kaydirigubbakcemile3 vallahi kırıldım gülmekten..kız eniştene ne gösteriyorn delüümüsün sen..:roflol:
gelelim rüyanın tabirine..senin gece bir yerin açık kalmış:roflol: bu birinci yorum..ikinci yorum senin canın gözleme çekmiş göğsüne vurmuş..kaydirigubbakcemile3
Allah ta seni güldürsün..Allah buradaki herkesin yüzünü güldürsün..
BALSURATÇIM Tatlım inşallah herşey güzel olur senin için...drunun son anda aşılama yapalım demesini de takdir ettim..çünkü ben 1 ay önceden aşılama olacam diye biliyordum son ana kadar o heyecandaydım hatta ölüyordum heyecandan..güzel olacak arkadaşım..kendini kasmazsan ağrın olmaz.. ama benim gibi kasım kasım kasılırsan 2 gün süren berbat ağrılar seni terk etmez..yapacağın tek şey sanki ultrasonda muayene olacakmışın gibi rahat olmak..Allah seninde yüzünü güldürsün sağlıklı hayırlı bir bebiş hatta ikiz bebeiş versin..amin
nazan yavrım. Karnım ağrıyor benim yavaş yavaş. Ama cerottan ben de umutluyum. Allah senden razı olsun. Sanayi tüpüne gerek kalmaz inşallah ama kalırsa da alırız tüpümüzü gerekeni yaparız be şekerim
kaydirigubbakcemile3 vallahi kırıldım gülmekten..kız eniştene ne gösteriyorn delüümüsün sen..:roflol:
gelelim rüyanın tabirine..senin gece bir yerin açık kalmış:roflol: bu birinci yorum..ikinci yorum senin canın gözleme çekmiş göğsüne vurmuş..kaydirigubbakcemile3
Allah ta seni güldürsün..Allah buradaki herkesin yüzünü güldürsün..
ya kızlar dünden beri bende ordan oraya açıp yazmaktan vede hiç cvp alamamaktan sıkıldım acaba benmi bişeyleri yanlış yapıyorum diye düşünüyorum son kez size yazcam artık kimse bir Allahın slmnıda vermezse kapatıp çıkcam.dün üye oldum dünden beri okuyorum yazılanları kendimide anlattım ama karşıdan tık yok sıkıldım...
valla bende yorumlarına koptum:roflol: tabi böyle rüyaya böyle yorum:içelim:
Eevet canım doktorum iyi taktik yaptıı sadece 2 gün heyecan yaşıyacam sonra teslim olucam :1rolleyes:Söylediklerini dikkate alıcam canım çok sağoll bilgilendirdiğin içinn :)Duana kocaman bir aminnn diyorummm tek hayalim ikiz hamile kalmakta yıllardır :)belki nasipp olur allah büyük :1rolleyes:Şeniz
ya kızlar dünden beri bende ordan oraya açıp yazmaktan vede hiç cvp alamamaktan sıkıldım acaba benmi bişeyleri yanlış yapıyorum diye düşünüyorum son kez size yazcam artık kimse bir Allahın slmnıda vermezse kapatıp çıkcam.dün üye oldum dünden beri okuyorum yazılanları kendimide anlattım ama karşıdan tık yok sıkıldım...
CANIM BENDE ANLATAYIM BARİ. EŞİM 1 AY KADAR ÖNCE RÜYASINDA BENİM İKİZ DOĞUDUĞUMU GÖRMÜŞ. EŞİM HİÇ ÇOCUK İSTEMEDİĞİ İÇİN SORDUM. PEKİ NE HİSSTETİN DİYE. ODA BANA BABA OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLU OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ. AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TUTTUM KENİDMİ. HİÇ İSTEMEMESİNE RAĞMEN MUTLU OLMUŞTU BENİM MELEĞİM. ALLAHIM İNŞALLAH ONA BU DUYGUYU YAŞATMAMMI SAĞLAR. KIZLAR BU AY TEDAVİYE YENİ BAŞLIYORUM BEN. İÇİMDE BİR UMUT BİR MUTLULUK BİR HEYACANKİ SORMAYIN. BUGÜN ADETİMİN 2. GÜNÜ ÖYLE AĞRIM VARKİ ANLATAMAM AMA ADET OLDUĞUM İÇİN BİLE ÇOK MUTLUYUM. İLAÇLADA OLSA BİLE ÖYLE ÖZLEMİŞİMKİ KENDİMİ KADIN GİBİ HİSSETMEYİ. YARIN DOKTORA GİDİCEM VE HORMON TAHLİLLERİ YAPILCAK ONA GÖRE YUMURTA OLUŞTURUCU İLAÇ YAZACAKMIŞ. ADET BİTİNCEDE RAHİM FİLMİ ÇEKİLECEK. UMARIM TÜPLERDE AÇIKTIR. KOCAMIN 2. KOLUNUDA DOLDURABİLİRİM İNŞALLAH. ALLAHIM DUY BİZİM DUALARIMIZI. KÜÇÜK MELEKLERİNİ ESİRGEME BİZDEN.:sm_cool:
canım inşallah olacak aha mmhmııhh mm bak buraya yazdım..bu ayın 5nde senin hamile haberini alacaz..demedi deme..o zaman iş işten geçecek ayy zorlandım ayy uykum kaçtıı yookk..ayy kaka temizlemekten bütün gün kafam mokun içinde sitemleri yookk..öyle kolay değil demişti dersin nazan...nahahaa mmhh yazdım şuraya
nazanım katılıyorum sana prenses için dediklerinde valla bende dün yazdım buraya düşüncelerimi yeni üyü imişsin ama yazmadıgın yer kalmamış maşallah ve herkese nerelisin diye sormuşsun..çogu kişide seni tanıyamadım diye tepki vermiş malum sanki tanıyormuşsun gibi yaklaşmışsın insanlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?