ben de üç buçuk yıllık evliyim bi seneyi geçti bebek istiyoz...bizde de yok 1-2 aydır da dr. kontrolundeyim işte...bazen çok üsülüyom senağlama bazen de başkalarına üzülüp halime şükrediyom...ööle işte...herşeyin hayırlısı hepimiz için .....efkarlandım yaff
ben de üç buçuk yıllık evliyim bi seneyi geçti bebek istiyoz...bizde de yok 1-2 aydır da dr. kontrolundeyim işte...bazen çok üsülüyom senağlama bazen de başkalarına üzülüp halime şükrediyom...ööle işte...herşeyin hayırlısı hepimiz için .....efkarlandım yaff
kızlar iğneden sonra ağzımda acılık var ağzımın tadı bozuk.acaba ilacın yan etkisimi sizede böyle oldumu?bide bi sorum daha var benim bu ay 3 yumoşum oluştu.iğne vurulduktan sonra hepsi aynı andamı çatlıyor biri çatladıysa öbürü ertesi gün çatlayamazmı?
arkadaşlar benım gunumun gecelı ıkıncı gunu dun olmadım yazmıştım ağrılar var ama değişik batmalar var cok kötü.bugünde test alıyımda bakıyım dedım.ama malesef negatif çıktı nıye bole oldum ben bılmıyorum ne gıcık ya olayımda kurtulayım Çok üzgünüm çoook
canım hamilelik oluşmuşsa idrarda hemen çıkmayabilir 1,2gün daha bekle olmazsan kanda baktır mesela benim hamileliklerim idrarda kesinlikle çıkmıyo
sağol canım moral verdin hala olmadım çünkü inşallah öle olur ya çok canım sıkıldı bu gün
efkarlanma zuzucuk yaw bizim de kaderimiz böyleymiş napalım bizim bebişler biraz ağırdan alıyo naza çekiyo nedense
cnm senin sorunun ndr?? neden olmuyo yani tüplerdemi sorun var yoksa pko mu var??
bnde senin gibiyim vallah hep halime şükrediyrm çünkü imkanlarımz var her şeklde evelallah herşeyin üstesnden gelrz:icecream:
canıım yeni gördün kusura bakma..a.s.canıımm gözünaydın birtanem.:dance::teytey:RABBİM sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallaaaahh.inanki çok sevindim tatlım,darısı bütün bebiş isteyen arkadaşlarımın başına..:Saruboceq::SaruboceqGeldim kızlar geldimmm şaşkınım vallla...maşallah deyin öncee...ben GEBEYİMMM ....orta katı kiraya verdim..:teytey::teytey:
selam kızlar hamilelerimiz baya çoğalmış allah kucağınıza almak nasip etsin ben 38 haftalıkken bebeğimi kaybettim sevincimi sizlerle paylaşmıştım üzüntümüde sizlerle paylaşıyorum dünyam başıma yıkıldı allah bu acıyı kimseye göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?