- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
kızlar doktordaydım yeni geldim biri 19 buçuk biri 20mm iki yumoş var sağ tarafta çatlatma iğnemi oldum geldim artık gerisi allaha kalmış
mehtapcim uzulme guzelim sen yat dinlenmene bak guzel Allahim melegini koruyacaktir bu sekilde dusun buna inan bizlerde sana dua edecegiz..insallah bebigini saglicakla kucagina alacaksin bitanem..
canım benim ya bilmiyodum daha önce öyle bişey yaşadığını tekrar çok çok geçmiş olsun ne diyim Allah en kısa zamanda ihtiyacın olanı versin. çok sağol duan için milyon kere amiiiinnnnnnn
ranacım teşekkürlera.s.
Mehtap gülü canım insanın biraz morali bozuluyor böyle şeylerde ama inan hiç belli omaz. Senin durumundaki arkadaşımın şu anda doğum yapmasına 7 hafta kaldı. Allah izin verirse olur canım. Bizim dualarımız seninle.
ranacım teşekkürler a.s.
slm kızlar.şimdi drdan geldim.
banada klomen verdi.
daha önce bu topiğe girmemiştim ama aklımda kalmış.
ilk iş burayı bulmak oldu.
benide listeye yazın lütfen.
sat 6 şubat.yarım başlıycam hapa.
benimde 2. çocuğum olucak eğer Allahım verirse.....
aramiza hosgeldin canim insallah tedavinin ilk ayinda hamile kalirsin.. mart ayi icin olman gereken adet tarihini ver senide listeye ekleyelim oldu mu guzelim..
Başak selam
test sonuçlarını mutlaka yaz olur mu. Inan ben her birinizi ayrı ayrı takip ediyorum. Gebeliğin sağlıklı devam etmesi herşeyden önemli benim için. Sen doğurunca inşallah sağlıkla,biz de doğurmuş sayılacağız ya ondan.kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim.
aslında ayın 10unda adet oluyorum ama şubatta 6sında oldum.
ikisinin arası 8 mart olsun.
ranacım ben de adet oldum beni de 12 mart a eklermisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?