Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kıslaaaarrrr günaydııııınnnnn...bidaa şansımı deniyim bakalım ben göremiyorum msjları ama inşallah size ulaşıyodur???biddaaa yazıyom...sabah test yaptım 1 gün geçti daha da gelen yok ama şaaaaakk diye tek çizgi çıktı silik milk de yokkk...hamişlik belirtim yok sitelerde yazdığı gibi ama sadece dün sabahtan beri midem de yanma ve ara ara bulantı var...sizce hala umut varmı??

günaydınlar mehtap gülü nostok kanguru tşkler canlarım..rabbim istewyenlerede kısa zmanda hayırlı ve saglıkla nasip etsin..

bekle cnm biraz daha çünkü idrarda inan hemen gözükmeyebilir...bazıları hemen çıkıyor ama genelleme yaparsak çogunlugu hemen çıkmıyor..sürekli üzülmektense bekle bir kaç. gün git kan tetsi yaptır daha emin olursun..

ben sabah çok güzel bir günaydınla açmıştım görmedin heralde mavi denizcim senle benden başka sabah sabah bilgisayar başına oturan yok heraldesen çalışıyosun heralde kolay gelsin...

offffffff hem ocağa muhallebi koydum ona git bak hemde buraya karıştırdım ebrunisa zuzucuk82 yazcaktımbenneyaptımkikafamçokkarıştı

Selam kızlar. Düz giremedim hiç siteye. Akşama kadar doktor ve tahlilllerde uğraştım. Doktor günte 3 tane klomen ve pregnly verdi. Bakalım. Yarın klomene başlıyorum. Bu ay ilk ayım. Kızlar doktorla konuştum. Klomenle hamile kalan hastaları anlattı. Hatta benden önce muayene giren bayan hamileymiş. Hemde ikiz hemde klomenle. Ay onuda mı listeye eklesek ne hamile haberi alınca seviniyozya. Ben iyice umutlandım valla. Inşallah umutlarımız boşa çıkmaz hiçbirimizin.

sabah sabah çok güzel moral oldu dediklerin karmencim.işn. çıkmaz.sendemi ilk kez kullancaksın

EVET CANIM. BUGÜN ADETİN 4. GÜNÜ YARIN BAŞLICAM. İLK DENEMEM. YALNIZ KLOMENİ BİLE ZAR ZOR BULDUM. SABAH SABAH KAÇ ECZANE DOLAŞTIM. HAFTA SONU YA. PERİŞAN OLDUM. AMA BEBİŞİM OLSUN TÜM BU ZAHMETLERE DEĞER. YALNIZ PRENGLY BULAMIYORUM. BU İLAÇ DEPOLARDA DA YOK DİYOLAR NE YAPICAM BİLMİYORUM CANIM. HA BİRDE ADET BİTİNCE HSG ÇEKTİRİCEM İNŞALLAH TÜPLERDE AÇIKTIR.:sm_cool:

valla osmaniye çok fazla dikkat etmedim sanırım okumadan yazmışım...okuyorum sonra başka bir şeye dönüp bakıyorum unutuyorum tekrar neyse..işteyim sürekli takip etmek zor oluyor...

Ya ben şırnakta görev yapıyorum. ırak sınırında. Sorma burada imkanlar çok sınırlı. Birde doktor için başka bir ilçeye gidiyorum yani bir muayene nerdeyse tüm günümü alıyor. Eşimde şehir dışında. Tek başıma perişan oldum yollarda. şimdide işe geldim. Bu yorgunlukla bir de çalışıcam.

anladım kolay gelsin mavi denizcim..nasıl peki küçük bir meleği taşımak üzmeye başladı mı seni:CüvCüv:

küçük bir melegi taşımak neden üzsün ki beni ?ben bunu istiyordum çok...şuanda hiç birşey hissetmiyorum...gebe olduguma dair aman aman bir belirti yok ama çevremdekiler tatlıyı çok istedigimi farketmişler..sadece kasık agrım var hala ..

canım benimde eşim aslen maraşlı ben adana da değilim oraya osmaniye yazılmıyor şehir olmasına rağmen eklememişler malesef ...ama adanaya da gittim osmaniyeye göre çok çok güzel büyük umarım hasretin en kısa zaman da biter aslında benimde senden farkım yok sen tayinle ayrılmışsın ailenden bende evlenerek hayırlısı ama bazen insana çok koyuyor bu hasretÇok üzgünüm çoook

evet öyle. Ama daha burda 3 yıl kalmam gerekiyor. Canım burda salık açıısndan imkanlar o kadar sınırlı ki. şartlar çok zorluyor beni.bak sen adanaya yakınsın. çukura üniversitesinin çok iyi profları ver. ücretli biraz pahalı ama. Amcanım kızı onlardan birine gitti. 3 yıldır olmuyordu. 6 ayda hamile kaldı. şuan 7 aylık hamile.oda şeker hapı ve yumurtlatıcı haplarla hamile kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…