Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

şimdiden iyi akşamlar dileyeyim kızlar..cerotcum valla haftya sonu çalışmıyorsun ya imreniyorum sana be gülüm...

evet canım 2 günde 1 test yapmaktan vazgeçtiysen demekki seni daha kaybetmemişizsırnaşık şey Allah gönlüne göre versin canım inşallah kafaya takmamak eldemi ne kadar ben takmıyorum diye kendimi kandırsam da hep aklımın bir köşesinde:uhm:

ben de yeni katıldım aranıza..aynı kaderi paylaşıyorum sizlerle. Umarım güzel haberler alırız ve veririz...

hoooşşşgeelldin arkadaşııımmm....ben de yeniyim ama sırnaşık şey ewsahibi gibi atladım hemen :dance: ben çoook sewiyom burayı inşallah sen de güzel paylaşımlarda bulunursun tekrar hoşgeldin a.s.

bi ara sıyırma derecesine gelmiştm bnde ama noldu bu ay bana bilmiyorm rahim filminden sonra bi haller oldu baana nedir nedendir anlamadm
ama bnce bu hallerimde hiç iyiye işaret diil hani diyosun ya daha seni kaybetmemişizdr die bnce bu sıyırmanın sinyalleridelikafadulden
hadi hayrlısı allah yardımcımz olsn :1hug:

Arkadaşlar bişi diycem ama...ben geçen ay klomen kullandığımda 27. gün adet olmuştum..bu ay kist oldu diye ara vermiştik ...eskiden hep 30 günde olduğum için 27 günde olmam dedim 30. günü bekledim yani bugünü...bu gün de geldi sandım bi ara wc koştum baktım öğlen...ama hiiiç bişi yoktu..yarın da gelmemiş olursa sabah test yapsam mı kine?? çok mu acele etmiş olurum??

arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah herkese herşeyin hayırlısını versin... sizler ve dualarınız oldugu sürece herşey güzel olucak buna inanıyorum

bişi de hisssetmiyom ne olacam gibi ne olmayacam gibi....aaahhh ah bi hayırlı haber versem size şurdan ne güsel olurdu yerimseniben ama bu ay biraz stres gerginlik vardı bende o da etkileyebilir tabii :uhm: hadi bakalım hayırlısı...bişi olursam da olmazsam da hemen haber verecem burdan

amaniiiiinnn şimdi bak aklıma ne geldi:1shok: hiiii...yoksam bu çatlamayan çatlakkafalı yumurtam kist oldu ya bunun yüzünden bi de adetler bozulmasın...yandım anaaammm

hadi bakalım yavruuummm inşallaaaahhhhhhhhh o güzel habri verirsn kaydirigubbakcemile2

aa! yazdığın bişey dikkatimi çekti, ben de rahim filminden sonra bütün heyecanımı attım üzerimden, böle bi boş vermişlik bi adamsendecilik... hsg nin rahme faydası oluyomuş ya acaba psikolojiye de mi faydası oluyo acabalülülülülülü evet bende kafayı yemeye başladım galiba hadi o zaman:içelim:

ben hsg çektireli 2 ay oldu, senin ne kadar oldu bir de ne kadardır uğraşıyosun canıma.s.

Selam kızlar
OSMANİYECİM sen sormuşsun galiba benim kırmızıları... Evet canım bugün öğlen teşrif ettiler. Inşallah sizler kalırsınız en kısa zamanda.

Son düzenleme:

cnmmm geçen ay çektrdm bn hsg mi...
valla dediğin gibi psikolojiyede mi faydalı acepp:1rolleyes:
mantıklı vallaa heeeeea.s
bn 1 sene 3 aylık evliyim ama ilk günden beri istiyorm bebek dış gebelk geçrdm bn sağ tüpüm tıkalı çıktı o yuzden

geçmiş olsun canım Allah bu sefer sapasağlam hayırlı bir evlat verir inşallah, bede 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldan fazla oldu ama tık yok halaa.s

ben de üç buçuk yıllık evliyim bi seneyi geçti bebek istiyoz...bizde de yok 1-2 aydır da dr. kontrolundeyim işte...bazen çok üsülüyom senağlama bazen de başkalarına üzülüp halime şükrediyom...ööle işte...herşeyin hayırlısı hepimiz için .....efkarlandım yaff

geçmiş olsun canım Allah bu sefer sapasağlam hayırlı bir evlat verir inşallah, bede 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldan fazla oldu ama tık yok halaa.s

ammiin cnm allah kimseye yaşatmasn çok zor bişi dış gebelk..
cnmm inşallahh allah daha fazla bekletmeden bebişini verir..
sağlıklı bi şkldee inşallaaaahhh:ecrin_bebek:

aynı şeyi bende yaşadım canım bi kan testi yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…