hülyacım. Bu yöntemle hamile kalan ve gebeliği son derece sağlıklı olan arkadaşlarımız da var. Bu ilacı içenlerin sakat çocuğu olmuş yok beşizi olup hepsi ölmüş. Bunlar afedersin ama cahilce konuşmalar. Benim bile canım sıkıldı valla okuyunca. Kimbilir sen neler hissettin birinci ağızdan duyunca. Tedavi sürecindeki insanlara bunlar söylenir mi. Sonuçta tüp bebek de yaptırsan aşılama da hep bu ilaçları kullanıyorsun. O tarz bi etkisi varsa niye içirsinler bize ama değil mi? Hepimiz değişik hastanelere doktorlara gidiyoruz. Hepimiz aynı tedaviyi görüyoruz.:1no2:bugun iş arkadaşlarım klomen kullandğımı öğrendiler.birisi bu yolla hamile kalmış 5 iz olmuş hepsi ölmüş başka biriside bu yolla hamile kalmışçocugu sakatmış diyolar çok moralim bozuldu böyle bişe varmı bana yardım edin.:1no2:
CANIM ELBETTEKİ SPERMLER YETERSİZSE BENİM BİR İLAÇ TAVSİYEM OLAMAZ. ÇÜNKÜ SONUÇTA İLAÇ. YAN ETKİLERİ OLABİLİR. DOKTOR VERMİYORSA HİÇBİR İLACI İÇMESİN EŞİN DE.
SPERM HAREKETLİLİĞİ VE SAYISINI ARTTIRMAK İÇİN EŞİNE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPTIRABİLİRSİN. NETTEN AYNEN KOPYALIYORUM..
7-8 tane keçiboynuzunu kırıp yarım litre sıcak suya atarak 3 dakika kaynatıp 20 dakika kısık ateşte demlendirin.
Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.Bu uygulamaya 1 hafta boyunca her dün devam edin.
Birinci hafta haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatmadan bir su bardağı için.Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın
canım moralini bozma öfkeyle kalkan zararla oturuto valla bende öyle sinirlendim eşimle tartıştık kullandığım tiroid ilacını bıraktım ne oldu acısını ben çektim valla zamana bırak erkekler bunu pek kabullenmek istemiyorlar tatlı dille halletmeye çalış zamanı erteleme sıkıldım bende beklemekten ama çaremiz yok heralde.hepimiz aynı sıkıntıyı çekiyoruz nereye kadar gidecek bilmiyorum
hülyacım. Bu yöntemle hamile kalan ve gebeliği son derece sağlıklı olan arkadaşlarımız da var. Bu ilacı içenlerin sakat çocuğu olmuş yok beşizi olup hepsi ölmüş. Bunlar afedersin ama cahilce konuşmalar. Benim bile canım sıkıldı valla okuyunca. Kimbilir sen neler hissettin birinci ağızdan duyunca. Tedavi sürecindeki insanlara bunlar söylenir mi. Sonuçta tüp bebek de yaptırsan aşılama da hep bu ilaçları kullanıyorsun. O tarz bi etkisi varsa niye içirsinler bize ama değil mi? Hepimiz değişik hastanelere doktorlara gidiyoruz. Hepimiz aynı tedaviyi görüyoruz.
Ilaç içmediği halde çocuğu sakat olanlar da var. Ilaç içmediği halde çoğul gebelik yaşayıp bebeklerini kaybedenlerde.
Yüreğini ferah tut canım ya. .
çok teşekkür ediyorum seldafid yüreğime su seprtin valla allah razı olsun.bende aynısı dedim normal yolla hamile kalıpta sakat olanda var kaderimde bunu yasaman varsa herhalde yasarım zaten.saol canım.bugunum resmen berbat oldumuştu inanki daha yazdıklarını okuyunca rahatladım. saol.
merhaba arkdaşlar, bi dönem bu topicte ben de vardım, sonrasında tüp bebek tedavisine başladığım için siteyede topiğe de fazla gelmedim, daha çok tüp bebek topiğinde bilgilendim. umarım allah hepimizin gönlüne göre verir. veeeeeee kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM :) haber vereyim dedim. umarım iyisinizdir hepinizi kucaklayıp öpüyorumm
Yeni hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallaahh:Saruboceq: Zeytinciğim vallahi helal olsun kızz. İnan çok sevindim. Başakçığım senin de iyi olmana çok sevindim. İnşallah test sonuçların da güzel olsun. Kızlar bilmem hatırlıyor musunuz ama ama bende kist oluşmuştu ve bu ay klomene ara vermiştim. Adet olduğumda da gonal f diye karından vurulan iğneye başlayacaktım. Ama Yüce allahım herkese de bana da hayırlısını nasip etsin. Sanırım uzun bir ara vermek zorunda kalacağım. Burada paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum ama nasıl olsa herşeyimizi paylaşıyoruz... Ben 4 yıl önce beyin kanaması (avm) geçirmiştim ve 1 yıl önce tedavim bitti ve ben tamamen iyileştim(Allahıma çoookk şükürler olsun). Sadece yılda bir kez MR çektirip götürmemi istemişti tedavimi olduğum hastane. Ben de nasıl olsa ara verdik diye onu aradan çıkarayım dedi. Sonuçları aldım cuma günü ve Dr. bana beybinde kist var dedi:çok üzgünüm: Yani 2 günden bu yana nasıl dağınığım anlatamam. Bunu anlatıp da sizleri üzdüysem çok özür dilerim. Ama noluurr bebeişiniz olmuyor diye hayata küsmeyin Yüce Rabbim ne verirse hayırlısını verir. Bu yüzden de artık beni listeden silebilirsiniz. İnanın hepinizi çook seviyorum:a015:
kızlar catlatma ıgnesınden 14 gun sonra adet olunması gerekıyor yoksa hamılelık olur dıye bısey okudum acaba dogru mu ??
mehtapcım canım üzülme bak herşey yoluna girecek izmirden bir arkadaşımızda senin durumundaydı dr ona kesin kürtaj dedi ama başka dr bekleyelim dedi şimdi gebeligi normal gidiyor sende aklına böyle şeyler getirme saglıkla kucagına alırsın inşallah.
bende çarşamba günü test sonucunu alıcam ama içimde bir huzursuzluk var inşallah bir sorunla karşılaşmam
mehtapcım geçmiş olsun canım inşallah kötü sonuçlanmaz tabi sonucun kötü olup olmadığını biz değerlendiremeyiz Allah bilir hakkımızda neyin hayırlı olduğunu sen dua ederek bekle canım olumsuz şeyler düşünme en azında hamile kalabildiğini biliyosun ve tekrar kalabilirsin canım
bu arada ben regl oldum yeni tarihim 8 mart eklermisiniz
canımm benim zaten iki çocuğum daha var.dr sağlığım için bir bebek daha yapmamı söyledi.geçen yıl ocak'da 10 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj olmuştum.
bu defa RABBİM büyük inşallah başıma böyle birşey gelmez ve sağlıcakla kucağıma alırım inşallah..
canım RABBİM seni ve tüm arkadaşlarımın tez zamanda göbüşlerinizi bebişlerle doldursun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?