kızlar slm ben de klomene tekrar başladım EYLEM arkadaşımdaki oldugu gibi ilk klomen de kist olmuş o yüzden dr um 1 ay ara verdirdi şimdi yeniden başladık.RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERDE DUAMIZI KABUL EDER İNŞALLAH arkadaşlardan birininde dedigi gibi en iyi ilaç duadır ben sizler için inanın dua ediyorum sizlerde duanızda beni unutmayın lütfen İNŞALLAH ÖNCE SİZİN VEARDINDAN BENİMDE KUCAGIMI MEVLAM DOLDURUR İNŞALLAH AMİN!...........
ben de yeni katıldım aranıza..aynı kaderi paylaşıyorum sizlerle. Umarım güzel haberler alırız ve veririz...
mrb kızlarrrrrrrrr nasılsnz bakiim bgn..
ya sizlee bişi paylaşçam bn yaaa bu ay bi garip bişiler oluyo bnde karmaşk duygular içindeyim..
bu ay hiç mi hiç bebek beklentiisi olmadı yaa şaşırıyorm kndime ne aklımdaydı ne de stres yaptm okdr rahatım ki bu ay az kaldı adet tarihim 15inde ama dediim gibi hiç bi heycanda yok belkide umudum bu ay olmadığı için öle hissediyorm..
ne güzel ama yaa keşke her ay böle olsamfisfisfis haa bide önceden 2 günde 1test yapardm bu ana kadar yapmadm 9 gün var adetime
alkışşşş valla bana alkışşşşş:lepi:
böle saçma sapan bişi yapıyorm işte aaaaaaaaadelikafadulden
eeeeeee sizler naptnz bakalım kafalarda varmı hala???
ben de yeni katıldım aranıza..aynı kaderi paylaşıyorum sizlerle. Umarım güzel haberler alırız ve veririz...
evet canım 2 günde 1 test yapmaktan vazgeçtiysen demekki seni daha kaybetmemişizsırnaşık şey Allah gönlüne göre versin canım inşallah kafaya takmamak eldemi ne kadar ben takmıyorum diye kendimi kandırsam da hep aklımın bir köşesinde:uhm:
bişi de hisssetmiyom ne olacam gibi ne olmayacam gibi....aaahhh ah bi hayırlı haber versem size şurdan ne güsel olurdu yerimseniben ama bu ay biraz stres gerginlik vardı bende o da etkileyebilir tabii :uhm: hadi bakalım hayırlısı...bişi olursam da olmazsam da hemen haber verecem burdan
bi ara sıyırma derecesine gelmiştm bnde ama noldu bu ay bana bilmiyorm rahim filminden sonra bi haller oldu baana nedir nedendir anlamadm
ama bnce bu hallerimde hiç iyiye işaret diil hani diyosun ya daha seni kaybetmemişizdr die bnce bu sıyırmanın sinyalleridelikafadulden
hadi hayrlısı allah yardımcımz olsn :1hug:
hadi bakalım yavruuummm inşallaaaahhhhhhhhh o güzel habri verirsn kaydirigubbakcemile2
aa! yazdığın bişey dikkatimi çekti, ben de rahim filminden sonra bütün heyecanımı attım üzerimden, böle bi boş vermişlik bi adamsendecilik... hsg nin rahme faydası oluyomuş ya acaba psikolojiye de mi faydası oluyo acabalülülülülülü evet bende kafayı yemeye başladım galiba hadi o zaman:içelim:
ben hsg çektireli 2 ay oldu, senin ne kadar oldu bir de ne kadardır uğraşıyosun canıma.s.
cnmmm geçen ay çektrdm bn hsg mi...
valla dediğin gibi psikolojiyede mi faydalı acepp:1rolleyes:
mantıklı vallaa heeeeea.s
bn 1 sene 3 aylık evliyim ama ilk günden beri istiyorm bebek dış gebelk geçrdm bn sağ tüpüm tıkalı çıktı o yuzden
geçmiş olsun canım Allah bu sefer sapasağlam hayırlı bir evlat verir inşallah, bede 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldan fazla oldu ama tık yok halaa.s
Arkadaşlar bişi diycem ama...ben geçen ay klomen kullandığımda 27. gün adet olmuştum..bu ay kist oldu diye ara vermiştik ...eskiden hep 30 günde olduğum için 27 günde olmam dedim 30. günü bekledim yani bugünü...bu gün de geldi sandım bi ara wc koştum baktım öğlen...ama hiiiç bişi yoktu..yarın da gelmemiş olursa sabah test yapsam mı kine?? çok mu acele etmiş olurum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?