Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

valla bende yorumlarına koptum:roflol: tabi böyle rüyaya böyle yorum:içelim:

ya kızlar dünden beri bende ordan oraya açıp yazmaktan vede hiç cvp alamamaktan sıkıldım acaba benmi bişeyleri yanlış yapıyorum diye düşünüyorum son kez size yazcam artık kimse bir Allahın slmnıda vermezse kapatıp çıkcam.dün üye oldum dünden beri okuyorum yazılanları kendimide anlattım ama karşıdan tık yok sıkıldım...

Eevet canım doktorum iyi taktik yaptıı sadece 2 gün heyecan yaşıyacam sonra teslim olucam :1rolleyes:Söylediklerini dikkate alıcam canım çok sağoll bilgilendirdiğin içinn :)Duana kocaman bir aminnn diyorummm tek hayalim ikiz hamile kalmakta yıllardır :)belki nasipp olur allah büyük :1rolleyes:Şeniz

canım inşallah karın ağrıların bebek içindir inşallah gelmesin..valla kendiminmiş gibi göbek atacam buralarda..

ha bu arada dün bir klinikle daha konuştum onlarda ücret 1100 euroymuş ilaç masrafları sana ati..etilerde bir yer..nasıl uçuk uçuk fiyat farkları çıkıyor anlamadım..kafam karıştı valla..benim tüp işi eşimin sert çıkışıyla:mymeka: eylüle kaldı..ben hamile ama delirmiş bir hamile kadın istemiyorum diyor..haklı galiba:çok üzgünüm:

koptummmm:roflol::roflol:yorum çok güzel katılıyorumkaydirigubbakcemile3

canım selam ben yeni görüyorum seni, burda arkadaşlar çok samimidir öyle düşünme, sıkıntın nedir canım bizlerle paylaşabilirsin burda sana yardım etmeyecek kimse yok

valla bende yorumlarına koptum:roflol: tabi böyle rüyaya böyle yorum:içelim:

CANIM BENDE ANLATAYIM BARİ. EŞİM 1 AY KADAR ÖNCE RÜYASINDA BENİM İKİZ DOĞUDUĞUMU GÖRMÜŞ. EŞİM HİÇ ÇOCUK İSTEMEDİĞİ İÇİN SORDUM. PEKİ NE HİSSTETİN DİYE. ODA BANA BABA OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLU OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ. AĞLAMAMAK İÇİN ZOR TUTTUM KENİDMİ. HİÇ İSTEMEMESİNE RAĞMEN MUTLU OLMUŞTU BENİM MELEĞİM. ALLAHIM İNŞALLAH ONA BU DUYGUYU YAŞATMAMMI SAĞLAR. KIZLAR BU AY TEDAVİYE YENİ BAŞLIYORUM BEN. İÇİMDE BİR UMUT BİR MUTLULUK BİR HEYACANKİ SORMAYIN. BUGÜN ADETİMİN 2. GÜNÜ ÖYLE AĞRIM VARKİ ANLATAMAM AMA ADET OLDUĞUM İÇİN BİLE ÇOK MUTLUYUM. İLAÇLADA OLSA BİLE ÖYLE ÖZLEMİŞİMKİ KENDİMİ KADIN GİBİ HİSSETMEYİ. YARIN DOKTORA GİDİCEM VE HORMON TAHLİLLERİ YAPILCAK ONA GÖRE YUMURTA OLUŞTURUCU İLAÇ YAZACAKMIŞ. ADET BİTİNCEDE RAHİM FİLMİ ÇEKİLECEK. UMARIM TÜPLERDE AÇIKTIR. KOCAMIN 2. KOLUNUDA DOLDURABİLİRİM İNŞALLAH. ALLAHIM DUY BİZİM DUALARIMIZI. KÜÇÜK MELEKLERİNİ ESİRGEME BİZDEN.:sm_cool:

İNŞALLAH balım yaa..hem bak o kadar güzel bir günde aşılaman yapılacakki CUMA günü herkesin en çok dua ettiği gün..o duaların hepsi kabul olur inşallahh...

selam canım a.s.

kızlar ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun hepinize inş. buay patlama yaşanır hamişlerde

canım hadi hayırlısı bakalım eşin istiyomu şimdi?

akşam bi girmedim neler kaçırmışım neler oku oku bitiremedim ama okudukça mutlu oldum inş. iyi haberler alcaz bugün bu bizede umut olcakk bende yarın gidiyorum dr. çatlamışmı yoksakistmi olmuş ona bakıcaklarmış.. ilk kullandıgımda ksit olmuştu umarım bu sefer olmamıştır ALLAHIM bize de nasip eder anne olmayıı... buarada bu siteye geldigimden beri daha bilinçliyim herşeyi okuyorum ve sizler o kadar iyisiniz ki bana çok moral veriyosunuz iyi düşünmemi saglıyosunuz.. bu güzel yüreklerin güsel güsel topbiş topbiş bebişleri olur inş.

OSMANİYE..tatlım yazını okudum fakat soru yoktu ki..istersen kendinde oku ve empati yap..inşallah klomenden sonra ovitrelle olacakmışın 12.günü..bu yazdıklarına yazacağım cevap inşallah emeğin boşa gitmesin olur..hem yenisin olur böyle alınganlıklar bu topikteki kızları tanıdıkça emin ol herkesin her soruda muhakkak sana yanıt vereceklerini göreceksin..dur daha 12.günü yumurtanın büyüklüğü..36.saatte birliktelik gibi daha onlarca sorunun olacak..yanıtsız kalmayacak sorularında tabi..öptüm ve hoşga.s.eldin..

MAVİİİİ DENİZZZ..OKU TATLIM mazideki yapraklardan çıkardım..kız inşallah çıkar dediğimde bir dergah kurarım..müneccimliğe ilk adım NAZAN HOCA pööhhh:roflol:

teş. ederim ya ne bileyim insankendiyle aynı şeyleri paylaşan insanlarla sohbet etmek tanışmak istiyor işte..ben burda okuduğumdan beri ve öncesi hep dua ediyorum Allah isteyen herkesi biran önce kavuştursun

kusura bakmayın ama sadace 1kişiye sormuştum nerelisin diye neyse özür dilerim

nazanım ben o mazideki yapragı hatırlıyorum valla..kız ben ögleni beklemedim bi koşu gidip kan verdim geldim 2 de arayacam sonuç çıktımı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…