küçük bir melegi taşımak neden üzsün ki beni ?ben bunu istiyordum çok...şuanda hiç birşey hissetmiyorum...gebe olduguma dair aman aman bir belirti yok ama çevremdekiler tatlıyı çok istedigimi farketmişler..sadece kasık agrım var hala ..
canım benim sağol ama ben dün adet oldum yazmıştım atlamışsındır.inşallah bi dahakine.hsg çekilecek haftaya.bencede az daha sabret ebrunisacım umarım inş. hamilesindir bu arada sana da günaydın canım
geçmiş olsun balsurat..kızlar bişey sorcam aşıla dediğiniz bu klomenden sonra verdiği iğne mi?
bekle cnm biraz daha çünkü idrarda inan hemen gözükmeyebilir...bazıları hemen çıkıyor ama genelleme yaparsak çogunlugu hemen çıkmıyor..sürekli üzülmektense bekle bir kaç. gün git kan tetsi yaptır daha emin olursun..
offffffff hem ocağa muhallebi koydum ona git bak hemde buraya karıştırdım ebrunisa zuzucuk82 yazcaktımbenneyaptımkikafamçokkarıştı
benim senin uyguladıgımız ilaçlar aynı yani aynı gün aşılamaya gidecez arkadaşım aşılama eşinin spermlerini laboratuarda alıp yıkıyor sonrada senin yumoşlar büyüdügünde sana uyguluyorlar direk rahimin içine diye biliyorum sana klomenden sonra aşılama mı yapacak dr un yoksa prengly ignesimi
benim senin uyguladıgımız ilaçlar aynı yani aynı gün aşılamaya gidecez arkadaşım aşılama eşinin spermlerini laboratuarda alıp yıkıyor sonrada senin yumoşlar büyüdügünde sana uyguluyorlar direk rahimin içine diye biliyorum sana klomenden sonra aşılama mı yapacak dr un yoksa prengly ignesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?