Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ay kızlar günü geçenler hemen kan tahlili versin. Valla ben burdan heyecanlanıyorum sizin için. Güzel haberler alıcaz gibi hissediyorum.

inşallah hislerin doğru çıkar canım yaaa:Saruboceq: benim aslında pek düzenli hep 30 günde oluyo ama geçen ay klomenden dolayı 27. gün gelmişti..bu ay ara verdik ilaç içmedim diye bekledim dün 30 du..yok..bugün de yok..inşallah gelmez..
ama daha kan tahlili yapmaya korkuyorum acık daha bekliyim..gene çok üzülmek istemiyorum :1ninca:

canım geçmiş olsun üzüldüm canını çok yandığına inşallah çektiğin acıya değer ve bebeğin gelir canım bu ay

CANIM YA BANA DR UM BU İKİDİR PRENGLY ignesi uyguluyo acaba hangimizin igneleri daha iyi işeyarıyor ki kafam karıştı

bilmiyorum belkide ikiside aynı etkiyi yapıyordur bence öyle kesin.amaannnnnnn yarasında canım...şöyle düşün bir sürü ağrı kesici var adları başka başka ama hepside ergeç yarıyor değil mi:teselli:

blemsu58 slm.dün için kusura bakma.şimdi bende sana özelden yazdım durumları.teşekür ederim vakit ayırdığın için.

bu ay da yoksa gene klomen...tabii kist gittiyse..gitmediyse o da bi dert daha da olmazsa ben de başlarım artık aşılama nası oluyo noluyo anlatııııınnn diye
bütün bebek isteyenlere Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin...BALSURAT çım geçmiş olsun inşallah aşılama sana acısını bir bebişle unutturur:Saruboceq: diğer arkadaşların da inşallah klomen iğne aşı tedavileri güzel sonuçlar verir...amiiiiiinnn

zuzucuk82 canım arkadaşım dileklerin için sagol canım ya kist oldumu ne kullandın bana dr um belara diye bi ilaç verdi iyi işe yaramış dedi şükür geçti

zuzucuk önce duaların için Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.inş.olmzsın da şurda hepimiz senle de umutlanırız.

CANIM YA BANA DR UM BU İKİDİR PRENGLY ignesi uyguluyo acaba hangimizin igneleri daha iyi işeyarıyor ki kafam karıştı

canım ben de göbekten ovitrel olmuştum ama bişi olmadı..hem de yumurtamın biri çatlamadı..yani iğnenin pahalı olması ii olması vs. sanmıyorum içerik aynıdır heralde...
bi de bünye meselesi biri ilk klomende tutuyo..başkası olamayabiliyo..sewn bunlara takılma iyi düşün güzerl yumoşların olsun çatır çatır çatlasın inşallah...tabiii sonra da bebiş..bak heyecanlandım hadi iiinnşallahdelikafadulden

bulemsu igneden kaç kere yapıldıktan sonra aşılamaya geçilir onu ne sen ne biz bilebiliriz..doktorum senin durumuna bakarak igne ile deavm eder sonra aşılamaya geçer..yani öyle bir psosedür yok 2 kere igne yapılır olmazsa aşılamaya geçilir diye..doktorum seni takip ederken zaten az çok durumunu ne tepki verilecegini bilir...

bulemsu58 cnm hiç kafan karışmasın.dr un senin için en iyi olanını bilir.sen pozitif düşün her zaman.ve bu benim için güzel sonuçlar verecek inşallah de.

zuzucuk82 canım arkadaşım dileklerin için sagol canım ya kist oldumu ne kullandın bana dr um belara diye bi ilaç verdi iyi işe yaramış dedi şükür geçti

dr yumurtaların çok güzel dedi yarın iğne yaptır dedi yaptırdım ama benim bi tanesi çatlamamış kist oldu malesef bu ay ara verdik ,düşmezse doğ. kont. hapı vercem dedi...tabi herkeste olcak diye bişi yok bünye meselesi canım sakın olrmu diye stres yapma kist olmayan çoook var..hem de bunları vücut kolay atıyomuş...tamam mı??sen kafana takma bak önceki msjda yazdım..:lepi: stres yoook güzel düşün güzel olsun

zuzucum inşallah canım RABBİM BU HAYIRLI AYDA İNŞALLAH HEPİMİZE BEBİŞ NASİP EDER.AMİN.ZUZUCUM BİRDE BENİM KLOMENİ İLK KULLANDIGIM AY KASIKLARIM BELİM AGRIYODU BU AY DA KULLANIYORUM AMA HİÇ BİR BELİRTİ YOK ACABA BÜYÜYORMUDUR Kİ İNŞALLAH HEPİMİZİN YUMOŞLARI KOCAMAN OLUR ÇATLAR VEEEEEEEEEEEEE INGAAAAAAAA YANİ BEBİŞ SIRA SIRA AMİNNNNNNNNNNNNN

benden de amiiiiiinnnnnnn hhepimiz için....mart patlaması yaşayalım iiiinnşallahhh...

mavidenizcim dr um 3 5 sefer deneriz bakarız ama senin durumun iyi inşallah klomen tedavisinde tutacaktır diyo ben deinşallah dedim dr um umutlu ama 3 seferden sonra aşılama diye biliyordum ben sagol canım aydınlattıgın için benim korkum pko oluşursa diye SAGOL CANIM

ayyy ya burdan da insanın ayrılası gelmiyo walla ama benim bişiler hazırlamam lazımcokacimcoook...kocacık öğle yemeğine gelecek...hamiş olmak istiyoz babişlere iyi bakalım sağlıcakla kalın...görüşmek üzereeeeee herkesi öööööpppttüüüümmm çok içimden geldi:1hug: hoşçakalııınn

canım ya dogru söylüyosun hadi benden de bay sonra görüşürüz inşallah hepinize saglıklı ve umutlu mutlu hafta sonları gelirsem ben burdayım dişye yazarım HOŞÇAKALIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…