Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

efkarlanma zuzucuk yaw bizim de kaderimiz böyleymiş napalım bizim bebişler biraz ağırdan alıyo naza çekiyo nedense

kızlar iğneden sonra ağzımda acılık var ağzımın tadı bozuk.acaba ilacın yan etkisimi sizede böyle oldumu?bide bi sorum daha var benim bu ay 3 yumoşum oluştu.iğne vurulduktan sonra hepsi aynı andamı çatlıyor biri çatladıysa öbürü ertesi gün çatlayamazmı?

cnm senin sorunun ndr?? neden olmuyo yani tüplerdemi sorun var yoksa pko mu var??
bnde senin gibiyim vallah hep halime şükrediyrm çünkü imkanlarımz var her şeklde evelallah herşeyin üstesnden gelrz:icecream:

cnm ağzının tadi neden bozuldu ilacn etkisinden midr bilmiorm ama çatlatma iğnesi oldutn sonra hepsi çatlar die biliorm ayrı gayrı diillerdir onlar:1rolleyes:

arkadaşlar benım gunumun gecelı ıkıncı gunu dun olmadım yazmıştım ağrılar var ama değişik batmalar var cok kötü.bugünde test alıyımda bakıyım dedım.ama malesef negatif çıktı nıye bole oldum ben bılmıyorum ne gıcık ya olayımda kurtulayım Çok üzgünüm çoook

canım hamilelik oluşmuşsa idrarda hemen çıkmayabilir 1,2gün daha bekle olmazsan kanda baktır mesela benim hamileliklerim idrarda kesinlikle çıkmıyo

arkadaşlar 3 gündür girememiştim maşaallah oku oku bitiremedim sayfaları demekki mart ayında herkesin beklentileri çok inşallah herkes umduğunu bulur şöyle bi göz gezdirdim herkes diken üstünde bu yüzden arada kırılmalar olmuş ama çok üzerinde durmayın çünkü burada en iyi birbirimizi biz anlarız hiç biri kötü niyetle söylenmemiştir nacizhane bunları söylemek istedim bu arada güzel bir haberde aldım mavi deniz arkadaşım RABBİM tamamına erdirsin senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza bende şafak sayıyorum son 10 gün hepinizi seviyorum öpüldünüzŞeniz

efkarlanma zuzucuk yaw bizim de kaderimiz böyleymiş napalım bizim bebişler biraz ağırdan alıyo naza çekiyo nedense

hüzünlendim işte siz bana bakmayın yaff...daha iyiyim şimdi..ah o yaramazlar naz yapıyolar üzüyolar bizi ama bi gelsinler çoook sevinicez inşallah...inanki kendim kadar çok ama çok istiyorum Allahım isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin amiin:Saruboceq: :CüvCüv:

cnm senin sorunun ndr?? neden olmuyo yani tüplerdemi sorun var yoksa pko mu var??
bnde senin gibiyim vallah hep halime şükrediyrm çünkü imkanlarımz var her şeklde evelallah herşeyin üstesnden gelrz:icecream:

saol canım desteğin için..bilmiyorum ki bir buçuk sene oldu belki de geçti korunmuyoruz ama :ecrin_bebeklmadı...hormonlar ve eşimin tahlili güzel..pkom yok ama rahim filmi çekilmedim daha..yani tüpler konusunda bi fikrim yok..dr. klomenle denemeler bitince film istiycekmiş olmazsa..belki de psikolojik kafamçokkarıştı ama umudumu yitirmedim sabırla bekliyorum..olmadı gider filmi de çektiririm..herşey bebiş için :CüvCüv: bütün sorunları burada beraber aşıp bebişlere kavuşucaz inşallah hihoyyyt

her ay bebiş varmı diye bütün belirtileri okumaktan gözlerim pörtledi wallahhh delikafadulden bişi de tutsa içim yanmıcak...heeeep psikolojik :1shok: oynatmaya az kaldııı doktorum nerdeeee?? bir küçük bebiş yüzünden çıldıracağııııımmm hihoyyyt

uff bilgsayara bişi oldu galiba göremiyorum msjları mirmirmirmir neyse herkese ii geceleeeeerrrrr tatlı uykular rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah :enbuyukkk:

Geldim kızlar geldimmm şaşkınım vallla...maşallah deyin öncee...ben GEBEYİMMM ....orta katı kiraya verdim..:teytey::teytey:
canıım yeni gördün kusura bakma..a.s.canıımm gözünaydın birtanem.:dance::teytey:RABBİM sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallaaaahh.inanki çok sevindim tatlım,darısı bütün bebiş isteyen arkadaşlarımın başına..:Saruboceq::Saruboceq

balsuratcım canıımm aşılaman RABBİMİN İZNİYLE İNŞALLAH TUTAR. buradan hamileyiiiim,diye bağımanı nasip etsin RABBİMM..bizde zil takıp oynayalım demii kıss nazooooooşuumm..bu günlerde oynamaya çoook ihtiyacım var..mavi denizimle başladık,balcım,cerotum,nazoşuuumm,ranacıımm.kıslarr bütün arkadaşlarım bir günde en az 10 en çok 15 hamiş haberi almak dileğiyle hepinizi öpüyorumm canlarııımm..

Son düzenleme:

canim cok uzuldum Allahim kimseye yasatmasin.. sana sabirlar diliyorum insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalip bebegini saglikli sihhatli kucagina alirsin..

günayyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimize kızlar bugün cumartesi hafta sonu belkide çoğunuz açmazsınız.ama açanlar olursa okurlar diye yazıyorum.inş. bugün güzel habarler veren arkadaşlarımız olur.bende sabah burdayım ama öğleden sonra olamam belki yinede ilk fırsatta açıyor yazdıklarınıza bakıyorum..görüşmek dileğiyle bekliyorum gelmenizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…