Ay kızlar günü geçenler hemen kan tahlili versin. Valla ben burdan heyecanlanıyorum sizin için. Güzel haberler alıcaz gibi hissediyorum.
DÜn akşam ilk aşılamamı oldum ve tek kelime ile berbat geçti canım çok acıdı doğum kanalım darmış belkide ondandırr.asılama yaptıranlar kızlr asılama sonrası sancılarını zne kadar sürdü? ve lekelenmem var dr olur dedı ..sızın kac gun surdu lekelenmeler:a015::a015::a015::a015:
CANIM YA BANA DR UM BU İKİDİR PRENGLY ignesi uyguluyo acaba hangimizin igneleri daha iyi işeyarıyor ki kafam karıştı
CANIM YA BANA DR UM BU İKİDİR PRENGLY ignesi uyguluyo acaba hangimizin igneleri daha iyi işeyarıyor ki kafam karıştı
zuzucuk82 canım arkadaşım dileklerin için sagol canım ya kist oldumu ne kullandın bana dr um belara diye bi ilaç verdi iyi işe yaramış dedi şükür geçti
zuzucuk önce duaların için Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.inş.olmzsın da şurda hepimiz senle de umutlanırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?