Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yanlış anladın canım tabiki üzmez ben hamilelik şikayetleri olur ya onları kasdetmiştim.şutarafagitti

o anlamda öyle şikayetim yok henüz valla bende anlamadım halen..henüz çok yeni ondandır herhalde aşerme olursa anlarmıyım bilmem..normalde de benim cnm sürekli birşeyler çeker..dedigim gibi kasık agrısı var biraz...onun dışında henüz birşey yok..işin kötüsü benim migrenim var bugün de hafiften başım agrıyor gibi ondan tırsıyorum azacak diye..

karmencim ben hamilelik için ilk defa gittim bu ay 18 aylık evliyim 7 aydır falan bebek istiyoruz olmayınca gittim eşimin benimde bakılan testlerde problem çıkmadı şimdilik çok şükür dr klomen ve iğne vardi klomeni kullanmaya başladım iğneyede 12 sinde gitcem dur bakalım. inş. her isteyenin ve benim de bu ay hamileliğim olur da doktor doktor gezmem.şimdi de özel bir hastaneye gidiyorum ilgi alaka güzel şükür

DÜn akşam ilk aşılamamı oldum ve tek kelime ile berbat geçti canım çok acıdı doğum kanalım darmış belkide ondandırr.asılama yaptıranlar kızlr asılama sonrası sancılarını zne kadar sürdü? ve lekelenmem var dr olur dedı ..sızın kac gun surdu lekelenmeler:a015::a015::a015::a015:

balsuratcım geçmiş olsun..benim lekelenmem olmadı şükür ama olabiliyor diye duymuştum dedigin gibi dogum kanalı dar oldugundan kaynaklanabilir kanaman ve acı...ben dedigim gibi çok cnm yanmadı...çok uzun da sürmedi sonrasında biraz yattıgım için uzun sürdü..inş bunun karşılıgını alırsın cnm hayırlısı ile..

geçmiş olsun balsurat..kızlar bişey sorcam aşıla dediğiniz bu klomenden sonra verdiği iğne mi?

canım klomenden sonraki iğne yumurta çatlatmak için. Aşılama erkeğin spermlerin alıyorlar. Ilaçla yıkama yapıpı kaliteli olnalraı seciyorlar. Sonra bu spermleride senin rahme enjekte ediyorlar.

Balsuratçım bu arada sanada hayırlı olsun. Tutacak inşallah bu ay.

benim senin uyguladıgımız ilaçlar aynı yani aynı gün aşılamaya gidecez arkadaşım aşılama eşinin spermlerini laboratuarda alıp yıkıyor sonrada senin yumoşlar büyüdügünde sana uyguluyorlar direk rahimin içine diye biliyorum sana klomenden sonra aşılama mı yapacak dr un yoksa prengly ignesimi

Ay kızlar günü geçenler hemen kan tahlili versin. Valla ben burdan heyecanlanıyorum sizin için. Güzel haberler alıcaz gibi hissediyorum.

aslında bende biliyorum da işte millet yazmış adetten önce çıktı idrarda 1. gün 2. gün çıktı vs diye bir heves gaza geldim en iyisi biraz daha bekliim kan tahlili yaptırırım olmazsa...ama iiiiinnnşallah bu sefer Allah nasip etmiştir çok istiyorum gerçekten....kırmızıları görürsemde teselli edersiniz artık beni senağlama senağlama
benim de hiç belirtim yok sadece acayip bi mide yanması devam ediyor boğazıma kadar:uhm:

aşılama yaptıran arkadaşlar ne olur yardımcı olun ben bu ay da klomene başladım ve ignemi ayın 12 de yaptıracak mışım arkadaşlar klomen ve prengly ignesini kaç sefer deneyince dr aşılamaya geçiyo benim 2 bu aynı tedavi ve bu sefer gün 2 adet içiyorum ilacı ne dersiniz İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZE BU AY BEBİŞ NASİP EDER AMİN.

offffffff hem ocağa muhallebi koydum ona git bak hemde buraya karıştırdım ebrunisa zuzucuk82 yazcaktımbenneyaptımkikafamçokkarıştı

olsun canım önemli diil ilgine teşekkür ederim...ben de beklemeye karar verdim...inşallah bu sefer de hayal kırıklığı olmaz ama olursa da kısmet naaapalım...bana da bi tabak teselli muhallebisi belki ...hımm ??delikafadulden

canım bana aşılama yapmıycak anlattığınıza bakılırsa bana çatlama iğnesi verdi ovillite 12 sinde onu yapcak.sen ne zaman gideceksin ne yapacaklar?

osmaniyecim senin için yazmıştım bu mesajı canımcadıarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…