeden silin kendimi orda görmek istemiyorum artık zaten kırmızılarıda gördüm günümden çok önce hemde silin beni ve eklemeyin mart ayına
Günaydın kızlar
yardımınıza ihtiyaım var 5 aydır klomen +prengli kullanıyorum adetim 8 inde oluyor ama bu ay prengli vurulmadım dünde adet olmadım geçikme iğne vurulmadığım için olabilirmi hiç geçikme olmuyodu sizce iğne vurulmadım diye geçikme olurmu test yapmayada cesaretim yok kasıklarımda arasıra ağrı giriyor bide çok felaket karnım şiş ve gazım var nolur bana yardım edin böyle olan varmı aranızda
canım iğne yapıldığında yumurtan kesinlikle çatladığından döllenme olmazsa 14-15 gün sonra regl oluyorsun. Ama biz kadınlar ve metabolimamız inanılmaz derecede farklı ve kuralsız çalışabiliyor. Doktorlar bile kesin konuşamıyorlar ya da nedenini bulamadıkları bir sürü şey var.
Ben de iğne kullanmadım bu ay ama bir gün geciktim. Inşalllah senin gecikmen hamiş olduğun içindir.kaydirigubbakcemile5
anım bende klomenciydim iğne vurmadıkları ay adetim 2 gün gecikti bende hamileyim zannettim test yaptım ama malesef.seninkide öyle olabilir bekle bakalım ama yarın bence test yap yinede.inşalllah hamişsindir:CüvCüv:Günaydın kızlar
yardımınıza ihtiyaım var 5 aydır klomen +prengli kullanıyorum adetim 8 inde oluyor ama bu ay prengli vurulmadım dünde adet olmadım geçikme iğne vurulmadığım için olabilirmi hiç geçikme olmuyodu sizce iğne vurulmadım diye geçikme olurmu test yapmayada cesaretim yok kasıklarımda arasıra ağrı giriyor bide çok felaket karnım şiş ve gazım var nolur bana yardım edin böyle olan varmı aranızda
evet canım. Bu ay öyle oldu ama hamile değildim. öte yandan daha önce hamile kaldığımda yine regl olacakmışım gibi ağrım olmuştu. Aradaki farkı bilmiyorum. Bende hamilelik belirtileri ile regl olma belirtileri aynı oluyor şekerim. Inşallah senin de öyle olur. Benim biraz daha hamile haberine ihtiyacım var. Motivasyonum artıyor hamişler çoğalınca.. Bugün ilaca başlıyorum yeniden. Durmak yok çalışmalara devam.canım cevabın için çok teşekkür ederim sendede aynı belirtiler oldumu ben sanki adet olcakmış gibi sürekli lavabodayım karnım çok şiş arasıra kasıklarım ve karnım ağrıyo sen de yaşadınmı aynı belitileri
evet canım. Bu ay öyle oldu ama hamile değildim. öte yandan daha önce hamile kaldığımda yine regl olacakmışım gibi ağrım olmuştu. Aradaki farkı bilmiyorum. Bende hamilelik belirtileri ile regl olma belirtileri aynı oluyor şekerim. Inşallah senin de öyle olur. Benim biraz daha hamile haberine ihtiyacım var. Motivasyonum artıyor hamişler çoğalınca.. Bugün ilaca başlıyorum yeniden. Durmak yok çalışmalara devam.
anım bende klomenciydim iğne vurmadıkları ay adetim 2 gün gecikti bende hamileyim zannettim test yaptım ama malesef.seninkide öyle olabilir bekle bakalım ama yarın bence test yap yinede.inşalllah hamişsindir:cüvcüv:
beyzacım klomen kullandıktan ve bittikten sonra sende yumurtladığına dair ne gibi belirtiler oldu göğüslerin falan şiştimi mesela ...
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
09-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ
*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
ŞUBAT AYI LİSTESİ
arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eylül01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
MART AYI LİSTESİ
karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
EMELCİĞİM İSTEĞİN ÜZERE LİSTEDEN SİLDİM CANIM SENİ. AMA SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM.UMUTSUZLUĞA KAPILMAN İÇİN ÇOK AMA ÇOK ERKEN. BEN LİSTE İŞİNİ TAKİBE BAŞLADIĞMDA İLK HAMİLE HABERİ BAŞAK TAN GELDİ. ARALIK AYINDA. BAK LİSTEYE ONDAN SONRA KAÇ KİŞİ DAHA BİZİMLE AYNI YOLLARDAN GEÇEREK HAMİLE KALMIŞ. SIRA BİZE DE GELECEK CANIMCIM. SABIR BİRAZ DAHA SABIR.. TAMAM MI? BAK BEN HER AY LİSTEDEYİM MAŞALLAH. BU AY DA GELENEK BOZULMADI. ÜZÜLMEDİM Mİ. HEM DE ÇOK. AMA SEÇENEKLERİMİZ BİTMEDİ Kİ DAHA. HADİ BAKALIM İYİ BAK KENDİNE
canım kaç aydır klomen içiyorsun ben 3 ay kullandım 3. ayda hamile kaldım ama sonra düşük yaptım.şimdi tekrar başlasammı acaba bilmiyorum bana yardım edin.....mirmirmirmirgünaydın kızlar
beni listeden silin kendimi orda görmek istemiyorum artık zaten kırmızılarıda gördüm günümden çok önce hemde silin beni ve eklemeyin mart ayına
canım kaç aydır klomen içiyorsun ben 3 ay kullandım 3. ayda hamile kaldım ama sonra düşük yaptım.şimdi tekrar başlasammı acaba bilmiyorum bana yardım edin.....mirmirmirmir
slm kızlar,dün regl oldumzaten bu ay hamile olmam mümkün değildi...bundan sonrada tedaviye de devam edemeyeceğim..çünkü eşim problemler yaşamaya başladı(isteksizlik,erken boşalma.vb..) dün ürolağa gitti testesteron ve LH değerleri çok düşük çıktı..birkaç tane ilaç verdiler,ilaçlar bittikten sonra testleri tekrar yapılacak...eğer sonuçları yükselirse,tekrar yumurtlama takibi ile deneyeceğiz.ama eğer düzelmezse aşılamaya geçilebilir moralim çok bozukkk
CANIM ELBETTEKİ SPERMLER YETERSİZSE BENİM BİR İLAÇ TAVSİYEM OLAMAZ. ÇÜNKÜ SONUÇTA İLAÇ. YAN ETKİLERİ OLABİLİR. DOKTOR VERMİYORSA HİÇBİR İLACI İÇMESİN EŞİN DE.2 ay ganaophene 2 ayda klomen kullandım ama bi şey olmadı eşimi çagırdı dr sperm testi için oda kendimi hazır hissetmiyorum dedi gitmedi şimdi gitcekmiş bi kaç haftaya kadar ne dedigi belli degil.geçen ay ilaç içmedim doktorada gitmedim bu ayda içmiycem drda gitmiycem bilmiyorum ne olcak evlendigim günden itibarende korunmuyorum ama bi şey oldugu yok belkide spermler yetersiz diyorum şimdi onu araştırıyorum seldaya sordum ama daha yazmadı ne ilaç içmesi gerekiyor diye valla bi ögreneyim alıcam ilacı içsin bide o kullansın madem gitmiyor
canım moralini bozma öfkeyle kalkan zararla oturuto valla bende öyle sinirlendim eşimle tartıştık kullandığım tiroid ilacını bıraktım ne oldu acısını ben çektim valla zamana bırak erkekler bunu pek kabullenmek istemiyorlar tatlı dille halletmeye çalış zamanı erteleme sıkıldım bende beklemekten ama çaremiz yok heralde.hepimiz aynı sıkıntıyı çekiyoruz nereye kadar gidecek bilmiyorum2 ay ganaophene 2 ayda klomen kullandım ama bi şey olmadı eşimi çagırdı dr sperm testi için oda kendimi hazır hissetmiyorum dedi gitmedi şimdi gitcekmiş bi kaç haftaya kadar ne dedigi belli degil.geçen ay ilaç içmedim doktorada gitmedim bu ayda içmiycem drda gitmiycem bilmiyorum ne olcak evlendigim günden itibarende korunmuyorum ama bi şey oldugu yok belkide spermler yetersiz diyorum şimdi onu araştırıyorum seldaya sordum ama daha yazmadı ne ilaç içmesi gerekiyor diye valla bi ögreneyim alıcam ilacı içsin bide o kullansın madem gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?